• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toksinlerden arınmak için bağırsak temizliği (hint yağı ile)

bu arada nint yağı aynı zamanda saça da harika gelir,içemeyen üzülmesin saçınıza sürün 30 dakika bekletin,saçlarınız parlasın:))

ya inanması çok güç belki ama bu sabah saat 8de kalkıp portakal suyunun içinde için yazıyodu nette bend e öle yapıp portakal suyunun içine 3 yemek kaşıgı hinty yagı döktüm ılık içtim. baktım hiç bi gelişme yok. öglen tekrar yaptım gene bişi yok. anlamdım gitti bendemi var sorun acaba. ishal felan olmadımmm :(:(:

ben bir su bardağına 2 kaşık koyup içiyordum.hiç bir tadı yok bence...
galiba 3 kaşık koysak daha etkili olur..

ne kadar zamanda etki ediyor ve etkisi ne kadar sürüyor acaba? geceden içsem ertesi gün devam eder mi etkisi?

azeri posta gazetesinde Dr.Ender Saraç'ın yazısını bende okudum ama o bir bardak portakal suyunun içine 2-3 kaşık hint yağı koyun diyor haftada 1 kere yapılıyormuş ben sizin yazdığınız bu su diyetini hiç anlamadım bende kilo vermek için yaptım bakalım ne olacak yine olanları yazarım buradan sizlerle paylaşırım. zayıflamak için başka önerileri olanlarıda şiddetle bekliyorum yol göstermeleri için

ya inanması çok güç belki ama bu sabah saat 8de kalkıp portakal suyunun içinde için yazıyodu nette bend e öle yapıp portakal suyunun içine 3 yemek kaşıgı hinty yagı döktüm ılık içtim. baktım hiç bi gelişme yok. öglen tekrar yaptım gene bişi yok. anlamdım gitti bendemi var sorun acaba. ishal felan olmadımmm :(:(:

manolyacım etkisini hemen göstermiyormuş sen çok içmişsin inşallah tuvalettin yolunu bulabilirsin diyorum sanakaydirigubbakcemile3

ben bir su bardağına 2 kaşık koyup içiyordum.hiç bir tadı yok bence...
galiba 3 kaşık koysak daha etkili olur..

Birşey soracağım mert yaa haftada kaç kere yapıyorsunuz bu işi ben bir bardak portakal suyuna 3 çay kaşığı koyup içtim ama etkili olmadı sanırım miktarı yükseltmem gerekiyor bana bir yazında ona göre yapam ölüp gitmeyeyim buralarda hehekaydirigubbakcemile5

ben sık sık yada her hafta yapmadım.müsait olduğum hafta sonu olursa .ancak.yani kesin bütün gün evde olcak isem.yoksa çok zor durumda kalırsın.
çay kaşığı az gelir.ben 3 çorba kaşığı hint yağını bir bardak suya katıp içiyorum...ardından 1-2 saat aç kalıp hafif kahvaltı yapıyorum.bağırsaktaki etkisi bende 2-3 saat içinde başladı.sürekli wc ye gitmek zorunda oluyordum.
karın ağrısı da yapmıştı biraz.ama çabuk geçiyor...arada bir bağırsakları temizletmekte fayda var diye düşünüyorum..

ben sık sık yada her hafta yapmadım.müsait olduğum hafta sonu olursa .ancak.yani kesin bütün gün evde olcak isem.yoksa çok zor durumda kalırsın.
çay kaşığı az gelir.ben 3 çorba kaşığı hint yağını bir bardak suya katıp içiyorum...ardından 1-2 saat aç kalıp hafif kahvaltı yapıyorum.bağırsaktaki etkisi bende 2-3 saat içinde başladı.sürekli wc ye gitmek zorunda oluyordum.
karın ağrısı da yapmıştı biraz.ama çabuk geçiyor...arada bir bağırsakları temizletmekte fayda var diye düşünüyorum..

Teşekkür ederim canım bende uygulayacağım en kısa zamanda demek ki çay kaşığı az geldi kahvaltıdan önce yap diyorsun yani yarın deneyim sana yazarım seninde mi zayıflama sorunun var sanırım

evet.benim de zayıflama sorunum var.4 kilo vermem lazım ama bir türlü gitmiyor..neyse...
arada bir bağırsak temizliği iyi gelir diye düşünüyorum

Hint yagi yerine ba$ka bir alternatif var mi aceba??? $imdi burda nasil bulacagim bilmiyorum.saf zeytinyagi veya badem yagi ayni i$i görmez mi kizlar? bilgi verirseniz sevinirim,,,

başka yağlar işe yarar mı bilmiyorum.ben de dün yaptım.ama artık uzun bir süre yapmayı düşünmüyorum...

ben aldıgım gıbı gozumun onunden attım sıseyı nerde bılmıyorum burda yazılanlara uydugm ıcınde cok pısmanın bol bol kayısı yerım daha ıyı tam ezıyettı butun gun kustumm

kızlar az önce içtimm :) oda sıcaklıgındakı bir bardak portakal suyuna karıstırdım yoksa içilmez tadı ve kokusu berbat ama portakal suyuyla gidiyor öyle deneyin..... bakalım nolacak

10.30 da içtim,.. (3 yemek kaığı)
11.30 da ılık lımonlu ballı bır bardak su ıctım...
11:45 te az kahvaltı yaptım (mecburen gırk yaptıkca kokusu gelıyor :( )
12.00 de 2 bardak su ıctım
12.30 hala bir faaliyet yok bende
14.45 hala bişey yok, ama sanki midem bulanıyor gibi, yemek yıcem şimdi..
15:00 te yemek yedim
15:30 - 18:00 arası 5 defa wc :)

ama butun gun süren bir mide bılantısı oldu bende, bi daha yapmıcam, belkide fazla koymuş olabılırım....

Son düzenleme:
Back