Toksik arkadaş

Hayır hiç samimiyetim yok. Son 1 senede 3 kere kahve içtik. Öyle söyleyebilirim. Ama is yerinde sürekli iletişim halindeyiz mecburen. Maruz kalıyorum o yüzden.
Pardon o zaman ben yanlış anlamışım samimi arkadaşınız sandim. Siz basından yardımcı olmak istemişsiniz ama arkadaşınız bu duruma açık değil. Kendine yardim etmek istemeyene kimse yardim edemiyor cidden. Bu yüzden vicdan yapacağınız bir sey yok bence. Madem size iyi gelmiyor elbet uzaklaşmanız gerekiyor.

Çocuğu yoktu yanımızda. O kadar düşüncesiz değilim elbette.

Ben, yardımcı olabileceğimi hissettiğim insanlara destek olmaya çalışıyorum. Hicbir zaman derdini anlatmak isteyen birine arkamı dönmedim.

Benim sorunlu olduğumu bir kaç paragraftan çıkardıysanız, baya donanımlı insan sarrafı sezgileri çok güçlü biri olmalısınız.

Ya da... açık yaralarınız var ve yüzleşmek istemiyorsunuz.

Bunun bir benzeri, çocuksuz olanı da benim başımda malesef. Ben de yalnızlık çekiyor diye destek olmaya çalışıyordum, o da sırf yalnızlığını gidermek için beni kullanmaya başladı, sevdiğinden değil yani. Mesafe koymaya çalışıyorum olmuyor, peşimi bırakmıyor resmen bütün enerjimi emiyor. Yüzüne söylemeye de çekiniyorum kırmak istemiyorum. Ben hayır demekten yoruldum o teklif etmekten yorulmadı

Aynı durumdayız. Iyi niyetle çıktığımız yolda biz sınırları ihlal edilen insanlar oluyoruz.

E
Aynı durumdayız. Iyi niyetle çıktığımız yolda biz sınırları ihlal edilen insanlar oluyoruz.
Evet bir de iş yerinde beraberiz. Ben seninle arkadaş olmak istemiyorum deyip aynı ortamda çalışmak da zor olur. Sizinle iletişim kurmaya çalışmıyorsa sorun yok. Sadece mesafeli durun bence

Bikac kişi vardı hayatımda . Ruh emici kan emici tarzında. Önce çok uğraştım. Baya beni psikolog gibi kullandilar. Ama şunu farkettim. Bu kişilerden daha büyük derdim olsa bile ben kimseyi dertlerimle bogmazken . Neden başka insanların enerjimi emmesine izin veriyorum. Mesafe koydum rest çektim. Yada beni iyi günlerinde ara lütfen dert dinleyecek halim yok dedim açıkçası. Az insan çok huzur.

Soyleyer3k amme hizmeti yapmisiniz iyi olmuş. O saydiklarinizdan sonra sizinl3 gorusmez zat3n. Akli varsa yardım alir ama sanmiyirum kizına hayatı zindan edecek o belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…