Haklısın. Zaten cidden yiyecek birşey kalmıyor. Facede Karatayla zayıflama gruplarından birine üyeyim,bir gün baktım karnıbahar kısırı tarifi verilmiş,altında da yorumlar ,öyle güzel,böyle harika,karnıbahar olduğunu anlamazsınız bile kesinlikle yapın vs diye.Dedim bir yapayım şunu ,aman Allahım olmaz böyle bir tat,nimettir ama inan 1 senedir karnabahar yemedim o kısırın üzerine. Cidden öyle lezzetli falan değildi,salata yapar yerim daha iyi.Mercimek keki ,karnabahar pizzası vs tarifleri var ama bu hüsrandan sonra denemedim. Dolayısı ile yiyecek çok az alternatif kalıyor.Her gün et yiyemeyeceğimize göre (yiyen vardır muhakkak ama benim midem almıyor,zor yiyorum)kendimize göre uyarlayacağız yapacak birşey yok. Bak ben yumurtadan tiksindim artık yiyemiyorum.Mecburen ekmek yiyorum ama ekşi mayalı çavdar yada yine ekşi mayalı tam buğday alıyorum,kuruyemişten sıkıldığımda özellikle,beyaz ekmek çok nadırdir yediğim zaten hayatın tadı kalmıyor ya,onu yeme,bunu yeme derken belli bir süre sonra ister istemez sıkılıyoruz,diyet psikolojisine giriyoruz ister istemez.
Ben artık leptine uyuyorum,onun dışında çok bariz zararlıları minimumda tutuyorum,kendimce en sağlıklısını alıp tüketiyorum. Aksi halde artık yemek yemek istemez hale geldim. Buda tehlikeli. Zaten eve muhakkak meyve alıyorum bende kızıma,eşime,ben sabah yemeyi unutuyorum,sonrada canım istemiyor kalıyor.
Günaydın bu arada hepinize,
Öncelikle
mrveee28 olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.