Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Devlette ultrason çektiler gecen sene eylülde hiçbir şey yok sadece haşimatosun dedidiker
Devlette çekilen ultrason un kağıdı var mı bir bak istersen bazen doktorlar önemsemiyor çünkü nodül çok sık karşılaşılan birşeymiş önceki doktor geçiştirdi mi acaba bende de var nodül 8 mm ve 11 mm 3 yıldır büyümedi sonuçların çıkma süresi hastaneye göre değişiyor kanaması biraz tuhaf

Devlette çekilen ultrason un kağıdı var mı bir bak istersen bazen doktorlar önemsemiyor çünkü nodül çok sık karşılaşılan birşeymiş önceki doktor geçiştirdi mi acaba bende de var nodül 8 mm ve 11 mm 3 yıldır büyümedi sonuçların çıkma süresi hastaneye göre değişiyor kanaması biraz tuhaf
nodül yoktu zaten burada tam nodül diyemiyorlar bir parça diyorlar belki haşimato belki nodül belki kanserli bir parça biyopsi sonucu belli olacak

Herkese günaydın kızlar. Döndün sonunda..
İstemeyerek...
Özel bir yere gitmedim, Ankara’daydım baba evimde, keşke babam da olsaydı hani ama…

Çok sıradan sabah 9,30 da uyanıp annem, eşim ve kızımla kahvaltı ettiğim sonra parka gittiğimiz, çocukluğumun geçtiği yerlerde bir tatil geçirdim. Ama o kadar dolmuşum o kadar ihtiyacım varmış ki tadı damağımda kaldı.

Sizler neler yaptınız diye bir baktım da çok şükür her şey yolunda galiba.:eğlence:

nodül yoktu zaten burada tam nodül diyemiyorlar bir parça diyorlar belki haşimato belki nodül belki kanserli bir parça biyopsi sonucu belli olacak

Lenf nodu falan yok. Bu konuda bile şanslısın. 1cm yi geçen herkese ama herkese biyopsi yapılır. Kanama olması konusunda bir şey diyemiyorum nasıl oluyormuş sormadın mı? Sen ağzında kan tadı hissediyor musun peki?

Heterojen bir görünüm olması korkutmasın seni tiroid sorunu olanların genelde olabiliyor, haşimato vs de olabilirsin ki daha önce antikor geçmişin varmış. Ben kötü bir şey olduğunu sanmıyorum gerçekten. İçini ferah tut. Doktor yorum yapmadı mı peki iyi kötü olması konusunda?

Kızlar kafama takılan bir şey var şimdi.
Hani iyot eksikliği tiroid, nodül sorunu yaratıyor ya ve bu çocukluğa kadar dayalı.
Biz çocukların iyot eksikliği yaşamaması için ne vermemiz lazım ki?

mavi_ekran:KK3::KK3:
ay aradan çok zaman geçmiş gibi geliyor nedense bana..
Değişen bir şey yok demi dünyada:confused:

@lovelove34 ün de kanamalıydı ve biyopsi olacaktı nisan başında. Ama girmedi ondan sonra. O gelmiş olsaydı senin için örnek olurdu.
Senin antikorlar bir süre sonra düşmüş müydü?

İstemeyerek...
Özel bir yere gitmedim, Ankara’daydım baba evimde, keşke babam da olsaydı hani ama…
Biz hep çalıştık☺bende Çanakkale tarafına gittim çok güzeldi
Çok sıradan sabah 9,30 da uyanıp anm, eşim ve kızımla kahvaltı ettiğim sonra parka gittiğimiz, çocukluğumun geçtiği yerlerde bir tatil geçirdim. Ama o kadar dolmuşum o kadar ihtiyacım varmış ki tadı damağımda kaldı.

Sizler neler yaptınız diye bir baktım da çok şükür her şey yolunda galiba.:eğlence:
mavi_ekran:KK3::KK3:
ay aradan çok zaman geçmiş gibi geliyor nedense bana..
Değişen bir şey yok demi dünyada:confused:
Yok canım herşey aynı yeni bir pazartesi yeni umutlar hava da çok güzel bu gün kafanı dağıtmana çok sevindim

Kızlar ben bu esnada tabi annemin muhteşem sofralarında kötü şeyler yedim. Kendimi kontrol etmeye çalıştım ama baya da kaçtı. Kendimi çok suçlu hissediyorum şu an.:kızgın:

Kızlar ben bu esnada tabi annemin muhteşem sofralarında kötü şeyler yedim. Kendimi kontrol etmeye çalıştım ama baya da kaçtı. Kendimi çok suçlu hissediyorum şu an.:kızgın:
Tatilde olur öyle şeyler suçlu hissetme serbest zaman diyelim yada

Tatilde olur öyle şeyler suçlu hissetme serbest zaman diyelim yada

Mesela sen hiç pasta börek yemiyor musun normal zamanda?

Öğlen yemek yerken Karatay’a göre mi yiyorsun? Hani mutlaka orada çıkan şeyleri yiyorsun ya, bu durumda pirinç varsa pilav almıyor musun? Patates yemeği varsa yemiyor musun gibi..

İstemeyerek...

Çok sıradan sabah 9,30 da uyanıp annem, eşim ve kızımla kahvaltı ettiğim sonra parka gittiğimiz, çocukluğumun geçtiği yerlerde bir tatil geçirdim. Ama o kadar dolmuşum o kadar ihtiyacım varmış ki tadı damağımda kaldı.

Günaydın İpek hoşgeldin :) olsun bazen rutinler bile insana o kadar iyi geliyor ki huzur için illa da değişik şeylere ihtiyaç yok...Allah babanın mekanını cennet eylesin...buralarda herşey yolunda şükür...bugün pazartesinin verdiği bir dinginlik var bende onun dışında hava mis...

Yaz temizliğimi hafta sonu yaptım yazlıkları ütüle kaldır yerine derken az kaldın baygınlık geçirecektim :) bebişin pıtpıtlarını duyduk biz cuma günü 3 gündür o 3 saniyeyi düşünüyorum sadece...bulantılar başladı bazı yiyeceklerden uzaklaşma...onun dışında herşey güzel 7 mm boyumuz da :KK68:

Mesela sen hiç pasta börek yemiyor musun normal zamanda?

Öğlen yemek yerken Karatay’a göre mi yiyorsun? Hani mutlaka orada çıkan şeyleri yiyorsun ya, bu durumda pirinç varsa pilav almıyor musun? Patates yemeği varsa yemiyor musun gibi..
Listeye göre yiyorum ben burda evden getirdiğimde oluyor canım çekerse yiyorum çok katı değilim birde ben çok çabuk kilo veriyorum çok zayıf oluyorum 1.73 boyunda 58 kiloyum 55 falan olmak istemiyorum

Yaz temizliğimi hafta sonu yaptım yazlıkları ütüle kaldır yerine derken az kaldın baygınlık geçirecektim :) bebişin pıtpıtlarını duyduk biz cuma günü 3 gündür o 3 saniyeyi düşünüyorum sadece...bulantılar başladı bazı yiyeceklerden uzaklaşma...onun dışında herşey güzel 7 mm boyumuz da :KK68:

Canım maşallah. Bu günler ne kadar hızlı geçecek göreceksin bak. Sonra büyümüş de kocaman olmuş, her anını hayranlıkla izleyeceksin.

O uyurken sen onu izleyeceksin nasıl bir mucizedir diye..

Allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hayatın en yoğun, en zor ama en güzel duygusu.

X