Tokatta şehit

gencecik 7 can. allahım bitsin bu acı. anaların yüreğine yine kor düştü. başımız sağolsun.turkbayragiturkbayragiturkbayragi

7 annenin yüreği yanıyor
annelerin feryadı kulaklarından ve gözümün önünden gitmiyor çok kötü birşey
ben bile 4 haftalık düşük yaptığım zaman içimden birşeyler koptu ki onlar ne yapsın gencecik evlatlarını toprağa vericekler dünyada ki en büüyük acıyı yaşıyorlar
Allah ım sabır ver
2 çocuk babasız kaldı
o çocukları babasız anneleri babaları evlatsız bırakmaya kimin ne hakkı var mafoldumben

bende çok üzgünüm içim sızlıyo vicdansız insafsızlarla yaşamak değilde onlara boyun eğmek zorunda bırakılmak çok koyuyo artık!!

Allah Türk askerine güç kuvvet versin
Rabbim düşürmesin onarın tuzağına, dün duyduk içimiz yandı
ya anaları neylesin, rabbim onlara en bolundan sabır versin :((
Başımızdan eksik etmesin askerimizi ama kimse unutmasınki
Türk bir doğrsa bin gelir
yıldıramaz kimse onu yolundan, hele vatan uğrundaysa yolu korksunlar bizden
Bu vatan sizin değil, adı Kürdistan yada Pkk krallığı değil
bir karışını alamazsınız, yedirmeyiz kolay değil bu kadar
Azıcık şerefini olsa şereflice yaşardınız, şerefsizce sırttan vurmazdınız pislikler
Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, azrail olur canınız alırız
Giden sizden olacak bizden değil, Kaybeden siz pkk lı şerefsizler olacaksınız
bu böyle biline !!!!!!

Tüm Türkiye Cumhuriyeti halkının başı sağolsun
bugün yine gönüller kırık
Ne mutlu gündür bugün şehidin anası ama hemde en acı
rabbim dirayetini bol versin ailelere :((

eli kanlı faşist örgüte "demokratik açılım" yapan yegane ülkemin, 7 yiğidi demokratik açılım yapılan, uğruna sınırlarda derme çatma çadır mahkemelerde alel ade ifadesi alınan ve sonrasında "kahraman" edalarıyla karşılanıp devletin bağrına bastığı terörist örgütün sisli pususunda şehit düşmüş. Türk milletinin başı sağolsun.

yine 7hanenin tam ortasına ateş düştü bu ateş düştügü yerle birlikte tüm yüregi vatan sevgisiyle dolu olan milletimide yaktı gencecik çigdem gibi delikanlılar fidanlar devrildi kimbilir anaları ne hayaller kuruyodu asker dönüşü sevdigi kızı isteyecekti ogluna gözleri dolu dolu olacaktı mutluluktan kınalar yakacaktı çeyizler düzecektı gelininin elinden çay içecekti ama nerden bilirdi hain terör pusudaydı hayallerini özlemlerini kastetmeye göz dikmişti sülalesinden teröre 150 şehit vermiş biri olarak acılarını yürekten anlıyorum rabbim sabırlar versin tek söz bunu bilir bunu söylerim şehitler ölmez vatan bölünmez

hayır boyu eğmiyoruz, eğmeyeceğizde
tek bişey var o adiler mecliste !!!!

boyun eğdik eğmedikmi??
haburdan geçerken zafer işaretlerini göğe salladılar ve biz onlara öylece bakmadıkmı?
izmirde sivillerimizin üzerine araba sürdüler ayaklarını ezdiler küfürler ettiler ama artık tahammül edemeyen kadınlarımız 2 tane yumurta attı diye özür dilemeye zorlanmadıkmı?
evet bu hükümet boyun eğmemizi istiyo ve eğiyoruz ama herseyin hesabı sorulacak bigün eminim!!

Ne zaman bitecek Allahım bu mücadele...
Allah topunun kökünü kurutsun işallah.
Türk milletine sabır,baş sağlığı ve azim baştakilere akıl fikir diliyorum açsınlar artık gözlerini....

boyun eğdik eğmedikmi??
haburdan geçerken zafer işaretlerini göğe salladılar ve biz onlara öylece bakmadıkmı?
izmirde sivillerimizin üzerine araba sürdüler ayaklarını ezdiler küfürler ettiler ama artık tahammül edemeyen kadınlarımız 2 tane yumurta attı diye özür dilemeye zorlanmadıkmı?
evet bu hükümet boyun eğmemizi istiyo ve eğiyoruz ama herseyin hesabı sorulacak bigün eminim!!

arkadaşım hukumet bilmem ne demeyelim lütfen..:olmaz:

Ne zaman bitecek Allahım bu mücadele...
Allah topunun kökünü kurutsun işallah.
Türk milletine sabır,baş sağlığı ve azim baştakilere akıl fikir diliyorum açsınlar artık gözlerini....

mücadele bitmeyecek... onları destekleyenler güçlü çünkü...bu salaklarda maşa yerine kullanılıyorlar bi güzel ne yaptıklarınında farkında değiller-tatlicadiarzu-

amin amin amin bütün duaların için:Saruboceq:

arkadaşım hukumet bilmem ne demeyelim lütfen..:olmaz:

[/COLOR]

canım biçok konuda bu tür söylemler oluyo niçin bana bu şekilde sert çıktın anlamadım, tv yi izliyorum içim yanıyo o şehitlerin tabutlarını gördüğümde
nişanlım askerde bunu en yogun yaşayan insanlardan biriyim kusra bakma ama içim kabarıyo bunun sorumlularını saklamak neden?

yanlışları kabullenmek bence çözümün yarısıdır...
şunu da belirtmeliyim ki ben yanlış bi cümle kullanmadım, kimseyi rahatsız edicek bi söylemde değil.

canım biçok konuda bu tür söylemler oluyo niçin bana bu şekilde sert çıktın anlamadım, tv yi izliyorum içim yanıyo o şehitlerin tabutlarını gördüğümde
nişanlım askerde bunu en yogun yaşayan insanlardan biriyim kusra bakma ama içim kabarıyo bunun sorumlularını saklamak neden?

yanlışları kabullenmek bence çözümün yarısıdır...
şunu da belirtmeliyim ki ben yanlış bi cümle kullanmadım, kimseyi rahatsız edicek bi söylemde değil.

siyasi konulara girmek demek başlığın kapanmasına zemin hazırlamak demek

böyle bi konunun kapanmasını istemiyorum

nişanlım askerde olsun olmasın ben her dönem o acıyı yüreğimde hissediyorum o haberlerle.. . her zaman o yoğunluğu taşıyorum ağlıyorum üzülüyorum.. ciğerim yanıyo boğğazım düüğümleniyo. herkes içindeki yangını kendi bilir

ama şunu da biliyorum ki bu durumun tek sorumlu o bahsettiğiniz birimler değil... suçu bi tarafa atıp diğerlerini paklamak oluyo szin yaptığınız.

Back