• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131
Kahvatıyı yaptık :56:
Sıra geldi işlerimize
Önçelik mutfağın :10:

selamm :)
titiz hanımlar başlığını görünce dayanamadım girdim içeri :))
öncelikle kolay gelsin, kadın olmak ne zor demi, hep aynı iş hep aynı iş hiç bitmiyor maalesef
ev bizden hep iş istiyor, düzeni hiç kaçırmamk lazım galiba :)) Allah hepimizin yardımcısı olsunn

selamm :)
titiz hanımlar başlığını görünce dayanamadım girdim içeri :))
öncelikle kolay gelsin, kadın olmak ne zor demi, hep aynı iş hep aynı iş hiç bitmiyor maalesef
ev bizden hep iş istiyor, düzeni hiç kaçırmamk lazım galiba :)) Allah hepimizin yardımcısı olsunn

Öncelikle hoşgeldin canım:38:
Ne güzel ettin de girmişsin içeri:16:her zaman beklerim :48:
Malesef hayatta bize düşen bu görev hem ruhsal hem fiziksel olarak yoruyor :31:
Bırakmak olmaz:30:bi ipin uçu biraz kaçsın bıraz rahatsızlan eski düzeni sağlamak 1 haftanı alıyor:31:
En iyisi birikmeden yapmak:54:

Her daim temizlik yapmaya hazırım, kendimi o kadar yoruyorum ama eşim eve gelince her yer dandini:19:
Herkese kolay gelsinn.

Her daim temizlik yapmaya hazırım, kendimi o kadar yoruyorum ama eşim eve gelince her yer dandini:19:
Herkese kolay gelsinn.

Öyle canım beylerle farklı fıtrazdayız iki gün yapsınlar bak nasıl söylenirler:9:
Sanada canım bende şimdi camaşır katlayıp size cevap yazıyorum:9:annem görse çok kızardı:30::57::57::57:

Tabi canım katıldınbile :38:sende muzdarıpsin ev işlerinden

sağol canım teşekkür ederim ben çalışıyorum 13 aylık ta kızım var çok titiz değilim malesef ama sizin sayenizde bende olabilirim inşallah motive olarak bende bişeyler yapmak istiyorum

sağol canım teşekkür ederim ben çalışıyorum 13 aylık ta kızım var çok titiz değilim malesef ama sizin sayenizde bende olabilirim inşallah motive olarak bende bişeyler yapmak istiyorum

Ne demek canım
Benim tam 24 aylık bir kızım var evet çalışan kadının işi 2 kat daha zor ama yazınca bıraz gaza geliyosun bittiri veriyosun işlerini
Biz bişeyi bilerek doğmuyoruz titizlik temizlikte öğrenile bilecek bişey :34:

Son düzenleme:
Ne demek canım
Benim tam 24 aylık bir kızım var evet çalışan kadının işi 2 kat daha zor ama yazınca bıraz gaza geliyosun bittiri veriyosun işlerini
Biz bişeyi bilerek doğmuyoruz titizlik temizlikte öğrenile bilecek bişey :34:

haklısın canım benim kızmıda sürekli benle olmak istiyor babasında bile durmuyor malesef ben yaparken o bir yandan döküyo dağıtıyo sağolsun ama yapacağım bişey yok işte canım

haklısın canım benim kızmıda sürekli benle olmak istiyor babasında bile durmuyor malesef ben yaparken o bir yandan döküyo dağıtıyo sağolsun ama yapacağım bişey yok işte canım

Kusara bakma canım misafir geldide geç cevap yazdım :17:haklısın yapacak bi sey yok :31:
Görüşürüz :38:nezaman istersen ben burdayım bekliyorum:38:

Son düzenleme:
Kusara bakma canım misafir geldide geç cevap yazdım :17:haklısın yapacak bi sey yok :31:
Görüşürüz :38:nezaman istersen ben burdayım bekliyorum:38:

canım sen kabul edersen ben hergün bu topikteyim çalıştığım için sürekli giriyorum kk ya biraz canlansın topiğimiz dimi ama ben bugün akşam yaptıklarımı yazarım yarın allah izin verirse canım

Öncelikle hoşgeldin canım:38:
Ne güzel ettin de girmişsin içeri:16:her zaman beklerim :48:
Malesef hayatta bize düşen bu görev hem ruhsal hem fiziksel olarak yoruyor :31:
Bırakmak olmaz:30:bi ipin uçu biraz kaçsın bıraz rahatsızlan eski düzeni sağlamak 1 haftanı alıyor:31:
En iyisi birikmeden yapmak:54:

hoşşbuldumm :))
evet ipin ucu bir kere kaçtı mı yakalamak çok zor oluyor canımm haklısın :)
tempoyu hiç düşürmemeliyiz :)
ben çalışıyorum ve tempo hep yüksek ama çok yoruluyorumm çokkk :)

canım sen kabul edersen ben hergün bu topikteyim çalıştığım için sürekli giriyorum kk ya biraz canlansın topiğimiz dimi ama ben bugün akşam yaptıklarımı yazarım yarın allah izin verirse canım
Nedemek canım tabi burası herkese açık tabi kabul ederim maksat eğlenerek iş yapabilmek :8:
Raporunu bekliyorum:54:
hoşşbuldumm :))
evet ipin ucu bir kere kaçtı mı yakalamak çok zor oluyor canımm haklısın :)
tempoyu hiç düşürmemeliyiz :)
ben çalışıyorum ve tempo hep yüksek ama çok yoruluyorumm çokkk :)

Ahhh canım çalışan kadın herzaman 2 kat daha becerikli olması lazım biz evde olduğumuz zaman bile bazen yetişmiyoruz :30:
Sizi düşünemiyorum daha disipli olmakmanız lazım ama ben inanıyorum biz kadınlar güçlü yartatılmışız herseyin üstesinde geliriz :15:

ya var ya tam benliksiniz kızlar kızım döküyor toplayım derken diğer işler kalıyor şimdide diş derdi var ağıdından nefes almaya zaman yok canı sağolsun ama beni kim nazlayacak hastayım 10 gündür toplayamadım kendimi ev uçuyor aile düzenimiz kalmadı zaten bir orda bir burda kafayı yememk elde değil ya bide temizlik var işin içinde hadi ultraanne kalk yap yapabilirsen

baya dolmuşum ooohh rahatladııımmmmmmmmmm:37::37::37::37::37::37::37::37:

al bendende okadar

ya var ya tam benliksiniz kızlar kızım döküyor toplayım derken diğer işler kalıyor şimdide diş derdi var ağıdından nefes almaya zaman yok canı sağolsun ama beni kim nazlayacak hastayım 10 gündür toplayamadım kendimi ev uçuyor aile düzenimiz kalmadı zaten bir orda bir burda kafayı yememk elde değil ya bide temizlik var işin içinde hadi ultraanne kalk yap yapabilirsen

baya dolmuşum ooohh rahatladııımmmmmmmmmm:37::37::37::37::37::37::37::37:

Oyyyy sen cok dolmuşsun tatlım :38:istifa etsek alırlamı istifamızıı:9:

Son düzenleme:
İyi geceler topiğ yarın bütün işler bizi bekler:54:keç kalkmayalım sonra:5:

Son düzenleme:
Back
X