Benim bazı hassasiyetlerim var, bunlardan biri de çocuklar, çok özür dilerim hepinizden ama yazmazsam duramam, 5 ve 8 yaşındaki çocuklar sabahın köründe oyun oynasınlar diye sokağa çıkmış, anne babalarda izin vermiş tamam lakin insan hiç merak edipte ara ara kontrol etmez mi?
Çocuk bunlar çocuk dediğin kendi haline bırakılmaz.
İnşallah sağsalim bulunsunlar, inşallah burunları bile kanamadan ailelerine kavuşturulsunlar fakat annelerde artık çocukları sokakta başıboş bırakmasınlar.
Allah herkesin yavrusunu bağışlasın, sağlık sıhhat versin inşallah.Bende sizin gibi düşünüyorum 8 yasinda çocuğum var okul ile evin arası çok yakın olmasına rağmen okula biz götürür getiririz
Hiç bir zaman sokağa çıkartmadım tek
Başı boş bırakmamak gerekir çocukları
Ne diyeyim umarım sağ salim bulunurlar
Kayseri deki olaydan sonra çocuklara karşı hassasiyetim arttı.
Bir kötü olayı daha kaldıracak psikolojiye sahip değilim.
Aminnn cümlemizin evlatlarını Rabbim korusun inşallah.Allah herkesin yavrusunu bağışlasın, sağlık sıhhat versin inşallah.
Hepimiz çocuk büyüttük, en güzelini yapıyorsunuz, sürekli eliniz üstünde olsun yavrunuzun, zaman çok kötü çünkübenim kızımda dışarda oynadı ama benim gözetimim altında, okula ben getirip götürdüm, parkta sokakta mı oynayacak iş güç evlattan mühim değil deyip başında durdum.
Allah inşallah bu çocukların sağlıkla bulunmasını nasip eder ama üstünden vakit geçtikçe umutsuzluğa kapılıyor insan
Bence bu cocuklar sağ bulunacak. Icime dogdu insallah bulunurlar sag salim.
Ohh çok şükür bilgece. Ben gazetelerde göremedim ama televizyondan mı duydun?Icime dogan hicbir sey bos cikmiyo Allaha sukur. Cocuklar sag salim bulunmusChess cok sukur :)
Icime dogan hicbir sey bos cikmiyo Allaha sukur. Cocuklar sag salim bulunmusChess cok sukur :)
Ohh çok şükür bilgece. Ben gazetelerde göremedim ama televizyondan mı duydun?
ya çok sevindim canım nerde okudun ben de şuan onlarla alakalı bir haber okuyorum yeni, bulundu demiyor
Hayir arkadaslar haberlere daha cikmamis.bal10cukk nickli uye babasindan haber almis cocuklarin. Adam bulundu demis fakat daha detayi konusmamislar..
Benim için ne doğuyo içineIcime dogan hicbir sey bos cikmiyo Allaha sukur. Cocuklar sag salim bulunmusChess cok sukur :)
Benim için ne doğuyo içine.Çocuklara sevindim:)
Bilmem bi sey dogmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?