Tokatta şehit

siyasi konulara girmek demek başlığın kapanmasına zemin hazırlamak demek

böyle bi konunun kapanmasını istemiyorum

nişanlım askerde olsun olmasın ben her dönem o acıyı yüreğimde hissediyorum o haberlerle.. . her zaman o yoğunluğu taşıyorum ağlıyorum üzülüyorum.. ciğerim yanıyo boğğazım düüğümleniyo. herkes içindeki yangını kendi bilir

ama şunu da biliyorum ki bu durumun tek sorumlu o bahsettiğiniz birimler değil... suçu bi tarafa atıp diğerlerini paklamak oluyo szin yaptığınız.

terör 1998 te bitmişti
ne zaman bu adamlar başa getirdi yüzde 47. terör,açlık,işsizlik arttı
2002 seçimlerinde RTE bakıyorum üni mezunları eğitim fakulteleri iş bulamamış biz bunu bitiricez gelince dedi,şimdi noldu geçen diyorki her üniversite mezunu iş bulacak die bir şey yok diyor başa gelirken öyle demiyordu.
terörü arttırdılar,işsizlik,açlık,yoksulluk.
artık boğazımızdan kesiyoruz herşeyi yalan mı
yalan diyenin neması oyu sayesinde geliyordur.
alayına haram olsun...

terör 1998 te bitmişti
ne zaman bu adamlar başa getirdi yüzde 47. terör,açlık,işsizlik arttı
2002 seçimlerinde RTE bakıyorum üni mezunları eğitim fakulteleri iş bulamamış biz bunu bitiricez gelince dedi,şimdi noldu geçen diyorki her üniversite mezunu iş bulacak die bir şey yok diyor başa gelirken öyle demiyordu.
terörü arttırdılar,işsizlik,açlık,yoksulluk.
artık boğazımızdan kesiyoruz herşeyi yalan mı
yalan diyenin neması oyu sayesinde geliyordur.
alayına haram olsun...

bi önceki mesajda konuyu siyasete döndürmeyin diye uyarı var lost87:kızgın:

daha burda yazılan uyarıları anlamıyorsunuz başınızdan büyük şeyler hakkında konuşuyorsunuz :kızgın:

bu konudaki engi bilgilerinizi başka bir başlık altında konuşuşun

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.askerimize uzanan eller kırılsın kökünden kopsun

lanet olsun bu teröre lanet içim gittii resmen
yüregım acıdı ya
yazıkkk değilmi bu insanlara..
iyice tepemıze cıkardılar bu pis ınsanları kimsenın birşey yapabıldıgı yok.
açılımmış gördüler işte açılımımafoldumben
olan fakır fukaranın cocuklarına oluyor.
devletin basındakıler kendı cocuklarını ise 1aylıgına yollarlar.
içim çok dolu..bu konuda
lanet olsunn hepsinee

daha burda yazılan uyarıları anlamıyorsunuz başınızdan büyük şeyler hakkında konuşuyorsunuz :kızgın:

sen susarsan daha çok böyle şehit topikleri açıcaz

çok sinirlendin neden acaba
yoksa terörü bu kadar azdırnayı sağlayan açılımcılardan nemalanıyormusunuz:kızgın::kızgın::kızgın:....

adana lı şehitimizin 2 tane bebeği varmış biri 2 yaşında biri 6 aylık ne kadar tatlı bi kızı vardı bide kızına klip yapmış çok fena oldum ağlamaktan helak oldum mafoldumben

lanet olsun sözün bittiği yer ne söylenebilirki Allah ana babalarına sabırlar versin daha acı ne olabilirki turkbayragi

Back