Ay ben de nargile kamu spotunda öyle oluyordum. Televizyonda ne zaman nargileye karşı kamu spotu çıksa canım çekiyordu şöyle mis gibi elma nane nargileBak canım çekti yorumları okuyunca içeyim bi tane
İyi de gelip sigara içenler için ayrılan alana oturup sağa sola "sigaraları söndürün ben geldim" demesi doğru mu peki?Hamile doğru yapmış güneş ışınları bebeği kanserden koruyacak , kendiside d vitaminden nasiplenecek çoğu çocuk güneşe çıkmadığından kansere yakalanıyor d vitamini önemli yaşlılarda dahada önemli kalça kırıklıklarından koruyor yaşlılıkta
İyi de gelip sigara içenler için ayrılan alana oturup sağa sola "sigaraları söndürün ben geldim" demesi doğru mu peki?
Ben sigara içmiyorum ama bu zam nargileye de yansıyacak diye içim gittiAy shot sen de bi alemsin. Sigara içmeyen insan her zaman haklıdır. Ne kadar absürd bir hareket yapmış olsa da haklıdır.
offf elmalısından olsada içsekBen sigara içmiyorum ama bu zam nargileye de yansıyacak diye içim gitti
Ama mesela gittiğim yerde nargile varsa içerim, yan masadaki rahatsız olabilir, bu nargileyi geri göndereceğim anlamına gelmez. Yani çok sıkışık oturuyorsak ve yan masayı rahatsız ediyorsa, bizim masada müsait yer varsa oraya geçerim, yoksa oturduğum yerde içmeye devam ederim. Sonuçta o mekanda nargile olduğunu bilerek geliyor o kişi. Senin sigara olayın da öyle olmuş.
Sigara içmiyorum, zayıfım. Kiloluları da sigara içeni de eleştiriyorum.kilolu insanların sigara içeni,sigara içenlerin de kiloluları eleştirmesi de çok komik.
Benzin de sigara da çok pahalı olsun. İçki de çok pahalı olsun.
Senin benzine paran vardır.Benzinle derdin ne be kadın. Diğerlerinin yolunu buluyoruz bir de kaçak benzin mi arayalım, yurt dışından gelirken free shoptan bir varil benzin mi alalım?
Sabaha karşı 4 buçuk 5 civarı gayet boşSenin benzine paran vardır.İşine servisi olup veya 1000 lira maaş almasına rağmen gösteriş yapacağım diye trafiği işgal edenlerle derdim. Trafiğe yakalanmayalım diye 3-4 te evden çıkıyoruz yine trafik. Öğlen çıkıyoruz yine trafik. Ben anlamıyorum bu trafiğin saatini.
Evet, akşamları da boş, sabaha karşıyı beklemeye gerek yok.Sabaha karşı 4 buçuk 5 civarı gayet boş
Karlı havanın sevdiğim tek özelliği sıfır trafikli günler valla ohh
Karlar erimeye başladı Istanbulda. Bu günler için konuşuyorum. Yoksa ilk gün biz de kar lastiği olmayan araçta kaya kaya yol gittikEvet, akşamları da boş, sabaha karşıyı beklemeye gerek yok.karda iyi diyorsun ama sen kaymasan başkası gelir kayar ya ben korkuyorum. Gerçi Ankara'da hala kar yok.
İyi başınıza bir şey gelmemiş.Karlar erimeye başladı Istanbulda. Bu günler için konuşuyorum. Yoksa ilk gün biz de kar lastiği olmayan araçta kaya kaya yol gittik
Senin benzine paran vardır.İşine servisi olup veya 1000 lira maaş almasına rağmen gösteriş yapacağım diye trafiği işgal edenlerle derdim. Trafiğe yakalanmayalım diye 3-4 te evden çıkıyoruz yine trafik. Öğlen çıkıyoruz yine trafik. Ben anlamıyorum bu trafiğin saatini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?