- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
Selam canım,çok sevindim tahlilinin iyo çıkmasına. Kıyamam minnoş artık tanır annesini. Rapor konusuda hallolur inşallah canım.
Biz napalım,yine hastalandı benim minnoş. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş. Kus kus bir hal oldu yavrum. Serum takıldıda biraz toparlandı bugün,cumartesiden beri düşün,şimdi antibiyotiğe devam,toparlanmasaydı iğne verecekti doktor,valla bitsin artık kış,salgın varmış yine,sende gelene gidene dikkat et canım. Eşimin iş yerinden arkadaşıda kapmış adam 1 haftadır toparlanamadı,tam toparlıyor yine başa dönüyor serum alacak hale geliyor. Aklında olsun canım,dışardan gelen elini yüzünü yıkamadan yaklaşmasın kuzuya.
Böyle işte bende durumlar. Çok yorgunum,uykusuzum. Ama razıyım,yeterki iyi olsun.
ah canım çok geçmiş olsun kuzucuğun bu sene tam toparlanıyor yeniden rahatsızlanıyor..benim arkadaşımın kızı da geçen hafta idrar yolu enfeksiyonundan 3 gün hastanede yattı ucuz atlatmışsınız 39.2 derece ateşi gördü şükür ki şu an iyi..bu ara misafir gelen giden yok neyse ki bende gitmiyorum hava güzel olduğunda 10 dk çıkıyoruz hava alıp geliyoruz evimin karşısı park...artık çok hoşuna gidiyor kızımın dışarıda vakit geçirmek ağaçlara dokunmak istiyor :) tek tek onlara dokunuyoruz çimenleri seviyoruz...2.5 saatte 1 süt sağmam gerektiği için bir yere gidemiyorum...olsun kızım sağlıklı olsun gerisi önemli değil...rahatsızlandıktan sonra şükretmeyi öğrenmiştim anne olduktan sonra 2'ye katlandı...bol bol sıvı tüketsin yavrucuk özellikle su..