Oy kuzu ya. Temiz hava almak hem acıktırır hemde yorar. Faydalı ikinizede,her fırsatta çıkın derim. Ben bunu hala deneyimliyorum kızımda. Hava güzelse muhakkak park tercih ediyorum. Hatta okulun kocaman bir bahçesi var,hava güzel olunca okulda çıkarıyorlar,bende okula almaya gidince 1 saat oynamasına izin veriyorum. Eve gelince aç kurt gibi ne yiyeceğini şaşırıyor. Hastayken bir iki karpuz istedi,cilek istedi yedi,kustu şimdi soruyorum yermisin diye"hayır kusarım yersem"diyor. Yani sevdiği iki meyveyide belliki uzun zaman yemeyecek. Ne yapayım şaşırdım. Birde inan hastalanınca huyu değişiyor çocukların,sende anlayacaksın,nazlı oluyorlar iyice,huysuz oluyorlar. İyileşseler bile,aşıdan sonra bile olabiliyor,ben yaşadım kızimda,aklında olsun.
Kaçamak düşünüyorsan git varsa imkanın,hiç düşünme. Seninde ihtiyacın var,eşinle halledersiniz kuzunun bakımını,destek olur eşin,biraz değişiklik olur hepinize.
Nazar ben çok değdiriyorum,halada susmuyor çenem

annem kızardı bana,kızım minyon bir bebekti ama yüzü tombikleşmişti bir ara,bana soruyorlardı ,ne ile besliyorsun,güzel yiyor galiba diye,sağda solda,ben mal mal evet yiyor diyodum,annemde yemiyor de nazar değecek derdi,amaaan anne derdim ve inan akşamına sorun yaşardım.
Paten kullanmaya başladı,3-4 kez çıktık öğrendi,hız falan yapmıyor tabi ama düşmeden kayabiliyor,dengede duruyor,fren yapıyor falan. Neyse geçen gün okuldan bir arkadaşı ve annesiyle karşılaştık,kızım icin kadın dediki aa ne güzel kayıyor,bende alsam öğrenirmi acaba,ne kadardır kullanıyor dedi,1 hafta olmadı dedim,şaşırdı kadın,ki cidden öyleydi,bir sonraki gün çıktık kızim pat pat kaç kere düştü sana anlatamam düşmeyen çocuk. Nazar değiyor yani. Bunu defalarca yaşadım.