oruçluyken yapma bence,gün boyunca sıvı alman lazım ki vücudun temizlensin,oysa sen aç duracaksın,bağırsaklarına bir şey girmediği için de boşalma da olmayacak,bence oruç bitsin dene güzelim,hem de çalışıyorsan evde olduğun bir gün yapa.sa.s.benim bağırsaklarım çok düzensiz ,kabız olmaya da çok yatkın.hint yağını çarşıya ilk çıkışımda alayım .oruçluyken yapmak bu diyeti daha kolay olur sanırım.bugün okusaydım burayı keşke yarın yapardım okul yokken.
kız doğru mu yazdın,maytap geçmiyon di mi:uhm:
Yok canım niye maytap geçeyim:Roflol::Roflol:.
İngilizceden Almanca'ya çevirttim. Almancasını arattırıp Vikipedia'dan da kontrol ettim, hint yağı ile Rizinusöl'ün latince ismi aynı sengözlerimebaksanab
sırnaşık şeysırnaşık şeya.s.a.s.a.s.:hooray:
kendi kulübümüzde şımarmayacağız da nerede şımaracağız değil mia.ssırnaşık şeysırnaşık şey(Çok çabuk şımarıyorum değl mi )
Kızlar yine Ender saraç IN fazla kilolu olanlara yardımcı olacak bir önerisi de bağırsak temizliğidir
bağısak temizliği,bağırsaklarda birikmiş olan toksinleri etkili bir şekildee boşaltılmasıdır
bayanlar ayda 1 defa çalışmadıkları bir günü seçerek
bu uygulamayı yapmaları ardından da sulu diyet yaparak kilo vermeleri mümkündür diyor.yaz ayında yapılması uygundur(nasıl olsa havalar daha sıcak)
önce yaklaşık 3 çorba kaşığı saf hint yağı(aktardan alabilirsiniz)içilir
iyice acıkana kadar uzun bir süre bir şey yenmez,bol bol su içilir
su ılık olmalı,önceden kaynatılmış ılıtılmış,cam şişede olacak
soğuk ve aşırı sıcak içilmeyecek
çoık çok acıkınca ballı limonlu ılık su ve ya sulandırılmış ayran
daha da acıkınca sebze çorbası ve ya komposto,ya da gazı uçmuş maden suyu
arkadaşlar bunu hepimizde deneyebiliriz ne dersiniz
kirpiklerime sürmek için eczaneden hint yağı almıştım.
ama kutusunda haricen yazıyor.
bunu içmek zararlı olmasın??
3 kaşık çok fazla 2 kaşık mahvediyor zaten feci etkili oluyora.sa.sKızlar yine Ender saraç IN fazla kilolu olanlara yardımcı olacak bir önerisi de bağırsak temizliğidir
bağısak temizliği,bağırsaklarda birikmiş olan toksinleri etkili bir şekildee boşaltılmasıdır
bayanlar ayda 1 defa çalışmadıkları bir günü seçerek
bu uygulamayı yapmaları ardından da sulu diyet yaparak kilo vermeleri mümkündür diyor.yaz ayında yapılması uygundur(nasıl olsa havalar daha sıcak)
önce yaklaşık 3 çorba kaşığı saf hint yağı(aktardan alabilirsiniz)içilir
iyice acıkana kadar uzun bir süre bir şey yenmez,bol bol su içilir
su ılık olmalı,önceden kaynatılmış ılıtılmış,cam şişede olacak
soğuk ve aşırı sıcak içilmeyecek
çoık çok acıkınca ballı limonlu ılık su ve ya sulandırılmış ayran
daha da acıkınca sebze çorbası ve ya komposto,ya da gazı uçmuş maden suyu
arkadaşlar bunu hepimizde deneyebiliriz ne dersiniz
bu yöntemi dün denedim pazar diye yapayım dedim geçekten çok etkili resmen içim dışıma çıktı mahvoldum anca saat bire kadar dayanabildim daha doğrusu açlıktan ziyade mide bulantısı oldu bulantımı kesmek için normal katı beslendim herzamanki gibi ama en azından bağırsaklarımın temizlendiğinden eminim
teşekkürler azeri
arkadaşlar ben hint yağını kaş ve kirpiklerim için kullanıyorumbenneyaptımki bu tarz yağların içildiğini ilk defa duyuyorum hafta sonu bende denemeyi düşünüyorum
yanlış bişiii yapmıyoruz değilmi kızlaarrrra.s.
canım anladığım kadarıyla 1 gün yapıyorsun
ertesi gün de bol sıvı içeren bir diyete başlıyorsun
hollywood ya da lahana diyeti gibi[/QUOTE
şimdiye kadar hiç bir diyette istikrar sağlayamadım en fazla 2 gün sürdü:çok üzgünüm:4-5 kilo fazlam var malum yaz geliyo fazlalıklardan kurtulmamız lazım cevabın için teşekkürler a.s.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?