- 27 Mart 2008
- 602
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kemeri kullanmaya baslayalı bugun 2hafta oldu birazda yediklerime dikkat edince 2 haftada 4kilo ve bel cevresinden 5cm incelme kaydettim valla ben cok memnunum
sizdede böle kaşınma hissi oluyormu göbek bölgesinde kızarıyoduda belkide işe yarıcakdı ama bilemedim işde
kasıntı hıssı o bolgenızdekı hızlı kan akısından sağlanır aslında ıyı bırsey cunku ısınıo bu sayede yag yakmaya baslıyorsunuz bende aldım 2 hafta olacak bır sıteden vıbro shape ama orjınal oldugnu dusunmuorum yıne de fena deıl tıtresımı ama hıc ınceldıgımı dusunmuorm ya da olculmedım onceden hergun yapıorm... ama en ıyısı kosu bandında yurumek bu sayede bacaklarınız cok sııkılasıo tabı dıyet sart ben dıyet yapamıorm maalesf bır kosu bandı kosmadıgınz surece gobek dıger yerlerınızı calıstırmıo tempolu yuruys sadece bacaklara yarıo ben 1 ay cok duzenle 5 km yurudm sıkılastı farkedılır bıcımde ama kılo kaybı mı yok
3 ay sonra mezuniyetim var,Ben de yeni kullanmaya başladım,kalça bölgemin ısındığını hissettim,tabi ondan önce yürüyüş, ve bacak egzersizleri yaparak kasların ısınmasını sağlamamız gerekiyo,ee tabi beslenmeye de dikkat edilir ve yatmadan önce yeşil çayımız içilirse neden faydasını görmeyelim dimi :) ben de sonuçları size yazarım..