• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titreşimli zayıfla kemerleri ......???

kuzumee

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
6
0
6
34
İstanbul
ARKADAŞLAR ZAYIFLAMAYA BAŞLAYALI 1 AY OLDU VE BEN 11 KİLO VERDİM 78 KİLODAN 68 KİLO YA İNDİM :33:. ŞİMDİ ZAYIFLAMAM BİRAZ DURDU:14: VE TİTREŞİMLİ ZAYIFLAMA KEMERİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT İŞE YARARMI BİLMİMİYORUM SİZE SORMAK İSTEDİM KULLANAN VEYA BİLGİ SAHİBİ OLAN LÜTFEN YARDIMCI OLSUN tEŞEKKÜRLER :1:

Canim ben o kemeri nasil bir iştahla aldim bir bilsen ilk uc gun talimatlara uyarak yaptim fakat sonra yaklasik sekiz on gun kadar bel kismim inanilmaz agridi yatakda donemedim egilip kalkarken cok acidi. Ama yilmadim agrilar geci.ce yine denedim ama sureleri daha kisa tuttum ama sonuc yine ayni ogun bugundurde dolapda dyruyor. Alan komsularim olmustu bana cok soylediler alna kullanamazsin diye dinlemedim . Sende bir dusun derim onun yerine evdvucut hareketkeri yap derim daha etkili olur

Canim ben o kemeri nasil bir iştahla aldim bir bilsen ilk uc gun talimatlara uyarak yaptim fakat sonra yaklasik sekiz on gun kadar bel kismim inanilmaz agridi yatakda donemedim egilip kalkarken cok acidi. Ama yilmadim agrilar geci.ce yine denedim ama sureleri daha kisa tuttum ama sonuc yine ayni ogun bugundurde dolapda dyruyor. Alan komsularim olmustu bana cok soylediler alna kullanamazsin diye dinlemedim . Sende bir dusun derim onun yerine evdvucut hareketkeri yap derim daha etkili olur

çok teşekkür ederim tatlım fikrim değişti zaten :D

dansözler gibi vücudunuzu titretin yada yapmaya çalışın bol bol göbek atıp dans edin müthiş faydalı ve de eğlenceli sanki koşu yapmış gibi oluyor insan:16:

Oryantal yap zayıfla

Yapacağınız 1 saat aktivite kaç kalori kaybettirir.

Oturmak 80 l Ayakta durmak 100

Oryantal yapmak 340

Dans etmek 210

Bisiklete binmek 170

Temizlik 250

Yürüyüş 200

Hızlı yürüyüş 240

Merdiven çıkmak 480

Koşmak 550

Hızlı koşmak 690
ayrıntılar

http://saglik.bugun.com.tr/oryantal-yaparak-zayiflayin-haberi/66751