Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Kızlar selam,
Bu arada tavuğu hindiye değiştirmiştim ya,çok iyi gidiyor hindi olayı bizde.Hatta bugünde aldım evdeki az kalmıştı. Birşey diyeyim mi tavuğunu son zamanlarda yarım bırakıyordu,asla tam tabağı bitirmiyordu kızım,şimdi bitiriyor hindi vermeye başladığımdan beri Maşallah diyimde ben yine. Şimdi içim biraz daha rahat,tavuk verirken içim rahat etmiyordu,bir nebze olsada daha iyi hissediyorum.
Bugün biraz hastalanmış ona rağmen güzelce yedi hindiyi,okuldan erken aldım kızımı,gözü akmış öğretmeni göz nezlesi oluyor galiba dedi ,gittim aldım hatta doktora mı gitsem diye düşündüm ama keyfi yerinde maşallah ,akmasıda durdu gözünün. Bakalım olmazsa yarın bize doktor yolları görünüyor. Bu sene çok hastalanmaya müsait oldu kızım ,ayakta atlatamadı hiç.
Sana da Selam,
Kızına kocaman bir Maşallah diyorum. :nazar: :KK9::nazar:

Sirke sinekleri ilk bi hafta oluyor olusmustur simdiye kadar. ben 30-40 gun bekletip suzuyorum. bendeki sirke analari daha yogun oluyor belki ilerleyen zamanlarda daha guzel bir sirke anasi olabilir
Yazın 1-2 ay civarında süzme kıvamına gelirken, kışın 6 ay bile beklemesi gerekebiliyormuş. Isı düştükçe fermantasyon hızı da çok düşebiliyor.

Kızlar sizlerden şu tsh hakkında bilgi almak istiyorum tsh :3.86 çıktı referans aralığı 0.35-4.94 neler yaptınız düşürmek için birde sanırım sizlerde Karatay yapıyorsunuz çok faydalı olmuştur Eminim

Kızlar sizlerden şu tsh hakkında bilgi almak istiyorum tsh :3.86 çıktı referans aralığı 0.35-4.94 neler yaptınız düşürmek için birde sanırım sizlerde Karatay yapıyorsunuz çok faydalı olmuştur Eminim

meraba ben bebek istiyorum olmuyor . hhaşimato hipotroidi var. eutrox kullaniyorum su an degerim 1.5 - 2 aarasi. ben baska bişey yapmiyorum ilacta kullandigim icin sorun olur diye düşünüyorum .

Sana da Selam,
Kızına kocaman bir Maşallah diyorum. :nazar: :KK9::nazar:
Sağolasın canım.Bende çok mutluyum. Bir kötüyü daha eledik beslenme anlamında zira haftanın iki günü muhakkak tavuk istiyordu,hatta yapsam hergün yerdi iki günle sınırlamıştım.Şimdi daha rahat veriyorum.Birde hindi etinin içeriği sandığımdan çok iyiymiş.Ben hep düşük kalorili ve besin değeri düşük bir et diye bakmıştım,öyle değilmiş.
Yazın 1-2 ay civarında süzme kıvamına gelirken, kışın 6 ay bile beklemesi gerekebiliyormuş. Isı düştükçe fermantasyon hızı da çok düşebiliyor.
Bu sirke konusunda asidi anlamak için üzerine eldiven kapatıldığını gördüm bir iki yerde (şu lateks olanlardan)eldiven şişip havayla dolunca sirkenin olduğunu anlıyorlarmış ama denemedim.
Hepimiz Karatay besleniyoruz,beslenmeye gayret ediyoruz ,ipek zencefilde kullanıyor sabahları aç karnına bir minik parça tüketiyor düzenli.Zaten paketli saglıksız şeyleri çıkarınca beslenmeden,birçok şey düzene giriyor. Hoşgeldin bu arada.

Hepinize mutlu haftasonları diliyorum

Sağolasın canım.Bende çok mutluyum. Bir kötüyü daha eledik beslenme anlamında zira haftanın iki günü muhakkak tavuk istiyordu,hatta yapsam hergün yerdi iki günle sınırlamıştım.Şimdi daha rahat veriyorum.Birde hindi etinin içeriği sandığımdan çok iyiymiş.Ben hep düşük kalorili ve besin değeri düşük bir et diye bakmıştım,öyle değilmiş.

Bu sirke konusunda asidi anlamak için üzerine eldiven kapatıldığını gördüm bir iki yerde (şu lateks olanlardan)eldiven şişip havayla dolunca sirkenin olduğunu anlıyorlarmış ama denemedim.

Hepimiz Karatay besleniyoruz,beslenmeye gayret ediyoruz ,ipek zencefilde kullanıyor sabahları aç karnına bir minik parça tüketiyor düzenli.Zaten paketli saglıksız şeyleri çıkarınca beslenmeden,birçok şey düzene giriyor. Hoşgeldin bu arada.

Hepinize mutlu haftasonları diliyorum
Hoşbulduk teşekkür ederim bilgiler için Zaten bende insülin direnci ve tip 2 diyabet yüzünden Karatay beslenmesi yaptım şükür -30 kg kadar verdim şimdi bu tiroit ve vitamin eksikliği yüzünden saç dökülmesi yaşıyorum sizlerde var mıydı dökülme ve en önemlisi tekrar çıktı mı saçlarınız

Dokulmelerin normal oldugunu dusunuyorum kasimda acilma var ama sacimda bosluklar yok. sacim cok ondan farketmiyo olabilirim
Dermatoloji doktorum erkek tipi dökülme dedi endokrin doktorum hormonlarda pek sıkıntı görmedi sadece sınıra yaklaşmış dedi kafam karıştı tiroid için ilaç erkek hormonu için ilaç birde demir ,dvit ve b12 verdi

Benim triot az çalışıyormuş doktorum öyle deri birde dhea yani erkeklik hormonu sınıra yakalamış bu olaylar çok psikolojimi bozdu kafam kazan gibi şuanda

Canim kafaya takilacak o kadar cok sey varki inan seninkiler hic onemli degil. troidinde cok yuksek degil sonucta normal deger araliginda. ilaclarini kullan ihmal etme hersey eskiye doner . k3ndini üzdüğüne uzulurwun sonra. ben tupbebek yyaaptiriyorum.dun negatif sonucumu aldim. polikistikoverim haşimato hipotroidi var esimde sperm kötü 4. seneye girecegiz bebegimiz olmadi. yine halimize sukrediyoruz. o kadar cok ugrastik paralar harcadik ki elimizden bis3y felmiyor. senin sikintin ilacla duzelecek s3yler.

Canim kafaya takilacak o kadar cok sey varki inan seninkiler hic onemli degil. troidinde cok yuksek degil sonucta normal deger araliginda. ilaclarini kullan ihmal etme hersey eskiye doner . k3ndini üzdüğüne uzulurwun sonra. ben tupbebek yyaaptiriyorum.dun negatif sonucumu aldim. polikistikoverim haşimato hipotroidi var esimde sperm kötü 4. seneye girecegiz bebegimiz olmadi. yine halimize sukrediyoruz. o kadar cok ugrastik paralar harcadik ki elimizden bis3y felmiyor. senin sikintin ilacla duzelecek s3yler.
Canım senin yaşadıklarını okuyunca kendimden utandım rabbim en kısa zamanda bebiş sahibi yapsın doğruyu söylüyorsun biran önce kendime gelmeliyim

Canım senin yaşadıklarını okuyunca kendimden utandım rabbim en kısa zamanda bebiş sahibi yapsın doğruyu söylüyorsun biran önce kendime gelmeliyim

Gercekten onemli degil ilaclarini kullandiktan sobra sikintilarin giderek azalacaktirr. rahatlaman lllazim stres her hastaligin basi .

Gercekten onemli degil ilaclarini kullandiktan sobra sikintilarin giderek azalacaktirr. rahatlaman lllazim stres her hastaligin basi .
Kesinlikle stres canım benim bu saç dökülme ve stres gecen yıl eşimin mide kanaması geçirmesi sonra işlerimizin kötü gitmesi ki evimi ve arabamı sattım şimdi de dükkanımı satıyorum eşimde şehir dışında çalışıyor toparlanmamız için bir türlü atlatamadım

X