• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiryakilere kötü haber! Bugünden itibaren zamlandı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazı insanlar hakikaten bencil özellikle de kadınlar.
Bir gün eşimle bir parktayız (çocuk parkı değil)
Bir kadın geldi sonradan ,çocuğu vardı.
Eşimi uyardı sigara içmeyin diye .
Park o kadar büyük bir park ve bankların hemen hepsi boştu ki.
Gelip burnumuzun dibine giriyor hem de müdahale ediyor.
Maksat işgüzarlık olsun.

Toptan yasaklansın tabi. Sigara içmek yasaklansın, içki içmek yasaklansın, asitli içecekler, meyve suları, cipsler yasaklansın hatta atlet giymeden sokağa çıkmak ve terli terli su içmek de yasaklansın mazallah üşütürüz falan. Malum biz kendi sağlığımız hakkında yanlış kararlar veriyoruz devlet bir el atsın.
Örümcek kafalılık da bi şekilde yasaklansa ya:KK53:

Örümcek kafalılık da bi şekilde yasaklansa ya:KK53:

sana öylesine ağır cümleler kurarım ki ama elimden giden edebime yazık olur

dilerim Mune Mune hanım yada Kazen Kazen gerekli olanı yapar sizin gibiler için ben ne yorum yapmışsam yapmışım bu sizi hiiiç ilgilendirmez en azından saygımı bozmadım benim dememle de hiçbirşey yasaklanmaz artı bi temenni

3-5 gün ban alıp dönmek yetmese keşke sizin gibilere

Son düzenleme:
sana öylesine ağır cümleler kurarım ki ama elimden giden edebime yazık olur

dilerim Mune Mune hanım yada Kazen Kazen gerekli olanı yapar sizin gibiler için benim ne yorum yapmışsam yapmışım bu sizi hiiiç ilgilendirmez en azından saygımı bozmadım benim dememle de hiçbirşey yasaklanmaz artı bi temenni

3-5 gün ban alıp dönmek yetmese keşke sizin gibilere
Seni alintilayip muhatap olduğumu hatırlamıyorum
Yarası olan gocunur

gidip tedavi görürler belki. Sigaraya zam başladığından ve kapalı alan yasağından beri içme istatistiği azaldı. Bu bir gerçek. İnsanlar bilinçlendi. Yolda yürürkenh önümde sigara içen adam yüzünden, sigara içen adamdan daha çok zehirlenmek istemiyorum. zam yapılsın fakat bana kalırsa uyuşturucu statüsüne alınsın. satışı da yasaklansın.

yasal satış azalıyo heryer kaçak sigara kaynıyo.

yaptığınız hesap kimliği olmayan insanları büdustan saymamakla eşit

Kaçak sigara değil de , yavaş yavaş kendim sarmaya başlayacağım yakındır :KK14:

Annem bu haberi hiç sevmeyecek. Bi yığın beddua ve lanetlemeden sonra derin bi nefes alip yakacak bi tane daha... :KK45:

Amaç caydırmak değil ki... Turkiye de bu amacla zam falanda yapilmaz. :))

Hanımlar lütfen eleştirilerin dozu artmasın, üsluplara dikkat edelim.

Sigara içiyorum zamlı da olsa içerim, kimseye zararım yok kendimden başka.
Uyuşturucu statüsüne konsun toptan yasaklansın demişsiniz ama bu ülkede uyuşturucu yaşı 9-10'a düştü, uyuşturucu bulundurmak, içmek, satmak yasal olarak suç fakat size soruyorum 10 yaşındaki çocuk bu uyuşturucuyu nereden ve nasıl temin ediyor?

Demek ki yasal olmayan birşeyin temininde bile denetimler, yaptırımlar yetersiz.

Devlet sigaranın yasaklanmasını isteseydi açık tütün satan dükkanlara vergi tabelası asılmasına izin vermezdi.
Bir ara açık tütün pazarlarda satılıyordu, ne yapıldı biliyor musunuz? Dediler ki pazarda satışını yapamazsınız vergisiz kazanç oluyor, dükkan açacaksınız.

Bu sebeple söyledikleriniz olmaz asla.

Annem bu haberi hiç sevmeyecek. Bi yığın beddua ve lanetlemeden sonra derin bi nefes alip yakacak bi tane daha... :KK45:

Amaç caydırmak değil ki... Turkiye de bu amacla zam falanda yapilmaz. :))

Gelsin karşılıklı yakalım :KK14: :-)
Ben değil de sigaradan nefret edip , torpidoda yedek bulunduran (olası yoksunluk krizlerime karşı :confused: ) eşim ne mesut olacak bu habere

Ya evet bu arada yorumlara biraz dikkat edelim lütfen .
Tamam sigara sağlığa zararlı biliyoruz , teşvik etmek gibi bir niyetimizde yok .
Hatta dışarıda yenilen bir yemek sonrası masadan kalkıp dışarıda iki fırt çekmek zor da gelse , tüm yasakları da seviyoruz.
Ama
Öyle çok kötü koktuğumuzdan tutup , çocuklarımızın rızkından kestiğimize kadar genellemeler yapmasak :KK51::KK51:

Gelsin karşılıklı yakalım :KK14: :-)
Ben değil de sigaradan nefret edip , torpidoda yedek bulunduran (olası yoksunluk krizlerime karşı :confused: ) eşim ne mesut olacak bu habere
Ben yaktım da bitti bile:-)
Ben yurdum sigarasını içiyorum, maksat devletim kazansın, 6,5 liraydı 7,5 lira olmuş:KK14:

ben lisedeyken arkadaşlar birinci murat falan içerdi bi kısmı, hala var mı acaba onlardan:KK48:
kimide malbora parlament, herkes harçlığına göre:KK48::KK48:

Ya evet bu arada yorumlara biraz dikkat edelim lütfen .
Tamam sigara sağlığa zararlı biliyoruz , teşvik etmek gibi bir niyetimizde yok .
Hatta dışarıda yenilen bir yemek sonrası masadan kalkıp dışarıda iki fırt çekmek zor da gelse , tüm yasakları da seviyoruz.
Ama
Öyle çok kötü koktuğumuzdan tutup , çocuklarımızın rızkından kestiğimize kadar genellemeler yapmasak :KK51::KK51:

Senelerdir içerim bırakanları hep bir daha içmemeleri için teşvik edip hiç içmeyenlere de saygı gösterdim, evinde içirmeyenin evinde içmedim, kendi evimde dahi gelen giden misafirim belki içmiyordur kokar, rahatsız olur diye salonda sigara içmiyoruz biz, balkon, teras, soğuk günlerde mutfaktır gaz odamız.

Saygı gösteriyoruz, aynı saygıyı beklemek ayıp kaçmaz sanırım.

Senelerdir içerim bırakanları hep bir daha içmemeleri için teşvik edip hiç içmeyenlere de saygı gösterdim, evinde içirmeyenin evinde içmedim, kendi evimde dahi gelen giden misafirim belki içmiyordur kokar, rahatsız olur diye salonda sigara içmiyoruz biz, balkon, teras, soğuk günlerde mutfaktır gaz odamız.

Saygı gösteriyoruz, aynı saygıyı
beklemek ayıp kaçmaz sanırım.

Yok yavrum herkes kendine saygı gösteriyor bu ülkede. Biz de böyle saygı gösterip, göreceğiz diye bekleyip duruyoruz.

Camel white içiyorum zam gelmedi sanırım 7 tl di en son .
Valla tek keyfim sigara onu da kimse elimden alamaz :D
Tabi ben öyle günde bir paket içmiyorum bana 3 gün gidiyor nerdeyse :KK14:
Sigarayı sevmeyip ah keske bıraksak sevmiyorum aslında ama napayım diye diye içenleri anlamıyorum .
Bunu içmeyi sevmediğim an bana keyif vermediği an bırakırım .

Bak canım çekti yorumları okuyunca içeyim bi tane :p

Saygı gösteriyoruz, aynı saygıyı beklemek ayıp kaçmaz sanırım.

Aynen , ben gittiğim misafirlikte hele de ilk kez gidiyorsam evin nabzını yoklarım . Ben içiyorum diye onlar dumanı çekmek zorunda değil . Baktım evde katı kurallar var , hemen arabaya inip geliyorum dediğim bile olmuştur (duramam onca saat , dursam bırakırım zaten :confused: )

Bırak misafiri benim eşim nefret eder sigaradan . Valla öyle güzel de oturuyor karşıma , muhabbet esnasında azıcık yüzü ekşiyor ama o benim bu zaafıma saygı gösteriyor ben de onun rahatsızlığına . Her sigaradan sonra diş temizliğinden dişlerim dökülecek yahu :KK48::KK48:

Back