Başkasını istemiyorum.
Yani çok kez düşündüm cagırmayı ama
annem bile yardım etse huzursuz oluyorum.
ilk tasındığım da görümcem geldi yardıma
istemedim açıkcası her odaya girmesine
belli etmedim ama anladı yüzüm düştü.
esyaların yerlerini bilmediğinden kafasına göre yapıyordu arkasından ben düzeltiyordum.
yada şu şöyle mi diye soruyordu ona anlatırken benim yaptığım iş kalıyordu.
ben tek takılmayı seviyorum.
Çok yazdım aboooow
Başkasını istemiyorum.
Yani çok kez düşündüm cagırmayı ama
annem bile yardım etse huzursuz oluyorum.
ilk tasındığım da görümcem geldi yardıma
istemedim açıkcası her odaya girmesine
belli etmedim ama anladı yüzüm düştü.
esyaların yerlerini bilmediğinden kafasına göre yapıyordu arkasından ben düzeltiyordum.
yada şu şöyle mi diye soruyordu ona anlatırken benim yaptığım iş kalıyordu.
ben tek takılmayı seviyorum.
Çok yazdım aboooow
Eğer yardımcıyla frekansınız tutarsa öyle olmuyor inan yeterki tutsun, ilk zamanlar dediğim gibi bir huzursuzluk yaşadım arkasında geziyordum ama zaman geçtikce benim nasıl bir düzene sahip olduğunu çözünce o bile bilir nasıl bir düzende iş görecegini bende aileden biriyle yapamam galiba
Eğer yardımcıyla frekansınız tutarsa öyle olmuyor inan yeterki tutsun, ilk zamanlar dediğim gibi bir huzursuzluk yaşadım arkasında geziyordum ama zaman geçtikce benim nasıl bir düzene sahip olduğunu çözünce o bile bilir nasıl bir düzende iş görecegini bende aileden biriyle yapamam galiba
Aslında hepimiz yapabiliriz yeterki hayatıma bir hareket gelsin diye bende istiyorum
Benim sorunum annemin titizlik hastalığı bizi bezdirmisti bilinç altım temizlige cok karşı duruyor yaparsam çok fena dalarım
Aslında hepimiz yapabiliriz yeterki hayatıma bir hareket gelsin diye bende istiyorum
Benim sorunum annemin titizlik hastalığı bizi bezdirmisti bilinç altım temizlige cok karşı duruyor yaparsam çok fena dalarım