- Konu Sahibi KiymiziAba
-
aman allahım çok kötü ya neolacak bu türkiyenin hali
:1no2: şehit sayısı 7 ye çıkmış
rabım sıfasın versın ınsallh:Saruboceq:.yurekler yandı yeterı kadarmafoldumbenAllah yakınlarına sabırların en büyüğünü versin
şehitleri Allah rahmet eylesin
şehit sayısı artabilirmiş yaralılardan 1 i ağırmış mafoldumben
haberi suan okudum tüylerım dıken dıken oldu allhım ya bu nesenağlama böyle serefsızler ellerınız kırılsın allahım sızinasıl bılıryorsa öyle yapsın bunları basımaza cıkaranlarıda nasıl bılıyorsa öyle yapsın ates onların ocaklarına dussun ozaman görurum ben bu gundemdekı yapma ya calıstıkları seylerı yapabıleceklermı.suan öyle seyler yazmak ısterdım ama burası yeri degıl malesef bu serefsizleri yaptıkları calısmalrdan dolayı tepemıze cıkardıklarıı ıcın bu askerler sehit oldu allah sızı nasıl bılıyosa öyle yapsın.devam edın elbet bır gun devran dönecek.esım suan öneml ibır görevde gözlerım dolu dolu oldu ve aglıyorumsenağlamasenağlama allahım hepsını korusun ya.benım esım o soguklarda kısın ortasında durdurak demeden calısıyor sadece o degıl dıger polısler askerler calısıyor ama ne ıcın? onlar canlarını dısıne takıp calısyorlar ama bır taraftanda bu serfsızleri basımıza cıkarıyorlar yazık yazık.nereye gıdıyo bu ulke ama hic ıyı bır yere gıtmıyor.bugun en acı sekılde görmus oldum. bunu allhım alılelerıne sabır versın.mekanları cennet olsunturkbayragiturkbayragi
çok üzüldüm allah sabır verssın aılelerıne yazık ya ne istiyorlar anlamadım
ne ıstedıklerını yazardım ben buraya ama isteeeeeee.sadeceturkbayragi (ses cıkarma )turkbayragidıyorum orda anlatıyo ne ıstedıklerını.turkbayragiçok üzüldüm allah sabır verssın aılelerıne yazık ya ne istiyorlar anlamadım
ne ıstedıklerını yazardım ben buraya ama isteeeeeee.sadeceturkbayragi (ses cıkarma )turkbayragidıyorum orda anlatıyo ne ıstedıklerını.turkbayragi
Yine ateş düştü 7 haneye
Yine ciğerler yandı
Yine vatan sağolsun diyerek acılarını yaşayacaklar
Ama kansızlar yine yapacaklar yapacaklarını
Herşey ellerinde kedinin fare gibi oynuyorlar
Kukladan bol ne var
Milletin evladı gider canı yanar Kim umursuyor bildiklerini okuyorlar
Açılın nereye kadar açılacaksınız bakalım
Heryerdeler sadece dağda değil
Ama o evlatlar.. Yarabbim.. evlerine ailelerine hasret vatan borcunu yerine geitiriyorlar
Faceden isimlerine baktım Birinin askerliği sanıırm bitmek üzereymiş
Kasım 24 te bitiyor herhalde ama izin kullandıysa uzamıştır işte biraz
Anneler babalar 4 gözle sağ salim dönmelerini beklerken...
Allah kahretsin Bu vatana ve millete el uzatanların her birini KAHHAR ismiyle KAHRETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?