- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
Canım biz Bebek arabasını chipolino aldık nina modeli sanıyorum 1700 gibi birşeydi ne yazık ki herşey ateş pahası...senin yaz bebeği olacak ben en çok patikli alt giydirdim onları çok kullandım bence bol bol çıtçıtlı atlet al...hastane çıkışı da bir tane 10 lu bir tane de 5 li almıştım ikisini de 20 gün falan giydirdim..ateş ölçer elzem olan ben temassız visio focus aldım alından ölçüyoruz memnunum..mothercareden bol bol incecik pamuklu çıtçıtlı body al derim indirime giriyor sık sık trendyolda falan...carters ında tulumlarını çok kullandım hastane çıkışlarını tavsiye ederim...benim kızkardeşlerimizin büyüdüğü sepet vardı biz ona süslü püslü bir örtü diktirdik odada yaptı annemler şu an sepetinde yatırıyorum ama artık küçülmeye başladı odasında da yatıramam şu an çok küçük mecburen park yatak alacağız...anne yanı yataklar var görüp çok beğenmiştim chicco nun bir araştır istersen...isimler kesinlikle karakteri etkiliyor..ama doğadan olan isimli öğrencilerimin hepsi çok bilinçli naif çocuklardır ki kızıma da o anlamda olan bir isim koydum..
Bir şey sorcam sana. Aradan uzun zaman geçmiş gibi resmen hatırlamıyorum. Zaman buldukça bir şeyler alayım diyorum da.gecen hastaneden çıkma takımları var ya onlardan baktım. 0-1 aylık gözüme çok küçük göründü. Bir d3 bez var yani sığar mı? Sen nasıl yaptın bu kıyafet işini. Neyden ne kadR almam lazım hiç fikrim yok dersem gülmeyin. Ne tip beşik aldın mesela?şu an ona ayrı bir oda yapma durumum yok benim tüm odalar dolu. Ancak oturma odasını kaldıracağım salona geçeceğim ki ona oda yapayım ya da başakla aynı odada olqvak ona da ayrı düzen lazım. Beşik yatak nasıl bir şey aldın? Bebek arabası falan baktım o ne öyle 2 bin lira:) yavaştan almak istiyorum ama ağustosta doğum yapıcam neyden ne kadar almam lazım acaba yada.