Toksinlerden arınmak için bağırsak temizliği (hint yağı ile)

benim bağırsaklarım çok düzensiz ,kabız olmaya da çok yatkın.hint yağını çarşıya ilk çıkışımda alayım .oruçluyken yapmak bu diyeti daha kolay olur sanırım.bugün okusaydım burayı keşke yarın yapardım okul yokken.

oruçluyken yapma bence,gün boyunca sıvı alman lazım ki vücudun temizlensin,oysa sen aç duracaksın,bağırsaklarına bir şey girmediği için de boşalma da olmayacak,bence oruç bitsin dene güzelim,hem de çalışıyorsan evde olduğun bir gün yapa.sa.s.

kız doğru mu yazdın,maytap geçmiyon di mi:uhm:

Yok canım niye maytap geçeyim:Roflol::Roflol:.

İngilizceden Almanca'ya çevirttim. Almancasını arattırıp Vikipedia'dan da kontrol ettim, hint yağı ile Rizinusöl'ün latince ismi aynı sengözlerimebaksanab

Yok canım niye maytap geçeyim:Roflol::Roflol:.

İngilizceden Almanca'ya çevirttim. Almancasını arattırıp Vikipedia'dan da kontrol ettim, hint yağı ile Rizinusöl'ün latince ismi aynı sengözlerimebaksanab

a.s.a.s.a.s.:hooray:

aslında çok güzel bir yöntem gibi duruyor ama benim bağırsaklar ter çalışıyor yani kayısı muz şeftali ters etkiler yapıyor buda terstepermi ki

kirpiklerime sürmek için eczaneden hint yağı almıştım.
ama kutusunda haricen yazıyor.
bunu içmek zararlı olmasın??

kirpiklerime sürmek için eczaneden hint yağı almıştım.
ama kutusunda haricen yazıyor.
bunu içmek zararlı olmasın??

hanımlar ben bu yöntemi deneyen birisiyim ve her yaz tatildeyken yaparım,evden çıkmaycağım bir gün mutlaka,çünkü tam bir boşaltma oluyor,ve o gün sıvı besleniyorsun sonra diyete devam diğer günlerde kuş gibi hafif oluyorsun,peki tavsiye edermisin diye sorarsanız her kişinin bağırsak fonksiyonları farklı olduğu için bişey diyemem,ama sıvı beslenmeye devam etmeyecekseniz yapmayın derima.s

bi şeyt değil güzelim,ama keşke sıvı beslenebilseydin o daha etkili oluyor ve bir sonraki gün kabız olmuyorsun,ama tabi mide bulantısı olmuş sende bu bende olmamıştı,tam tersi canım hiç bir şey yemek istememişti

Ilginc bir yöntem bulabilirmiyim acaba hint yagini.Bulursam deneecgim.Paylasimin icin tesekkürler azericim

arkadaşlar ben hint yağını kaş ve kirpiklerim için kullanıyorumbenneyaptımki bu tarz yağların içildiğini ilk defa duyuyorum hafta sonu bende denemeyi düşünüyorum
yanlış bişiii yapmıyoruz değilmi kızlaarrrra.s.

yanlış bir tarafı yok,bağısaklarını temizlemek için birebir ama gün boyunca sıvı beslenmek şartıyla,bağırsak orucu gibi bi şey,kendin de netten araştırabilirsin,ender saraç diyet öncesi yapılmasını öneriyor ve etkili olduğunu söylüyor,ben 2 defa denedim yan etkisini görmedim,benim gibi suyu seviyorsan dene ama suyu zorla içenlerdensen mide bulantısı yaşayabilirsin:)

bende suyu severim peki sen 2 defa üstüstemi yaptın yani haftasonu c.tesi-pazar yapsak olurmu acaba yoksa bir günmü yapıyosun:uhm:

canım anladığım kadarıyla 1 gün yapıyorsun
ertesi gün de bol sıvı içeren bir diyete başlıyorsun
hollywood ya da lahana diyeti gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…