• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroid - unutkanlık

Bu durumda çok mu çalışıyor az mı kilo aldıranı mı verdireni mi bu ya kafam karıştı.
Gidicem zaten

tsh 6 ise cok calisiyor ve Kilo aldiriyor normalde.
haplara ne Zaman basladiniz basladiktan sonrami Kilo vermeye basladiniz acaba?

tsh 6 ise cok calisiyor ve Kilo aldiriyor normalde.
haplara ne Zaman basladiniz basladiktan sonrami Kilo vermeye basladiniz acaba?

Hayır ramazanda kullanmadım mesela ondan öncede baya düzensiz kullandım özellikle ramazanda hiç denilebilir.
İşte o kullanmadığım dönemde verdim

Tiroid+stres bir araya gelince böyle oluyor.
Kaç kere evin içinde ne unuttum diye dolaştığımı biliyorum gün içerisinde.

Hayır ramazanda kullanmadım mesela ondan öncede baya düzensiz kullandım özellikle ramazanda hiç denilebilir.

canim sana Doktor ne diye Verdi bu ilaci
Hiper mi Hipo mu ne dedi tiroidin icin?

belki tam etki etmeye basladi o ara vermissin iste.

Tiroid+stres bir araya gelince böyle oluyor.
Kaç kere evin içinde ne unuttum diye dolaştığımı biliyorum gün içerisinde.

Olabilir

canim sana Doktor ne diye Verdi bu ilaci
Hiper mi Hipo mu ne dedi tiroidin icin?

belki tam etki etmeye basladi o ara vermissin iste.

Bişey demediler işte hipo hiper falan diye bişey geçmedi.
Guatrın var dediler :(

anladim sen baktir tekrar hic bisey yapmamis Doktor anladigim kadariyla.

Tiroid ilacı böyle kullanılmaz ama yillardir tiroid hastasiyim düzenli kullanılması gerek ve ömür boyu kullanılan bir hap bu.Benim ki hasimato diye geçiyor.

Mesela bende mutfaga falan bisey almaya gidiyorum ne alacagimi unutuyorum falan

Benim daha kötü ya

Tiroid ilacı böyle kullanılmaz ama yillardir tiroid hastasiyim düzenli kullanılması gerek ve ömür boyu kullanılan bir hap bu.Benim ki hasimato diye geçiyor.

Artık düzenli kullanıyorum zaten.
Kimi günler unutsamda

Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin, B12 vitamin düzeyine baktırmanı tavsiye ederim çünkü otoimmün hastalıklar da B12 eksikliği de oluyor genel de, bu da senin entellektüel hayatını olumsuz etkiler. Onun dışında kafan çok dolu olduğu için olabilir, bi ara bende de vardı.. Sevgiler

Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin, B12 vitamin düzeyine baktırmanı tavsiye ederim çünkü otoimmün hastalıklar da B12 eksikliği de oluyor genel de, bu da senin entellektüel hayatını olumsuz etkiler. Onun dışında kafan çok dolu olduğu için olabilir, bi ara bende de vardı.. Sevgiler

Sağolun :)
Kafam ilişkim hakkında çok doluydu ama onunla ilgili olucağını çok sanmıyorum aslında

Bende kafam da sürekli onunla kavga ediyordum ve her şeyi unutuyordum.. final sınavımı unuttuğumu bilirim.. B12 önemli ama ona baktır derim

Yanlış yapıyorsunuz. Troid şakaya gelmez, allak bullak eder bünyenizi. Ömür boyu o ilaçları sabah uyandığınız gibi alacaksınız. Kafanıza göre bırakıp tekrar başlamayın.

Bende hipotiroid hastasiyim ve bende unutuyorum maalesef. Unutmak yan etkilerinden biri. Çaresi var mi yok mu, onu da bilmiyorum.

3 ayda bir test yaptiriyorum. Hergun ilacini iciyorum. Bide buna ragmen....

Yanlış yapıyorsunuz. Troid şakaya gelmez, allak bullak eder bünyenizi. Ömür boyu o ilaçları sabah uyandığınız gibi alacaksınız. Kafanıza göre bırakıp tekrar başlamayın.

Şuan dikkat ediyorum ama

Bende hipotiroid hastasiyim ve bende unutuyorum maalesef. Unutmak yan etkilerinden biri. Çaresi var mi yok mu, onu da bilmiyorum.

Nolucak böyle acaba

3 ayda bir test yaptiriyorum. Hergun ilacini iciyorum. Bide buna ragmen....

Zormus ya

Back