- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Ama bizzat cocugun babasindan haber alan arkadas babanin mesajla bulundugunu cok sevincli oldugunu soyledi..şimdi çıkan haber bu canım: http://www.milliyet.com.tr/barajin-suyu-kesildi-gundem-2177155/
Ama bizzat cocugun babasindan haber alan arkadas babanin mesajla bulundugunu cok sevincli oldugunu soyledi..bal10cukk ??
Ama bizzat cocugun babasindan haber alan arkadas babanin mesajla bulundugunu cok sevincli oldugunu soyledi..bal10cukk ??
Bilgece onun bahsettiği kayıp çocuklar bu çocuklar değil sanırım .
Adana da kayıp iki çocuğun bulunduğundan behsetmiş , bu çocuklar başka .
İnşallah bu yavrularda sağ salim bulunurlar .
Adana mi? Ama tokat demisti ya. :-( Adanada cocuklarin kayip oldugunu bilmiyordum ben. Bi yandan bu cocuklar icin sevindim diger yandan tokattakiler icin cok uzuldum. Insallah bunlar da bulunur.
Mesaja link koydum , Adana da arkadaşın bahsettiği çocuklar macera olsun diye kaçmış , bulunmuşlar .
İnşallah bu çocuklarda bulunacak .
En son baraj suyu tamamen çekilecek ve arama yapılacaktı .
Bence bu cocuklar sağ bulunacak. Icime dogdu insallah bulunurlar sag salim.
Hayir cnm Adana dedim cocuklarin isimlerimi bile.verdim . htta bnde adanaliyim diye belirttim o zamanAdana mi? Ama tokat demisti ya. :-( Adanada cocuklarin kayip oldugunu bilmiyordum ben. Bi yandan bu cocuklar icin sevindim diger yandan tokattakiler icin cok uzuldum. Insallah bunlar da bulunur.
Arkadaslr adanada kayip iki cocuktan bahsettim ben yazilarda duruyor okuyabilirsiniz diger topikte. Ben cocuklarin isimini de verdim hatta. Tokat kelimesi gecmedi yazilarimdaHayir arkadaslar haberlere daha cikmamis.bal10cukk nickli uye babasindan haber almis cocuklarin. Adam bulundu demis fakat daha detayi konusmamislar..
Ya evet kusura bakma ben tokat sanmisim. Hata bende yani..Arkadaslr adanada kayip iki cocuktan bahsettim ben yazilarda duruyor okuyabilirsiniz diger topikte. Ben cocuklarin isimini de verdim hatta. Tokat kelimesi gecmedi yazilarimda
İnan bende o topıkte mınıkler bulundu dıyınce bunlar zannettım. Şükür Allahım benı yanılttın demiştimAdana mi? Ama tokat demisti ya. :-( Adanada cocuklarin kayip oldugunu bilmiyordum ben. Bi yandan bu cocuklar icin sevindim diger yandan tokattakiler icin cok uzuldum. Insallah bunlar da bulunur.
Yok artık ya sana özelden saldırıyorlar mı .sOzelden msjlar aliyorum yanlis anlamayin burayi okuyan msj atiyor o yuzden belirtme ihtiyaci duydum hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?