Toki Evleri

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.796
298
34
Toki evlerinde oturan varmı kullanışlımı nasıl fikir verebilirmisiniz?
Ve tokilerin odaları halıfleksmiş temizliği nasıl kolaymı nasıl temizliyorsunuz :)

hiç kimse toki yapımı binalarda oturmuyormu :)

Benim nişanlım oturmuştu bir dönem gayet güzel evler. Ayrıca parke yerleri halıfleks değil :)

biz niğde bor tokiden 2009da aldık ve sattık ben şxunu söyleyim sıfır alınan evlerin mutfak dolapları hemen dökülüyor
mermer koymuyorlar tezgaha mutfağı elden geçirmen gerek

sıvaları hemen dökülüyor halıları söktürebilirsiniz arkadaşım girmeden parke yaptırabilirsiniz

Ankara Turkuaz Vadisinden evimiz var. Taşınmadan biraz para harcayıp tadilat yaptırdık. Gayet güzel şuan.

Evler incecik surekli bir tamirat tadilat olayi var. Hep bir sey cikiyor mesela bir komsumun dolabi coktu. Su tesisati bir sure sonra ezyet oluyor

bence başka ev bakın :)

annem tokide oturuyor canım(yakında evleneceğim için kendimi dahil etmedim)
duvarları ne beton ne de tuğla .evlere demirden direkler mi desem kolonlar mı desem bilmiyorum öyle bşeyden yapmışlargaliba.her oda da sadece 1 duvar betondan ona da çivi çakılmıyor çok sert,matkap bile zor deliyor duvarı.ama geri kalan duvarlar tahtadan.

yerler parke,

mutfak dolaplarında bizim sorun çıkmadı ama teyzemlerin komşusunun üstüne düşüyormuş nerdeyse,

bi de herkeste oluyor mu bilmiyorum ama bizimkilerin tuvalet borularında koku olmaması için ES mi ne diyorlarmış ,ondan yokmuş.o yüzden arada öyle bi pis koku sarıyor ki evi, inan evde durulmuyor.özellikle rüzgarlı günlerde

ama tabi bu sorunlar herkeste çıkıcak diye de birşey yok :)

her yerdeki tokiyi başka müteahhit yapıyor, hangi projeyle ilgileniyorsanız doğrudan onu sormanız daha yararlı olacaktır

Bende toki evlerne tasındım ıkı hafta oldu izmrdeym sıfır daıreye tasndk bız balkonları cok kucuk ama bzmkını mutfaga eklemısler balkon yok yerler parke duvarlar garıp cok garp ses cıkarıyo ıcı bos gıbı ses yalıtımı varmıs tavana perde pervazı hala takamadık matkp grmıyo cok sert garp bı dekor yapmıslar mutfak dolabı yorumlrını okynca korktm bıraz bosaltym barı neym varsa doldrdm cnku ama guzel yanı eskı tıp degl kapıları camlı mutfakla salonn kucuk wc var falan guzl bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…