- 19 Kasım 2013
- 18.644
- 33.614
Bakalım canım yarın cıkıyor istediği tahliller,cuma sabah randevum var belli olacak. Üşenmesem kızımın dönemindeki dosyamdan tahlillere bakacağım,o dönem nasılmış merak ettim.Evet canım 1,5-2 arasında olması gerekiyor gebelikte demişti benim doktorum da...okul ev kızım derken zaman nasıl geçiyor anlayamıyorum okuldan geliyorum akşama kadar kızımla ilgileniyorum akşam yemek ortalığı toplayayım derken mahvoluyorum..her gün böyle...kızım tutunup kalkmaya başladı :) hala iştahsız ne yazık ki...çeşit çeşit herşeyi hazırlıyoruz ama ne yazık ki tadına bakıyor ve ağzını kilitliyor..kabullendim artık..kilosu da düşük ama sağlıklı o yüzden üzülmüyorum..doğum günümüzü de kutladık..artık kuzumun da 1 yaşı var :) sen nasılsın kızın nasıl okulu nasıl gidiyor alışmıştır iyice artık..
Maşallah ona. Artık pıtı pıtı yürümeye başlayacak yavaştan. İştah konusuna da takılma. Bak benimki 5 buçuk yaşına geldi yeni yeni toparlandı yemesi içmesi. Bende bıkmıştım hergün hazırladığım yemeklerin çöp olmasından. Şimdi düşünüyorumda insanlar artık yemek yerken tattırıyor bebeğe ne yiyorsa. Arkadaşımın bir oğlu var,ne bulsa yiyor. Asla secmiyor. Maden suyu bile içiyor düşün. Kadın hiç sakınmamış benim gibi. Ben aman bu tuzlu,o yağlı dedim çocuk kendi yemeyi öğrendi kolayca ama bilmediği şeyi asla yemez hale geldi. Bazen ben mi yaptım diyorum aslında. Ha yapısalda olabilir tabi ama olmayabilirde.
Sende sıkma canını kilonun sağlıkla uzaktan yakından ilgisi yok. Az yesin ama nitelikli yesin. Sen stres yaparsan yemez zaafını görüp. Ben ne zaman bıraktım zorlamayı o zaman birazda olsa başladı yemeye. Hala seçiyor ama sevdiği şeyleri yiyor en azından. Kiloda aldı maşallah.
Biraz sabır zamanla oturur.
Okula gidiyor bu sene kızım,seneye ilkokul,bebekte geliyor,bakalım zorlanacak mıyız? Yasayıp göreceğiz. Şimdiden kafamı takmamaya çalışıyorum ama durup dururken üzülüp ağlıyorum kızıma.