Tokat///60

yeniyil10051.jpg

herkese merhaba bende tokatlıyım babam artova annem merkezden çok seviyorum tokatı fırsat buldukça gidiyorum ben istanbulda oturuyorum 3 yıllık evliyim 6aylık oğlum var hepinizle tanıştığıma memnun oldum...:lepi:

selam topraklarım :teytey: .Ben de Tokatlıyım merkezde oturuyorum.Aranıza da bugün katıldım.Herkese mutlu günlerrr...

selamun aleyküm...bende zileliyim ama kendimi bildim bileli turhal da oturuyoruz...kütahyada okuyorum ..üniversite öğrencisiyim..çok seviyorum memeleketimi..:asigim: Allah ayırmasın buralardan.. :1rolleyes:
öpüyorum sizi hemşerilerim :1hug:

merhabalar bende tokat reşadiyeliyim...
herkese sevgiler.........

slm kızlarrrrrrr bende tokatlıyım ya çok mutlu oldum ne çok tokatlı varmış bende 7 aylık evliyim eşimin görevi nedeniyle eskişehire geldik ama memleketimi çok özlüyorum tokatımın havası suyu toprağı insanı bambaşka gerçekten burdan çıkmam ben artık

merhabalar ben tokatlı değilim ama sözlüm tokatlı bana biraz yardımcı olursanız sevinirim :eek: adetleri yemekleri düğünleri nasıldır neler yapılır neler önemlidir tokatlılar için :1rolleyes:

merhabalar ben tokatlı değilim ama sözlüm tokatlı bana biraz yardımcı olursanız sevinirim :eek: adetleri yemekleri düğünleri nasıldır neler yapılır neler önemlidir tokatlılar için :1rolleyes:

canım bende erbaalı olaraktan yazıyım sana :lepi:

düğünlerde mutlaka yemek pişer,her mısafır yemek yer.aşlıklı dolma sarılır,keşkek,pilav,nohut,corba... bunlar standart.mutlaka olur.ben ıstanbuldayım nişanımda bıle bunlar pişti,yemeksız olmaz yani kaydirigubbakcemile3

ayrıca tokatın ilçelerine göre bile adetler değişebılıyo,mesela bohca hazırlanmasında bizde damada takım elbıse alınmaz,ama erkek tarafı kıza alır.düğünde saat takılır,altın sözü kesılmez,düğünden sonra yakınlara el öpmeye giderken bohca yapılıp götürülür. (yazma,havlu patık...) davul zrnada pek cagırılmaz bızde genelde hep mısket oyananır sırnaşık şey

çok sey var ya aklıma gelmıyo.senın soracagın bişi olursa yazarız cnm.

Son düzenleme:
X