Stres yapma,doktoruna güven.
Maşallah bak kuzunun keyfi yerindeymiş,tadını çıkar.
4 aylık olduk artık hafiften belli olmaya başladı karnım ama kilo almadım henüz. Nasıl oldu anlamadım. Bu sabah ilk kez tekmelerini de hissettik. Baya vuruyordu. Kızımda çok hissetmemiştim ama şimdi erken hissettim. Hatta eşimle kızımda hissetti. Şimdi hissedince heyecanlandım diyebilirim aslına bakarsan. Bugün bir kaç parça tulum aldık kızımla o ısrar etti anne e bebek'e gidelim kardeşime birşeyler alalım diye,hevesini kırmadım. Bugüne kadar bebek arabası anakucağı ve park yatak dışında birşey almamıştım. Şimdi cinsiyette belli olunca giyim ufak ufak başladim,gördükce alırım azar azar.
Heyecandan ziyade sabırsızım canım aslına bakarsan. Önümüzdeki yaz gözümde büyüyor. Kızım eylül doğumlu,o sene yazın çok zorlanmıstım ki tektim,kızım yoktu,bu sene artık neler olur bilemiyorum gözüm korkuyor desem daha doģru olur sanırım.
Önümüzdeki hafta endokrin randevum var ama emin olamadım sana sorayım birde,sen ilac içip mi gidiyorsun tahlil için,aç tok farkediyor mu?
Bu zamana kadar ilac içmiyordum gün içinde tok kan verdim hep ama şimdi sabah aç ilac içiyorum,tahlil günü içmeden gitmeliyim dimi? Aksi halde doğru çıkar mi sonuclar bilemedim.
Doktora soracaktım arayıp yarın ama seni görünce sorayım dedim.