Cilt Bakımı Ürünleri Titreşimli yüz temizleme cihazı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kediseverkiz

Dileğini tutmuş sayar sonsuzda geri...
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
172
291
Merhaba herkese,
Titreşimli yüz temizleme cihazı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kadar zamandır hangi markayı kullanıyorsunuz ? Tavsiye eder misiniz ?
30-40₺ lik cihaz alıp uzun süredir kullanan var mı ? Ya da xiaomi alıp uzun süredir kullanan var mı ?

Ben xiaomi kullanıyorum yaklaşık 7 aydır. Oldukça faydasını gördüm. Sabah akşam aksatmadan kullanmaya çalışıyorum düzenli kullanımda etkisini göreceğinizden eminim

Ben 30 tl gbi biseye aldim 3 ay filan oldu bi bozulma vs olmadi ama diger xiaomiyi hic kullanmadigim icin aradaki farkını bilmiyorum.Is goruyor mu dersen bnce evet

Ben xiaomi kullanıyorum yaklaşık 7 aydır. Oldukça faydasını gördüm. Sabah akşam aksatmadan kullanmaya çalışıyorum düzenli kullanımda etkisini göreceğinizden eminim ☺
Xİaominin krem sürme kısmını kullanabiliyor musunuz ? Bi de su geçirme problemi oluyor mu ? Yani su değince bozuluyor mu ?

Ben 30 tl gbi biseye aldim 3 ay filan oldu bi bozulma vs olmadi ama diger xiaomiyi hic kullanmadigim icin aradaki farkını bilmiyorum.Is goruyor mu dersen bnce evet
Su geçirdi mi peki ? Yorumlarda hep çabuk bozuluyor falan diyorlar biraz korktum

Su geçirdi mi peki ? Yorumlarda hep çabuk bozuluyor falan diyorlar biraz korktum
Altinda kagit var onu islatmamaya calisiyorum bnde okumustum su gelince bozuluyo diye dikkat ediyorum oraya su gelmemesine bi bozulma olmadi ama cok duzenli de kullanmadim onu de soyleyim belki hergun kullansam su geçirme olayini yasardim

Bir arkadaşım ‘boşuna şarjlı olanları alma elinle manuel yapabileceğin plastikleri al’ dedi. İkisini birden kullanan var mıdır? Arasında çok fark yok diyorlar

Xİaominin krem sürme kısmını kullanabiliyor musunuz ? Bi de su geçirme problemi oluyor mu ? Yani su değince bozuluyor mu ?
Su geçirme sorunu hiç yok ben hep yıkıyorum şarj kısmına da su gidiyor. Yüzümü yıkarken köpük de gidiyor bir sorun yaşamadım ama krem kısmında pek fayda alamadım açıkçası ya da ben sevemedim bilmiyorum genelde yüz temizleme amaçlıyla kullanıyorum

Bir arkadaşım ‘boşuna şarjlı olanları alma elinle manuel yapabileceğin plastikleri al’ dedi. İkisini birden kullanan var mıdır? Arasında çok fark yok diyorlar
Kesinlikle katılıyorum ikisini de kullanan biri olarak, hatta bence manuel olan çok daha ergonomik ayrıca bir sitede çok fazla kullanılmasının gözenek büyüttüğünü okumuştum ama doğruluğundan emin değilim

Kullanıyorum xiaomi kullanıyorum temmuzdan beri çok faydasını gördüm su geçirmiyor tabiki yine dikkatli kullanmanız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…