• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Tiyatroda en çok sevdiğiniz oyuncu kim ?

en çok sevdiğiniz tiyatrocu kim

• Ankete Katılan
    28
seçenekler de hepsi şıkkı da olsaymış ya...
hepsi çok değerli sanatçılarımız,ama bu ara haluk bilgineri çok beğeniyorum...

Seçeneklerde olmayanlardan Haldun Dormen, Müjdat Gezen,Zihni Göktay, rahmetli Suna Pekuysal, Emre Kınay, Erdem Akakçe vb. sanatçılar.

Listedekilerden Ferhan Şensoy ve Nejat Uygur'u izleme şansım oldu sadece. Ferhan Şensoy sahnede muhteşem. Ali Poyrazoğlu'nu da unutmamak gerekir.

Hepsi çok iyi oyuncular ama listedekiler içinden Şener Şen'i tek geçerim...

Ayrıca Fikret Kuşkan,Uğur Polat ve Yetkin Dikinciler'i de çok beğeniyorum...

ben de liste içinden şener şen'i seçtim-gerçi tiyatroda kendisini hiçç izlemedim hatta kariyerinde sinema dışında tiyatro var mı ondan da tam emiin değilim fakat listedeki tüm sanatçılardan farkı çok zıt karakterleri iyi canlandırabilmesi....
bunun dışında tilbe saran, tuncel kurtiz, genco erkal...bunlarda listede olması gereken sanat insanları

en son emre kınayı seyrettim çok güzeldi son zamanların en başarılı tiyatrocularından biri şıklardan tabi ki haluk bilginersengözlerimebaksanab

Kesinlikle Haluk Bilginer..Ses,karizma,yetenek herşey var adamda

seçeneklerdeki türk sineması ve tiyatrosuna emeği geçmiş sanatçılar, hepsi birbirinden değerli
ama iki isim var ki benim favorilerim, şener şen ve haluk bilginer
bu iki isim kesinlikle holywood a layık

Şener Şen tabii yaa, Şener Şen'i kim geçebilir, hayranım, sanki sahneler ve beyaz perde için dünyaya gelmiş... babasını da severdim... :nazar::nazar::nazar:

Back