• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Todisch'in evi..

canim ben begendim evini, allah agzinizin tadini bozmasin, mutluluklar dilerim vereliniortak

evini çok beğendim..hele yatak örtün çok harika..
huzurlu günlerde oturun inşallah...

evin çok sade çok hoş.. ve huzurlu görünüyor.çok beğendim.Hayırlı günlerde otur inşallah...

Ayy canım yaa, çok güzel çok sıcak evin...
Kızz benim beğendiğim koltukları almışın :))
Mondimi onlar?
Rabbim sağlıcakla oturmak ve her daim mutluluk nasip etsin size...

hepsini güle güle kullan yeni olunca ne güzel herşey ışıl ışıl ..siyah beyaz mobilyalarda bu yılın trendi oldu ,çok güzelmiş..

evin ne kadar güzel canım yaaa.. maşaallah diyeyim nazarım deymesin..:nazar::nazar::nazar:
inan nasıl özendim nasıl özendim anlatamam..boshayallersmile
ahh ahhh bende bir an önce aşkımla evlenmek istiyorum ya.. :gitme:
inşaaallah bizimde böyle sıcacık bir evimiz olur.. renk uyumları herşey çok güzel..
ve dikkatimi çekti çeyizinde baya bi özene bezene hazırlanmış ailenin ellerine sağlık..
ne güzel örtülerin felan var..
güle güle mutlu günlerde yaşayın inşaallah..a.s.

iyi hos daaaaaaaaa........gülüm salon takımın beyaz renkli..............sen bolbol halıları ve koltukları silersinnnnnnnnn.....sana kolay gelsin simdidennnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
evın cok guzel cok hosuma gıttı allahım yuvanızda sızı cok mutlu etsın herseyın cok guzel maasallah.....MERAK ETTIGIM BISEY VAR AFFINIZA SIGINARAK YATAGIN USTUNDEKI O BOHCALAR NE OLUYOR KUSURA BAKMAYIN ANLAYAMADIMDA...............

salon halınddaki o birkaç parça kırmızı ve şamdanların ortamı renklendirvermiş.siyah beyazın güzelliğine güzellik katmıs.birde yatak odanın mobilyalarına bayıldım.herşeye çok özenmişsin.Allah yuvana huzur mutluluk versin opuyorumnanaktanŞeniz

Maaşallah maaşallah.Çok çok güzel, şıkır şıkır.Halılar predeler de o biçim, beğenilmeyecek gibi değil.Ömür boyu mutlulukla yaşayın, birbirinizi üzmeyin.

todish hayırlı olsun canım.. herşey dört dörtlük huzurla mutlulukla otur inşallah evinde... eşyaların aksesuarların hepsi çok zevkli seçimler..

her şey çok güzel zevkli modern döşenmiş , mutlu sağlıklı güzel günlerde otur inşallah...

canım hayırlı ugurlu olsun en guzel gunlerın bu evın ıcerısınde gecmesını dılıyorum tekrar mutlu olman dılegıyle :D evıne bayıldım cok guzel

salonun perdelerine,oturma odanın koltuklarına,yatak odandaki yatak örtüne ve minnacık çeyiz sandığına bayıldım:)ve çok güzel döşenmiş ama yatak odasında komidinler üst üste olmamış sanki oda küçük belki ama onu beğenmedim geri kalan her şey çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

todisch'cim öncelikle hayırlı uğurlu olsun opuyorumnanaktan
rabbim eşinle birlikte sağlıklı huzur dolu bir ömür nasip etsin :Saruboceq:

evini harika döşemişsin canım itina gösterdiğin emek verdiğin belli oluyor
ben evin her yerini çok beğendim, bir kere yeni gelin evi her yer mis gibi,
her odanın veya ortamın kendi içinde bütünlüğü var her şey uyumlu
özellikle halılarını oturma odası koltuklarını ve yatak odası mobilyalarını çok beğendim boshayallersmile
güle güle kullanın sağlıkla mutlulukla :1rolleyes:

ayrıca ayrıntılı resimler içinde ellerine emeğine sağlık vereliniortak

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile4 yemek odası takımı aynısı canım benimki de sempatiksalakcinnigüle güle kullan bayanssulusmile

Back
X