Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm :)
titiz hanımlar başlığını görünce dayanamadım girdim içeri :))
öncelikle kolay gelsin, kadın olmak ne zor demi, hep aynı iş hep aynı iş hiç bitmiyor maalesef
ev bizden hep iş istiyor, düzeni hiç kaçırmamk lazım galiba :)) Allah hepimizin yardımcısı olsunn
Her daim temizlik yapmaya hazırım, kendimi o kadar yoruyorum ama eşim eve gelince her yer dandini![]()
Herkese kolay gelsinn.
merhabalar bende katılabilirmiyim aranıza acaba?
Tabi canım katıldınbilesende muzdarıpsin ev işlerinden
sağol canım teşekkür ederim ben çalışıyorum 13 aylık ta kızım var çok titiz değilim malesef ama sizin sayenizde bende olabilirim inşallah motive olarak bende bişeyler yapmak istiyorum
Ne demek canım
Benim tam 24 aylık bir kızım var evet çalışan kadının işi 2 kat daha zor ama yazınca bıraz gaza geliyosun bittiri veriyosun işlerini
Biz bişeyi bilerek doğmuyoruz titizlik temizlikte öğrenile bilecek bişey![]()
haklısın canım benim kızmıda sürekli benle olmak istiyor babasında bile durmuyor malesef ben yaparken o bir yandan döküyo dağıtıyo sağolsun ama yapacağım bişey yok işte canım
Kusara bakma canım misafir geldide geç cevap yazdımhaklısın yapacak bi sey yok
Görüşürüznezaman istersen ben burdayım bekliyorum
![]()
Öncelikle hoşgeldin canım
Ne güzel ettin de girmişsin içeriher zaman beklerim
Malesef hayatta bize düşen bu görev hem ruhsal hem fiziksel olarak yoruyor
Bırakmak olmazbi ipin uçu biraz kaçsın bıraz rahatsızlan eski düzeni sağlamak 1 haftanı alıyor
En iyisi birikmeden yapmak![]()
Nedemek canım tabi burası herkese açık tabi kabul ederim maksat eğlenerek iş yapabilmek
canım sen kabul edersen ben hergün bu topikteyim çalıştığım için sürekli giriyorum kk ya biraz canlansın topiğimiz dimi ama ben bugün akşam yaptıklarımı yazarım yarın allah izin verirse canım
hoşşbuldumm :))
evet ipin ucu bir kere kaçtı mı yakalamak çok zor oluyor canımm haklısın :)
tempoyu hiç düşürmemeliyiz :)
ben çalışıyorum ve tempo hep yüksek ama çok yoruluyorumm çokkk :)
evde 2 kişiyiz ama en ufak bişeyi yapmayı ertelesek sanki hiç temizlik yapılmamış gibi görünüyor en çokta mutfağa sinir oluyorum...
al bendende okadar
ya var ya tam benliksiniz kızlar kızım döküyor toplayım derken diğer işler kalıyor şimdide diş derdi var ağıdından nefes almaya zaman yok canı sağolsun ama beni kim nazlayacak hastayım 10 gündür toplayamadım kendimi ev uçuyor aile düzenimiz kalmadı zaten bir orda bir burda kafayı yememk elde değil ya bide temizlik var işin içinde hadi ultraanne kalk yap yapabilirsen
baya dolmuşum ooohh rahatladııımmmmmmmmmm![]()
Oyyyy sen cok dolmuşsun tatlımistifa etsek alırlamı istifamızıı
![]()