Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Toksinlerden arınmak için bağırsak temizliği (hint yağı ile)
- Konu Sahibi azeri
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hint yagi nedir arkadaslar,fisfisfishindistan cevizi yagiyla bi alakasi varmifisfisfis
yurtdisinda nasi bulunurki bu acepCADIARZU
lutfen bi yardim edin bu garibana
elis cim hint yağı hindistan cevizi yağı deyil güzelim,bu aynen bu ad altında aktarlarda da eczanelerde de mevcut.doğal müshil olarak da bilinir,saç bakımında da kullanılır.castor oil de ingilizcesidir,yurtdışındasın galiba,belki yardımcı olur.
fakat önemlisi bu uygulamanın akabnde sulu diyete devam etmek eğer kendine güvenmiyorsan yapma,çünkü bunu yapıb da ormal katı yemeklere devam ettiğin an tam tersi etki yapıyor.yani kabız oluyorsun ve kilo vermeyi bırak alıyorsun da.yerimseniben
akşam bakıyorum annem güzel güzel yemekler yapmış dayanamıyorum hepsinden azda olsa yiyorum kendimi bi frenleyebilsem akşam bi kase yoğurtla veya 1-2 meyveyle geçiştirebilsem tam süper olacak:1rolleyes:
aslında annenin yapması kendini frenlemende sana yardımcı olabilir.ayıp olmasın diye tadına bakarsın azıcık sonra sofradan kalkarsın ama biz evli kadınlar ne yapalım?diyet sözcüğüne dayanamayan kocam bir sürü yağlı pilavlı yemekler ister ben de yaparım,erkeksen yeme,hem pişiriken atıştırıyon hem de sofrada offfffffff:a015:
E
Elis
Ziyaretçi
elis cim hint yağı hindistan cevizi yağı deyil güzelim,bu aynen bu ad altında aktarlarda da eczanelerde de mevcut.doğal müshil olarak da bilinir,saç bakımında da kullanılır.castor oil de ingilizcesidir,yurtdışındasın galiba,belki yardımcı olur.
fakat önemlisi bu uygulamanın akabnde sulu diyete devam etmek eğer kendine güvenmiyorsan yapma,çünkü bunu yapıb da ormal katı yemeklere devam ettiğin an tam tersi etki yapıyor.yani kabız oluyorsun ve kilo vermeyi bırak alıyorsun da.yerimseniben
gec oldu ama kusura bakma canim,cok tesekkur edrim,ingilizcesini aramak hic aklima gelmemisti dogrusu,peki yanlizca ictigim gunmu sulu diyet yapmam gerekiyo,her gun icsem olurmuki???
gec oldu ama kusura bakma canim,cok tesekkur edrim,ingilizcesini aramak hic aklima gelmemisti dogrusu,peki yanlizca ictigim gunmu sulu diyet yapmam gerekiyo,her gun icsem olurmuki???
ay saçmalama,ne her günü,hatta bağırsakların hassas ise kaşık miktarını da düşürebilirsin.ne yapıyor biliyor musun,benim vücudumda bu kadar şey mi var diyorsun,tuvalete sık sık koşuyorsun ta ki tamamen boşalana kadar,peşinde en az 2-3 güb sulu dyet yapmalısın güzelimyerimseniben
E
Elis
Ziyaretçi
ay saçmalama,ne her günü,hatta bağırsakların hassas ise kaşık miktarını da düşürebilirsin.ne yapıyor biliyor musun,benim vücudumda bu kadar şey mi var diyorsun,tuvalete sık sık koşuyorsun ta ki tamamen boşalana kadar,peşinde en az 2-3 güb sulu dyet yapmalısın güzelimyerimseniben
cok tesekkur edrim bitaneemkaydirigubbakcemile5
hint yağımı aman allahım bir kere yapabildim.iğrenç kokusu ve tadı ile öğürerek zor içtim.ben aşağı zorladım o yukarı.benki içmediğim ot kök yok ama bunu şimdi saç bakım maskeme bile koyamıyorum.kokusunu alınca midem kalkıyor.sabah aç karnına iki kaşık içiyorsunuz.ama geceden kaynatılmış ve soğutulmuş su hazırlayın cam sürahide olması gerekiyor.ve bütün gün o kaynattığınız suyu içeceksiniz bağırsaklarınız boşalıyor.ama ben şimdi şişesini bile görmeye tahammül edemiyorum
- 14 Ağustos 2007
- 75
- 25
- 623
- 45
- 5 Şubat 2009
- 405
- 54
- 323
- 43
- 5 Şubat 2009
- 405
- 54
- 323
- 43
- 5 Şubat 2009
- 405
- 54
- 323
- 43
merhabalar arkadaşlar bu hint yagını merak ediorum,lütfen kullanıpta öneren arkadaşlar varmı yada aynı şekilde pişman olan..???? bide çok özür dileyerek bişi sormak istiyorum buradamı okudum başka bi sitedemi hatırlamıorum ama tuvalet ihtiyacını sıklaştırdıgından dolayı korkunç bi manzarayla karşılaşabilcegi falan söylenmişti birasda bu yüzden çekiniyorum (( hani allah muhafaza bagırsak kurdu falan varsa die bi açıklık getirelim kullanan arkadaşlarla lütfennn
hanımlar ben kızlarımdan fırsat bulamadığım içim nete sık sık giremiyorum,sorularınızı da zamanında cevaplayamiyorum.
1. hint yağının kokusu yok ama içimi kolay deyil çünkü yoğun bir kıvamı var.
2 etki etmemesi mümkün değil mutlaka en az 4 defa tuvalete çıkarsınız
3 ve tabii ki bu etki kişinin bağırsak işlevine göre değişir.biz yaptığımızda fenalaşan bazı arkadaşlarımız bile oldu ama çoğumuz kazasız belasız atlattık.
4 ama ne olursunuz ayda sadece 1 gün yapın
1. hint yağının kokusu yok ama içimi kolay deyil çünkü yoğun bir kıvamı var.
2 etki etmemesi mümkün değil mutlaka en az 4 defa tuvalete çıkarsınız
3 ve tabii ki bu etki kişinin bağırsak işlevine göre değişir.biz yaptığımızda fenalaşan bazı arkadaşlarımız bile oldu ama çoğumuz kazasız belasız atlattık.
4 ama ne olursunuz ayda sadece 1 gün yapın