Tiroid Kanserli Kitle-Haşimato ve Kilo Sorunu

Sizlerin Beslenmenize Ek Kullandığınız Ürünler Var mı?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok tesekkur ederim :)
Benim d vitaminim de cok düşük çıktı ve d vitamini eksikligi de hasimotoya sebep oluyor diye bircok yazi okudum. Simdilik d vitamini takviyesi aliyorum. Eğer buna ragmen duzelme olmazsa farkli yontemler de deneyecegim. Dediklerinizi aklimda tutacagim, tekrar tesekkurler :)

İş arkadaşımın da o şekilde D vit eksik. O da takviye alsam mı diye düşünüyordu. Pekmez ile başladı sonuçları öğrenince yazarım. Bol balık tüketin bence :KK200:

İş arkadaşımın da o şekilde D vit eksik. O da takviye alsam mı diye düşünüyordu. Pekmez ile başladı sonuçları öğrenince yazarım. Bol balık tüketin bence :KK200:
Balık sevmiyorum pek aslında ne kadar faydalı ama işte :)
Arkadasınızda da eger eksikligi varsa mutlaka alsın, cunku benim doktorum d vitaminini yiyeceklerle yukseltmek cok zor demisti. Vucudun kendiliginden d vitamini üretmesi icin güneslenmek gerekmis ama kış aylarında cok zor oluyor dogal olarak.

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin Ramazan Bayram'ı mübarek olsun. Benim de danışmam gereken bır ıkı konu var öncelikle haşimatoluyum ve tüp bebek tedavisi görüyorum aloe Vera içeceğini bi arkadaştan temin ettim kullanıp kullanmama arasında kararsız kaldım bana önerilen miktar günde ıkı defa aç karnına yarım cay bardağı ama yanlış bişey yapmaktan da korkuyorum acaba az bi miktarla mı başlasam bilemedim :KK43: yediklerime dikkat ediyorum ve ben de harnup pekmezine başladım bir ay oldu ve maalesef kilo vermekte çok zorlanıyorum aslında haşimato değerlerim o kadar yüksek değil, aloe Vera içtiğinizde herhangi bi yan etkisini hissettiniz mi. Şimdiden teşekkürler ve iyi Bayram'lar

Bu gün kan tahlili sonucuma baktım ve şoktayım haşimatolu değilim artık. Mayısa da ultrason verdiler :nazar:
Çok sevindim senin adına ne yaptın haşimatoya geçirmek için sadece dereotu ve zencefil mi yedin lütfen cevaplar mısın ben de ultrasona girdim 10 mayısta sonucumu alacam birşeyler var ama korkuyorum bende de haşimato var ama belirtileri yok çok şükür iyiyim hicbir şeyim yok yani kilom da az hatta kilo da alamıyorum

X