- 19 Kasım 2013
- 18.649
- 33.628
Çok geçmiş olsun.Devlette ultrason çektiler gecen sene eylülde hiçbir şey yok sadece haşimatosun dedidiker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun.Devlette ultrason çektiler gecen sene eylülde hiçbir şey yok sadece haşimatosun dedidiker
Devlette çekilen ultrason un kağıdı var mı bir bak istersen bazen doktorlar önemsemiyor çünkü nodül çok sık karşılaşılan birşeymiş önceki doktor geçiştirdi mi acaba bende de var nodül 8 mm ve 11 mm 3 yıldır büyümedi sonuçların çıkma süresi hastaneye göre değişiyor kanaması biraz tuhafDevlette ultrason çektiler gecen sene eylülde hiçbir şey yok sadece haşimatosun dedidiker
Birde 10 mm geçen her nodül e biyopsi öneriyorlarDevlette ultrason çektiler gecen sene eylülde hiçbir şey yok sadece haşimatosun dedidiker
nodül yoktu zaten burada tam nodül diyemiyorlar bir parça diyorlar belki haşimato belki nodül belki kanserli bir parça biyopsi sonucu belli olacakDevlette çekilen ultrason un kağıdı var mı bir bak istersen bazen doktorlar önemsemiyor çünkü nodül çok sık karşılaşılan birşeymiş önceki doktor geçiştirdi mi acaba bende de var nodül 8 mm ve 11 mm 3 yıldır büyümedi sonuçların çıkma süresi hastaneye göre değişiyor kanaması biraz tuhaf
izinden yeni döndüm. Geçmiş olsun bakayım sonucuna hemen yazarım. Merak ettim ben de.
nodül yoktu zaten burada tam nodül diyemiyorlar bir parça diyorlar belki haşimato belki nodül belki kanserli bir parça biyopsi sonucu belli olacak
Inşallah kötü birşey değildir ne zaman yapılacak biyopsinodül yoktu zaten burada tam nodül diyemiyorlar bir parça diyorlar belki haşimato belki nodül belki kanserli bir parça biyopsi sonucu belli olacak
@lovelove34 ün de kanamalıydı ve biyopsi olacaktı nisan başında. Ama girmedi ondan sonra. O gelmiş olsaydı senin için örnek olurdu.nodül yoktu zaten burada tam nodül diyemiyorlar bir parça diyorlar belki haşimato belki nodül belki kanserli bir parça biyopsi sonucu belli olacak
Herkese günaydın kızlar. Döndün sonunda..
İstemeyerek...
Özel bir yere gitmedim, Ankara’daydım baba evimde, keşke babam da olsaydı hani ama…
Biz hep çalıştık☺bende Çanakkale tarafına gittim çok güzeldi
Çok sıradan sabah 9,30 da uyanıp anm, eşim ve kızımla kahvaltı ettiğim sonra parka gittiğimiz, çocukluğumun geçtiği yerlerde bir tatil geçirdim. Ama o kadar dolmuşum o kadar ihtiyacım varmış ki tadı damağımda kaldı.
Sizler neler yaptınız diye bir baktım da çok şükür her şey yolunda galiba.
Yok canım herşey aynı yeni bir pazartesi yeni umutlar hava da çok güzel bu gün kafanı dağıtmana çok sevindimmavi_ekran
ay aradan çok zaman geçmiş gibi geliyor nedense bana..
Değişen bir şey yok demi dünyada
Tatilde olur öyle şeyler suçlu hissetme serbest zaman diyelim yadaKızlar ben bu esnada tabi annemin muhteşem sofralarında kötü şeyler yedim. Kendimi kontrol etmeye çalıştım ama baya da kaçtı. Kendimi çok suçlu hissediyorum şu an.
Kızlar ben bu esnada tabi annemin muhteşem sofralarında kötü şeyler yedim. Kendimi kontrol etmeye çalıştım ama baya da kaçtı. Kendimi çok suçlu hissediyorum şu an.
Tatilde olur öyle şeyler suçlu hissetme serbest zaman diyelim yada
Herkese günaydın kızlar. Döndün sonunda..
İstemeyerek...
Özel bir yere gitmedim, Ankara’daydım baba evimde, keşke babam da olsaydı hani ama…
Çok sıradan sabah 9,30 da uyanıp annem, eşim ve kızımla kahvaltı ettiğim sonra parka gittiğimiz, çocukluğumun geçtiği yerlerde bir tatil geçirdim. Ama o kadar dolmuşum o kadar ihtiyacım varmış ki tadı damağımda kaldı.
Sizler neler yaptınız diye bir baktım da çok şükür her şey yolunda galiba.
mrveee28 napıosun?
Listeye göre yiyorum ben burda evden getirdiğimde oluyor canım çekerse yiyorum çok katı değilim birde ben çok çabuk kilo veriyorum çok zayıf oluyorum 1.73 boyunda 58 kiloyum 55 falan olmak istemiyorumMesela sen hiç pasta börek yemiyor musun normal zamanda?
Öğlen yemek yerken Karatay’a göre mi yiyorsun? Hani mutlaka orada çıkan şeyleri yiyorsun ya, bu durumda pirinç varsa pilav almıyor musun? Patates yemeği varsa yemiyor musun gibi..
Yaz temizliğimi hafta sonu yaptım yazlıkları ütüle kaldır yerine derken az kaldın baygınlık geçirecektim :) bebişin pıtpıtlarını duyduk biz cuma günü 3 gündür o 3 saniyeyi düşünüyorum sadece...bulantılar başladı bazı yiyeceklerden uzaklaşma...onun dışında herşey güzel 7 mm boyumuz da