- 11 Ocak 2012
- 6
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azimle çalışırsak başarabiliriz Eliff :))
ben kullandım çok memnun kaldım herhangi bir sorun da yaşamadım. bu tür aletler zayıflama sürecini kısaltıyor yani hedefe daha çabuk ulaşıyorsun beslenmeye dikkat edip egzersiz yapılırsa istenilen sonuç alınır değilse yatılan yerden kilo verilmesini beklemek yanlış olur .
zaten kilo vermeyi hadefleyen birisi bol miktarda su içmek zorunda. ayrıca bu aleti kullanırken de hafif limonlu sıcağa yakın su içmek gerekiyor , kullanan arkadaşım bana bu şekilde tavsiye etmişti ben de böyle uyguladım
arkadaşlar iyi ay düzenli kullandım en az 35-40dk her bölge için; hem bel hem göbek hem basen bölgelerine gün içerisinde uyguladım.
ve hiçbir işe yaramadı. tek tavsiyem spor yapın ne olursa olsun yürüyün, evde zıplayın, mekik çekin, otobüsten-minibüsten bikaç durak erken inin, merdiven inin çıkın, aeorobik yapın.
ben fitness salonuna gidiyorum ve bu şekilde 2 ayda 5 kilo verdim ve 1 beden inceldim...
kızlar tüm forumu hatmettikten sonra yaklaşık 20 gündür abtronicx 2 alıp kullandım; her gün kahvaltıdan yarım saat sonra bel bölgesine 3 aşamalı uyguladım her kısım için 20 dk, geceleri de 15 er dk masaj petlerini yan bölgelerime gelecek şekilde uyguladım. Sonuç bel bölgemde fark edilir derecede incelme oldu. Sanıyorum aynı hızla gidersem temmuz sonu tam istediğim bele sahip olacağım inşallah (8-7 başlayıp, 8-10 devam ettim bu arada)
kullanan bazı arkadaşlar işe yaramadığını söylemiş belki benim düştüğüm hataya düşmüşlerdir; ilk aldığım ürün orjinaldi sanırım çünkü titreşimi olsun bantları olsun süperdi 2 haftada kemeri bozulunca gg'den 20 tl ucuza başka ürün bulup sipariş ettim fakat hiçbir işe yaramadı doğrusu; petleri jeli direk emdi, cihaz ise düşük ayarda titreşim verdi hiç memnun kalmadım param yandı resmen Neyse zaten kemer bozulduğundan diğer ekipmanı bu kemerde kullandım halloldu ama yine de üzüldüm. Yani alırken orjinalliğine bakın mutlaka ürünlerin ikisini de gördüğümden çok fark ettiğini söyleyebilirim
zahmet olmazsa markasını tam olarak yazabılırmısınız?