Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Dün gittim sınırda dedi roka tere tarzı şeyler yeme dedi sizde hamilemisiniz
Yok canim ben Ocak ta dusuk yaptim. Eylul ekim gibi tiroid nodullerinden ameliyat olcagim. Daha sonra tup bebek deneyecegim. Tup bebege baslamak icin tsh in 2 nin altinda olmasi gerekiyor. Onun icin baya arastirmistim zamaninda.

Yok canim ben Ocak ta dusuk yaptim. Eylul ekim gibi tiroid nodullerinden ameliyat olcagim. Daha sonra tup bebek deneyecegim. Tup bebege baslamak icin tsh in 2 nin altinda olmasi gerekiyor. Onun icin baya arastirmistim zamaninda.
Ben geçen sene gittiğimde normalmiş acaba bu sene gebe olduğumdan dolayı mı böyle cikti

Ben geçen sene gittiğimde normalmiş acaba bu sene gebe olduğumdan dolayı mı böyle cikti
Hamilelikten dolayi cikmis olabilir. Ben hamile kaldigimda doktorum ilaci biraktirmadi. Devamli kullanacaksin demisti. Kadin dogum doktorun mu sonucun sinirda dedi?

Canım merhaba nasılsın aklıma düştün yazmak istedim bir baktım 39.hafta görünüyorsun :) acaba minnoşun doğdu mu? Kızın nasıl? Çok merak ettim aylar olmuş konuşmayalı..

Canım merhaba nasılsın aklıma düştün yazmak istedim bir baktım 39.hafta görünüyorsun :) acaba minnoşun doğdu mu? Kızın nasıl? Çok merak ettim aylar olmuş konuşmayalı..
Selam canım,iyiyiz şükür sen nasılsın? Kızın nasıl? Büyümüştür tam sevmelik olmuştur şimdi o dimi? Maşallah diyim darısı başıma.
Ben doğum yaptım,oğlum oldu şimdi yanımda uyuyor 3 günlük henüz minicik savunmasız ,unutmuşum yenidoğan bebek hallerini kızım büyüyünce,kızımda kardeşine alışmaya çalışıyor,yuvarlanıp gidiyoruz şimdilik. Bakalim zaman neler gösterecek.

Ah canım benim dün gibi hamilelik haberini öğrendiğim :) Allah analı babalı büyütsün...ne güzeldir ne mistir...bende iyiyim canım birkaç ay sıkıntılı süreç yaşadık tiroid değerlerimle alakalı ama korkulacak birşey yokmuş şükür..kızım tam sevmelik oldu aynen canım :) yavaş yavaş konuşuyor çok hareketli 1 dk oturmuyoruz peşinde koşturuyoruz...

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Maşallah kızına da ne güzel zor zamanları atlatmışsınız artık bundan sonrası keyifli sürprizli zamanlar.

Merhaba kizlar bende hipertiroit vardi 4 yil once tiroit aldirdim nodulde vardi asiri zayiftim hala da öyleyim hic kilo alamadim tsh normale dondu yinr kilo yok tsh az calisti yine kilo yok bir turlu kilo alamıyorum benim gibi olan varmj

bende de troid nodülü var 1 cm biyopside temiz çıktı ama yine de korkuyorum kansere döner diye

Evet ameliyatla 5 yil oldu olalı kac cm oldugunu unuttum ama buyukttu doktor temiz dedi ama ilerde kotu hastalığa yol acar dedi aldirdim bende hipertiroityim hap kullanıyorum siz de baktirdinizmi tsh nuza

benim tiroid değerlerim normal. sadece biri 1 cm biri 2mm 2 tane nodül var. 1cm olan büyümeye devam ederse ameliyat olacak. korkum ameliyat sonrası tiroid dokusunun kalması ve ordan kanser gelişmesi. size ameliyat sonrası herhangi bir tedavi yapıldı mı kalan doku için?

Yapılmadı fakat ameliyatta tiroitim alindi onun yerine hap kullanıyorum omur boyu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…