- 12 Temmuz 2006
- 56.016
- 215.336
- 52
Almanyaalmanya canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almanyaalmanya canım
Hepsi Almanyanın suçuymuş. Bizim piyasamızı bilerek speküle ediyormuş ama etmiyormuş gibi davranıyormuş. Biat etmediğimiz için oluyormuşAlmanya
Bizim merkez bankası o sırada ne yapıyormuş? Faizler indi mi? Dolara müdahale geldi mi?Hepsi Almanyanın suçuymuş. Bizim piyasamızı bilerek speküle ediyormuş ama etmiyormuş gibi davranıyormuş. Biat etmediğimiz için oluyormuş
Bizim merkez bankası o sırada ne yapıyormuş? Faizler indi mi? Dolara müdahale geldi mi?
Go home Alamanya
Bugün 4 lira olan doların yükseliş sebebi sen misin
Kim çıkardı doları
Herkes birbirine soruyor bende sana soruyorum
MB döviz rezervi azalıyor evet, Türk Lirası bu dalgalanmalar yüzünden değer kaybediyor, sesimizi mi duydu artık nedir bugün MB müdahale etti ama bu müdahale ne kadar etkili olacak meçhul.Kasada müdahale edecek döviz mi kaldı cicim?
Almanya yenilince biz de yenilmiş sayılıyoruz.
O değil de dolardan tersteyim şu an :)) ama yükselecek şu gözler 4.20yi de görecek 2018de 5i de. Her şeyin hayırlısı olsun çoğu iş yeri battı yazık oldu. Ekonomi berbat, olan gariban halka oldu.
zaten doları olan zengin olmuyor, parasını koruyabiliyor ancak batmıyor hepsi o kadar.. yazık ne hale geldik yahu.. ha bu arada bana soracak olursan dolar dokunduğu yere mutlaka gelir ama ytd neticede düşmesi için bir sebep yok..
Sanırım herkes aynı yeri takip ediyor. O kadar satmayın dedim millet korkudan zararına sattı :) ama ben asla satmam :) ytd
Hepsi Almanyanın suçuymuş. Bizim piyasamızı bilerek speküle ediyormuş ama etmiyormuş gibi davranıyormuş. Biat etmediğimiz için oluyormuş
Neden yükseldi ki bu dolar_? Daha önceki gibi birisi birisinin kafasına anayasa mı attı ki?zaten doları olan zengin olmuyor, parasını koruyabiliyor ancak batmıyor hepsi o kadar.. yazık ne hale geldik yahu.. ha bu arada bana soracak olursan dolar dokunduğu yere mutlaka gelir ama ytd neticede düşmesi için bir sebep yok..
Peki sormak lazım: ''Daha önce biat edildiği için mi dolar, dolmaz ve euro düşüktü?''
Neden yükseldi ki bu dolar_? Daha önceki gibi birisi birisinin kafasına anayasa mı attı ki?
bence bu sefer anayasaya kafa attılar gülayım, buğday ülkesinde buğdayı bile dışarıdan alıyorken dolar durur mu, yapıştırır işte böyle.. sonra da doları olanlara hakaretler falan falan falan..
O değil de dolardan tersteyim şu an :)) ama yükselecek şu gözler 4.20yi de görecek 2018de 5i de. Her şeyin hayırlısı olsun çoğu iş yeri battı yazık oldu. Ekonomi berbat, olan gariban halka oldu.
Konu başlığı bildirimi gelince aman tanrım didimGuncelliyorum euro 5 i gecti.
Bu arada konuya hic akpli yazmamis. gozardi edilen mesaji gor uyarisi cikmadi hic