- 19 Kasım 2013
- 18.649
- 33.628
Aynen öyle İpek. Bende senin gibiyim. Gözümde yok kariyerde,yükselmekte. O kadar yıpranmaya değmiyor kesinlikle. İnsan çocuk olunca önem sırasi değişiyor. Bende devam etseydim muhakkak aynısı olacaktı,doğum iznimde her gün arandım iş yerimden,o nasildı,bu neredeydi diye,istifamı verene dek düşün.Ben de çok şeyi devirdim artık. 20 li yaşlarda insan hırslı oluyor, okudum ettim bilmem ne oldum diyorsun ama yaş aldıkça insan kariyer kavramını önemsemiyor. Belki bende böyle oldu bilemiyorum, belki her şeyi eksik yaşadığım için oldu bilemiyorum ama ben evimde sağlık ve huzurdan başka bir şey istemiyorum. 15 seneye yakındır çalışıyorum çok şükür belli bir birikimimiz var. Eşimin iş durumu da iyi. Biraz kendimi dinleyeceğim. Belki sonrasında bir şeyler yaparım. Kızım doğduktan 15 gün sonra iş başı yaptım ben. Emziremedim bile stresten ve emmemesinden dolayı sütüm gelmedi. Bir kere bile aşısına gidemedim. Çünkü evimden çok uzak fabrika. Hani saatlik izin durumum olmuyor. 1 saat izin almam için 3 saat dışarıda olmam lazım. Ne lohusalığımı yaşadım, ne kızımı 1 gün okula götürebildim, okulda aktivite oldu yeri geldi ben gidemediğim için onu da göndermedim. Yeter artık diyorum.
Çok haklisin kesinlikle