Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben kullandım titreşimli kemerden gayet güzel
1 haftada rahat 1-2 cm incelme sağlıyo.ancak düzenli yapılırsa...sabır gerektirio biraz ama deneyinkafamçokkarıştı
bende de bu kemerden var alalı 3 sene olmuştur dönem dönem kullandığım oldu bozulmadı memnunum eminönünde mısır çarşısının yan tarafında bir mağazadan almıştım fiyatı da 60-70 tl gibi bişeydi uygundu incelmede fayda edip etmediğini anlamıyorum çünkü zaten çok kilolu biri değilim aynı zamanda bununla beraber egzersiz ve dermaroller ile selülit kremi yağı da kullandığım oluyor yürüyüşte yapıyorum güzellik merkezlerinde kavitasyon gibi bazı işlemlerin ardından da titreşimli bir cihaza bağlıyorlar sizi demekki bir işe yarıyorki kullanıyorlar diye düşünüyorum bana da faydalı gibi geldi vücuttaki ödemi atmaya da iyi geliyor ve başka bir özelliğini söyliyim size bu kemeri ne zaman kullansam afedersiniz büyük tuvalete çıkıyorum hani kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar var ise evlerinde kemerleri de varsa işinize yarar belki bu bilgi diye söyledim sağlıcakla kalınArkadaşlar yazdıklarınızı okudum.
Ve Kullanıp düzenli bir şekilde fayda görenlere katılıyorum
ben 5 yıl önce kullanmaya başlamıştım o zamanda şimdide gerçekten çok işe yarıyor üstelik alıştıktan sonra rahatlatıcı bir masaja dönüyor
düşünün hem inceliyorsunuz hemde masaj ile rahatlıyorsunuz
en az 2 hafta düzenli kullanmak lazım günde 2 kere 10.dk kadar
etkisini kesinlikle görecektir denememiş olanlar
benim kullandığım model ve marka bu :) yıllardır hiç bir arıza ve problem yaşamadım .
Eki Görüntüle 657595
kızlar peki bunları kullanırken spor ve diyette yaptınız mı