Tiroid - unutkanlık

Çullan sikinti yok
Bende bugün aglicam nerdeyse

Çullan sikinti yok
Bende bugün aglicam nerdeyse

Stresli bir yaşamın var mı? Benim biraz öyle akademik kariyer yapmak için bayağı uğraşıyorum bu yaz dönemi falan, ortalama yükseltmem lazım. Kışın da aynı dert zaten hep eğitim hep bir sorumluluk. Stres de çok yapıyor unutkanlık.. Valla düşündüm ben de uzun zamandır tahlil yaptırmıyorum bence gidip bi kendimize baktıralım en yakın zamanda.. Gülüyoruz ama ihmale gelmez. Annem de diyor ki hep "elinizdeki telefon beyninizi küçültüyor" HAKLI sanırım

Ailevi sikintilarim oluyor.
Kendi kişisel sikintilarim oluyor.
Stajimda var strese girerse eğer.
Annemden öyle şeyler duymuyorum ALLAHtan ya
Bazen abartma diyor o kadar

endokrin uzmanına gittiğinizde epeyce test yapması lazım zaten..vitamin değerlerinden şeker testlerine kadar yapılıyor.
genel anlamda evet tiroid unutkanlık yapıyor ne yazık ki..

TSH 6 çoook yüksek! Tedavi olmuyor musun? İlaca rağmen değerlerin düşmüyorsa mutlaka farklı bir doktora daha görün.
Tek sorunun unutkanlık mı? Çarpıntı, aşırı yorgunluk, uyuklama?

Aynı şeyden bahsediyoruz
Hipotiroidi hipertroid yazmışım

Adınıda unuttun

endokrin uzmanına gittiğinizde epeyce test yapması lazım zaten..vitamin değerlerinden şeker testlerine kadar yapılıyor.
genel anlamda evet tiroid unutkanlık yapıyor ne yazık ki..

Gitmiştim baktılar hepsine 10 gün sonra falan kontrolüm va

TSH 6 çoook yüksek! Tedavi olmuyor musun? İlaca rağmen değerlerin düşmüyorsa mutlaka farklı bir doktora daha görün.
Tek sorunun unutkanlık mı? Çarpıntı, aşırı yorgunluk, uyuklama?

Biliyorum ki bu düşmüş hali önceden 12ydi.
Tedavi oluyorum ama ilacımı çok düzenli kullanmadım.
Şimdi son durum ne bilmiyorum.
Unutkanlık son 1 haftadır var ama 2 gündür çığır açmış durumda.
Çarpıntı zaman zaman ama aşırı yorgunluk ve uyuklama mütemadiyen

Birşeyi iki üç kere soruyorum çok kötü unutkanlık
Doktor B12 tedavini ol 50 yaşına gelmeden alzamier olursun dedi
Neden herşeyim eksik

Canım bak, bu ihmale gelecek bişey değil; öyle hemen belirti vermez belki ama senin tüm organların normal insanlardan defalarca kat daha yavaş çalışıyor şu. Kalbin, karaciğerin büyür, iç organların yağlanır, tamiri olmaz sorunlar o zaman çıkar.
İyi bir uzmana git, ilaç zaten çok basit, her sabah aç karnına küçücük bir hap yutuyorsun.

benimde tiroidim az calisiyor.
unutkanlik yapiyordur ama daha cok benim beynimde ki lezyon yapiyor unutkanligi sanirim cünkü erken yasta bunama bile yapabiliyormus.
bi doktora git baktir istersen tekrar.

tiroidin az calisiyorsa Kilo aldiriyor, halsizlik yapiyor, Kilo vermen yavasliyor hatta hic veremiyorsun iki lokma bisey yiyorsun hoooop hemen almissin.
öyle zor yani.............

Ben bi ara şeker hastasıydım o zaman devlet hastanesinde bi doktorum vardı çokta iyi ilgileniyordu onunagidicem yeniden.
Özele gitme için ciddi bi bütçe gerek şuan o durumda değiliz ne yazık ki.
Guatrımda baya belliymiş.
Gören söylüyor bunuda kafaya takmaya başladım

Ben kilo verdim garip bi şekilde.
Kışın 55ken şimdi 51 50 arasındayım.
Şuan napabilirim peki.
Acile götürüyorlar bense istemiyorum iğneyle gönderiyorlar diye

Bende aşırı unutkanım kapının kilidini açar anahtarı dışarıda bırakır girerim içeriye, ocakta yemeği unuturum nasıl çalıştığımı düşünecek olursak her şeyi tek tek not alıyorum benim demir ve b12 eksikliğim var %90 bundan kaynaklanıyor.

Ben kilo verdim garip bi şekilde.
Kışın 55ken şimdi 51 50 arasındayım.
Şuan napabilirim peki.
Acile götürüyorlar bense istemiyorum iğneyle gönderiyorlar diye

bence bi uzmana gidin arastirin.

o Zaman cok calisiyordur sizin tiroid eger kilo verdiyseniz

Olabilir bende kansızken unuturdum ama bu denli değil.

bence bi uzmana gidin arastirin.

o Zaman cok calisiyordur sizin tiroid eger kilo verdiyseniz

Tsh 6 civarı
t3 t4 normal ama

6 yüksek aslinda cok calisiyor benim de basta 6 idi haplarla düstü iste.

siz mutlaka tekrar bi doktora görünün öyle acile gidip serumla falan olmaz

6 yüksek aslinda cok calisiyor benim de basta 6 idi haplarla düstü iste.

siz mutlaka tekrar bi doktora görünün öyle acile gidip serumla falan olmaz

Bu durumda çok mu çalışıyor az mı kilo aldıranı mı verdireni mi bu ya kafam karıştı.
Gidicem zaten

Unutkanlık bende da hat safhada bunun için doktora gittim.Doktora buzdolabını açıyorum ne alacağımı unutuyorum hatırlamıyorum içeri gidiyorum sonradan aklıma geliyor dedim.Doktor bana Adını hatırlıyor musun dedi evet deyince de o zaman sorun yok dedi Zaten adımı hatırlamasam doktoru hastaneyi nereden hatırıma getirip de doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…