- 27 Ağustos 2015
- 157
- 81
- 32
- Konu Sahibi yazarhanim35
Keşke bnmki kilo aldıran çeşit olsaydı . Taşikardi bi yandan, titreme bi yandan.Dişlerim bile cam gibi kırılıyor çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyzem de tiroit var zehirli oda kilo alamıyor anne tarafımda komple var annemde de var.Hipertiroidi. Ve zehirli guatr
benm teyzemde de hashimato var oda zayıftı kilo aldı vs.Teyzem de tiroit var zehirli oda kilo alamıyor anne tarafımda komple var annemde de var.
aminRabbim şifa versin cümle hastalara inşallah
Kızlar sağlıkla ilgli br konu ama buda benim için bir dert.
tanısı konulmuş bir hashimato tiroidi hastalığım var ve buna bağlı olarak kilo verememe sorunu. daha önce 13-14 kg vermiş biri olarak bu hastalıktan sonra günlerce aç kalsam da kilo veremiyorum. doktor daha ilaca gerek yok hormonlarını bozmayalım diye ilaç vermedi. diyetisyene gittim açıkçası memnun kalmadım ki gittiğim araştırma hastanesinin diyetisyeni idi. çok ekmek yemem ama abur cubur ile ve tatlı ile aram çok iyidir. birde vazgeçemediğim günde 3-4 fincn türk kahvem vardır. oda sade olarak içerim. sigaram vs. yok
hashimato tiroidi olupta kilo verebilenler var mı aranızda nasıl başardınız peki ?
kızlar kardeşim de hashimato hastası.daha önce hiç duymamıştım.bir süre önce ortaya çıktı.kardeşim ömür boyu ilaç kullanacakmış.sizin de öyle mi?ne gibi etkileri var ki bu hastalığın,gelecekte seyri nasıl olur.kardeşime sormak istemiyorum da.o benden başka bir şehirde dr a gidiyor.acaba başka dr lara da mı görünse diyorumBende hasimatoyum antikorlar 2000lerde kilonuz kac
benm şuan yıkıma başlamadığı için ilaç vermedi doktor ileriki aşamada verecekmiş.kızlar kardeşim de hashimato hastası.daha önce hiç duymamıştım.bir süre önce ortaya çıktı.kardeşim ömür boyu ilaç kullanacakmış.sizin de öyle mi?ne gibi etkileri var ki bu hastalığın,gelecekte seyri nasıl olur.kardeşime sormak istemiyorum da.o benden başka bir şehirde dr a gidiyor.acaba başka dr lara da mı görünse diyorum
Evet ömür boyu. Ben de kullanıyorum.kızlar kardeşim de hashimato hastası.daha önce hiç duymamıştım.bir süre önce ortaya çıktı.kardeşim ömür boyu ilaç kullanacakmış.sizin de öyle mi?ne gibi etkileri var ki bu hastalığın,gelecekte seyri nasıl olur.kardeşime sormak istemiyorum da.o benden başka bir şehirde dr a gidiyor.acaba başka dr lara da mı görünse diyorum
benm şuan yıkıma başlamadığı için ilaç vermedi doktor ileriki aşamada verecekmiş.
saç dökülmesi sinir uyku hali kilo alma vs gibi etkileri var.
allah yardımcınız olsun kızlar sizin de .inşallah önemli bir sağlık problemi çıkarmazEvet ömür boyu. Ben de kullanıyorum.
allah yardımcınız olsun kızlar sizin de .inşallah önemli bir sağlık problemi çıkarmaz
Valla ben bundan 7 sene once hipertiroid vardi ve 52 kilo ustune cikmadim ama kullandigim ilaclardan mi bilmem hipotiroide dondu (hashimato) su an ben de 68 kiloyum. Doktorum ilaclarini kullandigin surece kilo almazsin dedi tsh bende 3.08 daha cok ilerlememis belki de ondan. Ama omur boyu kullanacagim bir ilacim var benim de maalesef. Allah herkese sifalar versin.
Ben ilac kullanmiyorum troid degerlerim normal .kızlar kardeşim de hashimato hastası.daha önce hiç duymamıştım.bir süre önce ortaya çıktı.kardeşim ömür boyu ilaç kullanacakmış.sizin de öyle mi?ne gibi etkileri var ki bu hastalığın,gelecekte seyri nasıl olur.kardeşime sormak istemiyorum da.o benden başka bir şehirde dr a gidiyor.acaba başka dr lara da mı görünse diyorum