Euro İlk Kez 4.00 TL'yi Gördü, Dolar 3.77 ile Rekor Kırdı

Hepsi Almanyanın suçuymuş. Bizim piyasamızı bilerek speküle ediyormuş ama etmiyormuş gibi davranıyormuş. Biat etmediğimiz için oluyormuş:deli:
Bizim merkez bankası o sırada ne yapıyormuş? Faizler indi mi? Dolara müdahale geldi mi?
Go home Alamanya :duduk:

yok mu arttıran:KK53:,sanki açık arttırma mübarek yükseldikçe yükseliyor:KK43:

Bugün 4 lira olan doların yükseliş sebebi sen misin :sopa:
Kim çıkardı doları :KK14:
Herkes birbirine soruyor bende sana soruyorum :kahve:

tabisi dış mehtaplar Mune :KK53: ah ah babaannem derdi, kimsenin arasını yapma kızım iyi olur Allahtan kötü olur senden diye :KK53: bizim ülkede de iyi olan her şey malum yerden, kötü olan da dış mehtaplardan :KK70:

Kasada müdahale edecek döviz mi kaldı cicim?

Almanya yenilince biz de yenilmiş sayılıyoruz.
MB döviz rezervi azalıyor evet, Türk Lirası bu dalgalanmalar yüzünden değer kaybediyor, sesimizi mi duydu artık nedir bugün MB müdahale etti ama bu müdahale ne kadar etkili olacak meçhul.

Vatandaş olarak Türk Lirasının değer kaybı hepimizi yakından alakadar ediyor, birkaç makale okuyupta dövizin ateşinin yükselmesini başka ülkelere bağlamak gibi suçu başkasına yüklemek yerine, ki evet dış baskı da mevcuttur, notunu düşürürüz he diye parmak sallayan kuruluşlar var ama siz ülkenizi ferahlatacak ekonomik reformlar yapmamışsanız, hatta böyle agresif piyasa dalgalanmalarında ne yapacağınızı bilemiyorsanız, dış baskılar karşısında yapmanız gerekenler diye bir B hatta C planınız yoksa dolar kurunun aşağı çekilmesiyle ilgili Trump gelsin, referandum olsun ekonomi şahlanacak haberleri çıkar.
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201612011026084603-yildirim-trump-doviz/
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2016/10/24/baskanlik-referandumu-dolari-dusurecek
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2016/10/25/baskanlik-sistemi-ekonomiyi-sahlandiracak

2015 yılından beri piyasa belirsiz, sadece dolar bazında demiyorum, borsa küçük yatırımcı için giyotin etkisi yaratıyor, ne hisse alanın yüzü güldü ne viob yapanın.
Piyasa durdu, pazarcı bile ağlıyor.

He diyorlarsa ki vatandaş bizim ekonomiyle alakalı çözümlerimiz var, planımızda var, o zaman bu planları birşeylere bağlamasınlar hemen devreye soksunlar.

Biz bir ara bugday cenneti degil miydik yahu? Sari basaklar diye siirler yazilirdi ne ara 90 bin ton icin ab ye el acar duruma geldik? Bu durumdayken 1 haftada neredeyse 40 kurus artan dolar bugun 3 kurus dustu diye tv de dolar cakildi diyor.. bir an icin interstaller filminde kutuphanenin arkasinda kalan arkadas gibi hissettim kendimi, ya ben paralel evrendeyim ya onlar bilemiyorum Altan..

O değil de dolardan tersteyim şu an :)) ama yükselecek şu gözler 4.20yi de görecek 2018de 5i de. Her şeyin hayırlısı olsun çoğu iş yeri battı yazık oldu. Ekonomi berbat, olan gariban halka oldu.

O değil de dolardan tersteyim şu an :)) ama yükselecek şu gözler 4.20yi de görecek 2018de 5i de. Her şeyin hayırlısı olsun çoğu iş yeri battı yazık oldu. Ekonomi berbat, olan gariban halka oldu.

zaten doları olan zengin olmuyor, parasını koruyabiliyor ancak batmıyor hepsi o kadar.. yazık ne hale geldik yahu.. ha bu arada bana soracak olursan dolar dokunduğu yere mutlaka gelir ama ytd :KK53: neticede düşmesi için bir sebep yok..

zaten doları olan zengin olmuyor, parasını koruyabiliyor ancak batmıyor hepsi o kadar.. yazık ne hale geldik yahu.. ha bu arada bana soracak olursan dolar dokunduğu yere mutlaka gelir ama ytd :KK53: neticede düşmesi için bir sebep yok..

Sanırım herkes aynı yeri takip ediyor. O kadar satmayın dedim millet korkudan zararına sattı :) ama ben asla satmam :) ytd

Hepsi Almanyanın suçuymuş. Bizim piyasamızı bilerek speküle ediyormuş ama etmiyormuş gibi davranıyormuş. Biat etmediğimiz için oluyormuş:deli:

Peki sormak lazım: ''Daha önce biat edildiği için mi dolar, dolmaz ve euro düşüktü?''

Neden yükseldi ki bu dolar_? Daha önceki gibi birisi birisinin kafasına anayasa mı attı ki?

Peki sormak lazım: ''Daha önce biat edildiği için mi dolar, dolmaz ve euro düşüktü?''

Neden yükseldi ki bu dolar_? Daha önceki gibi birisi birisinin kafasına anayasa mı attı ki?

bence bu sefer anayasaya kafa attılar :KK53: gülayım, buğday ülkesinde buğdayı bile dışarıdan alıyorken dolar durur mu, yapıştırır işte böyle.. sonra da doları olanlara hakaretler falan falan falan..

Guncelliyorum euro 5 i gecti.:olamaz:

Bu arada konuya hic akpli yazmamis. gozardi edilen mesaji gor uyarisi cikmadi hic :KK53:

Bakın beni dinleyin müneccim gibi kadınım :KK45: Her şeyi bilmişim. Şu an yıl sonu dolar tahminim 5,33 :KK66:

X