- Konu Sahibi KiymiziAba
gencecik 7 can. allahım bitsin bu acı. anaların yüreğine yine kor düştü. başımız sağolsun.turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok üzgünüm içim sızlıyo vicdansız insafsızlarla yaşamak değilde onlara boyun eğmek zorunda bırakılmak çok koyuyo artık!!
hayır boyu eğmiyoruz, eğmeyeceğizde
tek bişey var o adiler mecliste !!!!
boyun eğdik eğmedikmi??
haburdan geçerken zafer işaretlerini göğe salladılar ve biz onlara öylece bakmadıkmı?
izmirde sivillerimizin üzerine araba sürdüler ayaklarını ezdiler küfürler ettiler ama artık tahammül edemeyen kadınlarımız 2 tane yumurta attı diye özür dilemeye zorlanmadıkmı?
evet bu hükümet boyun eğmemizi istiyo ve eğiyoruz ama herseyin hesabı sorulacak bigün eminim!!
Ne zaman bitecek Allahım bu mücadele...
Allah topunun kökünü kurutsun işallah.
Türk milletine sabır,baş sağlığı ve azim baştakilere akıl fikir diliyorum açsınlar artık gözlerini....
arkadaşım hukumet bilmem ne demeyelim lütfen..lmaz:
[/COLOR]
canım biçok konuda bu tür söylemler oluyo niçin bana bu şekilde sert çıktın anlamadım, tv yi izliyorum içim yanıyo o şehitlerin tabutlarını gördüğümde
nişanlım askerde bunu en yogun yaşayan insanlardan biriyim kusra bakma ama içim kabarıyo bunun sorumlularını saklamak neden?
yanlışları kabullenmek bence çözümün yarısıdır...
şunu da belirtmeliyim ki ben yanlış bi cümle kullanmadım, kimseyi rahatsız edicek bi söylemde değil.