Tokatta şehit

siyasi konulara girmek demek başlığın kapanmasına zemin hazırlamak demek

böyle bi konunun kapanmasını istemiyorum

nişanlım askerde olsun olmasın ben her dönem o acıyı yüreğimde hissediyorum o haberlerle.. . her zaman o yoğunluğu taşıyorum ağlıyorum üzülüyorum.. ciğerim yanıyo boğğazım düüğümleniyo. herkes içindeki yangını kendi bilir

ama şunu da biliyorum ki bu durumun tek sorumlu o bahsettiğiniz birimler değil... suçu bi tarafa atıp diğerlerini paklamak oluyo szin yaptığınız.

konunun gidişatı ve ilk mesajlarda da var bu tür kelimeler
sizde şuan bunun içindesiniz öyleyse diğer birimler neymişki?
rahatsızlıklarımızı söylüyoruz, siyaset böyle yapılmaz ayrıca siyasete girecek filanda degılım yeri olmadıgını zaten biliyorum...

neyse ben susuyorum canım sıkkın zaten yeterince

canımı acıtıyor şehit haberleri söylücek bir kelime bulamıyorum kelimeler bogazıma düğümleniyor....çok acı çok:çok üzgünüm: Allah ım bitsin artık bu acılar

boyle konuları gordugumde o kadar cok icim acıyorki..burda o askerlein canını alan insanlara oyle seyler saymak istiyorumki..soylenecek anlatılacakcok sey var ama ne yazikki biz susuyoruz gene nefretimizi bile kusamıyoruz ama o katiller durmadan devam ediyor buna..allah rahmet eylesin sehit olan askerlerimizi

Oğul yirmi yaşında gelir askerlik
Bu vatandan hiçbir zaman kopmasın bağın
Güz geldi yaprakları dökülmüş dağın
Gözünü kırpmadan şehit oldu benim oğlum

Canım oğlum mezarını kazdılar derin
Sen şehitsin üzülme cennet olsun yerin
Yüreğim yanyor rüzgar esmiyor serin
Vatanı uğruna şehit oldu benim oğlum

Solmasın hiçbir zaman güler yüzün
Evimizi ocağımızı sarsa da hüzün
Düğün tarihi bile belliydi güzün
Murada ermeden şehit oldu benim oğlum.turkbayragiMEKANINIZ CENNET OLSUNturkbayragi

turkbayragişehitler ölmezzz! vatan bölünmez!
Allah kahretsin o pislikleri! nasıl asabım bozuldu ya! Allahım yalvarırım düşmana fırsat verme yarabbim...bütün dualrım onlarla...Allahım bütün askerlerimizi içindede canım kocacımı koru yarabbim merhamet et..:Saruboceq:
dua edin kızlar bol bol sizde bizi bölemicekler buna tüm kalbimle inanıyorum yeterki oyuna gelinmesin:enbuyukkk:a.s.

Kıyamadıklarımızı hain köpekler birbir şehit ediyoR. Hepimizin bedduaları büyük, Rabbim er ya da geç hepsinin mükafatını kesecek.. Hepimizin başı sağolsun :( Ama artık buna bir dur denilmesi lazım geç olmadan.. Benim de kardeşim asker gurur duyuyorum bu vatan için korkmadan, yılmadan nöbet bekliyen, elınden geleni ardına koymayan mehmetçiklerimizle,, Keşke biz bayanlarda birşeyler yapabilseydik canımı feda ederdim o şehitlerimiz ve bu vatan uğruna.. Onlara tek söyliyeceğim laf ;
BU VATAN BUGÜNE KADAR BÖLÜNMEDı BÖLÜNMEYECEKTıR.turkbayragi

750520091208034413718.jpg
pusuya düşürüldükleri yer

haberin yorumlarında tokatta daha evvel de bu şeilde olaylar olduğunu yazmışlar.:bbo:

tüm tuzakları başlarına dolanır inşallah köpeklerin

haberleri izliyorum şimdi içim yanıyo.....tutamıyorum kendimi hıçkırıklara boğuluyorum Allahım düşmanıma vermesin böyle acıyı :( bunu yapanlar parça parça olsun inşallah! Allah ailelerine sabır versin başları sağolsun çok zor çok :(

Allah ailelerine sabır şehitlerimize de rahmet eylesin turkbayragiŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZturkbayragi

:Saruboceq:senağlamasenağlamasenağlama A LAHHATN RAHMET AILELERINE SABIR DILIYORUM COK ACI BI DURUM VE BIZ HIC BISI YAPAMIYORUZZZ ALLAH ONLARIN BELASINI EN YAKIN ZAMANDA VERIR INSALLAH:Saruboceq:

valla arkadaslar sunu bılmemız gerekıyor
benım askerlıgını yapmıs bı tanıdıgım soyle demıstı
doguda ısteseler tum turklerı yok ederler ama yapmıyorlar dedı
aslında bu ınanılmaz ama gercek dusunun mesela hakkarı
yuzde 90 ocalanı desteklıyen bır halkı var dıyelım
bu yerlesım alanındakı bınlerce ınsan boyle yanı pkk yanlısı
sız orada bır avuc turk askerı yada halkı olarak gorev yapıyorsunuz
adamlarda ıstıhbarat tam ıslıyor
bence barıs ıcın adımlar atılmalı cunku ulkemızde hangı toplum yasarsa yasasın ben su dusunceyı desteklıyorum
1 kıbrıt copunu kırarsınız
ıkıtanesını zor ıkırarsınız 5-10 tanesını bı ıhtımal kırarsınız ama 20-30 kıbrıt copunu aynı anda kıramazsınız
ıste amerıkanında yaptıgı bunur toplumları once kendı arasında boluyor sonra zamanla yok etmeye calısyor yanı 30 kıbrıt copunu once ona sora 5 e sora 1 e ındırerek ısını kolaylastırıyor
kım olursa olsun bınlarce bır arada yasamıs bır topluluk olarak bızım bızden baska dostumuz yoktur
ınsanar gaza gelıp abuk sabuk seyler yapmasın bence konusarak hersey cozulur
ben savasa ve bölünmelere karsıyım cunku bır ınsan kolay yetısmıyor
dosgması bır zahmet
gece 10 kere kalkıp sut verır analar
bence herkes degerlıdır kımse kımseyı öldürmesın barıs ıcınde yasayalım

lanet olsun gencecik evletlerımızı toprağa sokanlara yine gariban ne zaman bitecek ne zaman değişecek nereye gidecek bunun sonu bilmiyorum bildiğim tek şey vatanımı bölemeyecekler allah sabır versin ailelrine ve hepimize

:1no2: nasil kiyarlar ne zaman biticek bu teror offf daha kac anne babanin cigeri yanicak

Mehmedim Şehit Oluyor
Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor,
Mehmedim şehit oluyorda Hâkka doğru yürüyor,
Mehmedimi şehit edenler, Cehennemi boyluyor,
Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor.

Şehit Mehmedimin son sözü Allah Allah oluyor,
Elinde solmuş bir fotoğraf yüzü gül gibi soluyor,
Ey kahpeler, bu şeni dünya sizlere de kalmıyor,

Mehmedim şehit oluyor, Cenneti görüp gülüyor,
Şehit olacağın önceden bilip, mektuplar yazıyor,
Bu analar Vatanı için, ne Mehmetler doğuruyor,
rabbim kahretsin onlariimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Back