Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

neyden ozaman bunyem alt ust oluyo resmen cRpintidan acillik oluyorum ve hamile kalmaya calisiyorum tedaviye baslicam.biraktim bi haftadir levotrionu carpinti yok tekrar dahiliyrye gitcem

Selam canım nerelerdesin? Herşey yolunda mı?

Merhaba canım çok uzun süre oldu yazamadım :KK43: okula başladım rihem bakıcı da annemle birlikte bakıyorlar..bazı sıkıntılar yaşadık ama sağlığı iyi şükürler olsun..benim değerlerim sıkıntılı çıktı doktor nüks den şüphelendi bir süre hayatı zindan ettim kendime...bu hafta sonu yeniden kan verip ultrasona gireceğim...sende iyisindir umarım herşey yolundadır..

Merhaba canım çok uzun süre oldu yazamadım :KK43: okula başladım rihem bakıcı da annemle birlikte bakıyorlar..bazı sıkıntılar yaşadık ama sağlığı iyi şükürler olsun..benim değerlerim sıkıntılı çıktı doktor nüks den şüphelendi bir süre hayatı zindan ettim kendime...bu hafta sonu yeniden kan verip ultrasona gireceğim...sende iyisindir umarım herşey yolundadır..
Tahmin ettim işe başladığını canım.
Ben iyiyim,bildiğiniz gibi herşey. Sende sakin ol biraz,biliyorum zor ama inşallah iyi çıkacaktır sonuçların. Haber ver muhakkak olurmu?

Nedense çok sevindim bu konuyu görünce.
Hipotroidim vardı benim. Bir süre ilaç kullandım. Hormon seviyesi normale döndü. İlaç kullanmayı bıraktırdı doktor.
Ultrasonla baktığında guatr var demişlerdi daha önceden.
Yakın zamanda gittim tekrar kontrole. Tiroid seviyesi normal. Antitpo seviyesi çok yüksekmiş. Haşimato olabilir dedi doktor. Sonra kesin birşey demedi. Üç ay sonra tekrar kontrole gel dedi.

Hipotroid, guatr, haşimato nedir bunlar?
Çok bilgim yok bu konuda. Aydınlatabilecek olan var mı

Tahmin ettim işe başladığını canım.
Ben iyiyim,bildiğiniz gibi herşey. Sende sakin ol biraz,biliyorum zor ama inşallah iyi çıkacaktır sonuçların. Haber ver muhakkak olurmu?

Tabii haber veririm :KK43: hiçbir şey değil ama kızımı düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum..lütfen dualarını esirgeme sende..

ben troid ilacini kullaninca vucudum bi degisik oluyo icimi titreme aliyo.bi durgunlasiyorum kotu oluyorum lavaboya cikiorum .kullanmasam deger yukseliyo boyle yasayan varmi levotrion 25mg iciyorum

Nedense çok sevindim bu konuyu görünce.
Hipotroidim vardı benim. Bir süre ilaç kullandım. Hormon seviyesi normale döndü. İlaç kullanmayı bıraktırdı doktor.
Ultrasonla baktığında guatr var demişlerdi daha önceden.
Yakın zamanda gittim tekrar kontrole. Tiroid seviyesi normal. Antitpo seviyesi çok yüksekmiş. Haşimato olabilir dedi doktor. Sonra kesin birşey demedi. Üç ay sonra tekrar kontrole gel dedi.

Hipotroid, guatr, haşimato nedir bunlar?
Çok bilgim yok bu konuda. Aydınlatabilecek olan var mı
Hipotroit tiroit bezinin yavaş çalışmasıyla ortaya çıkan bir durum,buda hasimatoyu beraberinde getiriyor yanılmıyorsam.
Hatta guatr sonrası oluşur ve tiroit bezleri doğru çalışamaz diye okumuştum bir yerlerde.
Hepsi birbiriyle bağlantılı yani.

mrveee28 mrveee28 ne haber canım? Varmı bir gelişme?

Merhaba canım ultrason sonucum şükürler olsun temiz fakat tg ve anti tg de yükseliş var :KK43: doktor anlamlandıramıyor ki 2 profesör birlikte takip ediyorlar beni hem endokrinoloji cerrahı hem nükleer tıpçı..ultrasonda görülemeyen bir hücre var sanıyorum dediler :KK43: 2 ay sonra pet bt taramaya gireceğim...tüm vücuttaki kanserli hücre taramasına ilaç dozumu düşürdüler..bugün Leyla gibi gezdim...2 ay zindan olacak bana..beslenme düzenim bozulmuştu alakası yok dedi doktorlar ama yarından itibaren yine 0 şeker ceviz suyu aç karna dereotuna başlayacağım..

benimde oyleydi doktorlar onemsemedi ilaci kullan dediler sadece anti tg anti tpo yuksek tshda yuksek ultrosonda iltihaplanma var.seni nie bukadar incelemeye aldilar acaba

Merhaba banada yardimci olursaniz sevinirim bende gebelik dusunen biriyim ama doktorum tedavi suresince uygun gormedi gebeligi benimde tiroidim 4.41 cikti ve anti tpo 207 cikti doktor banaEuthyrox 25mg verdi onun yarisini icmemi soyledi bir ay sonra geldegerlerine bakalim omur boyudakullanabilirsin dedi persembe gunudeultrosunum var sizce cokmu yuksek omurboyumu kullanirim yardimci olursanizsevinirim .

X