Tiroid kanserim akcigere sıçramış

Cok gecmis olsun.
Tiroid kanserinin uzak metastazi en cok akciger ve vertebral kemiklerde goruluyor zaten.
Hamilelik oncesi hic Radyoaktif I-131 tedavisi gordunuz mu?
👏🏻 aynen öyle. Tiroid met zaten en çok komşu organlarda gerçekleşiyor. Canınınızı sıkmayın lütfen.
Çok geçmiş olsun immünoterapi de almalısın. Bir araştır mutlaka.
İmmünoterapi genelde evre 3-4 verilir ve her kanserde verilmez. Tiroid Ca da yeri yok diye biliyorum.

konu sahibi tiroid Ca tedaviye çok güzel yanıt veren prognozu iyi olan bir kanserdir.

RAI tedavisiyle büyük oranda gerileyecek tümör odakları, lütfen iyi düşünün iyi olun ❤️❤️

Rabbim acil şifalar versin sizi yavrunuza bağışlasın inşallah 🙏🏻 Son durumunuz nasıl acaba?
Bir de arkadaşlar duymuşsunuzdur mutlaka ama bilmeyen arkadaşlar denk gelirde 1 kişi bile fayda görürse diye yazıyorum günde 7 adet kayısı çekirdeği tedavi yanında çok iyiymiş

Hastalıklarda düşünce gücü de çok önemli, moralinizi yüksek tutun, olumlu düşünün, yaşınız daha çok genç, inşallah Allah’ın izniyle iyileşirsiniz ❤️

Bu hastalık sürecinde Rabbim size minik bir yavru hediye etmiş..o yavru şimdide size hem teselli hemde çok büyük destek ve kuvvet olsun inşallah..hayata daima pozitif tarafından bakın ve morelinizi yüksek tutun..sağlığınıza duacıyım.

Konu sahibi şu an nasılsınız umarım çok iyisinizdir. Bende tiroid ca papiller hastasıyım. İlk ameliyatim 10 saatlik çok riskli bir ameliyatti çünkü boyun lenflerimde metastaz vardı çok fazla nodül ve lenf nodülüm vardı. Sonrasında üç kere RAİ tedavisi aldım sonra bir kez daha ameliyat olmak zorunda kaldim. 5 yildir uğraşıyoruz hala tg değerim tam istenilen düzeyde değil hatta tekrar ameliyat olma riskim hep var ama moralimi bozmamaya özen gösteriyorum.
Sizin son durum ne?

Slm anennize Rabbim şifa versin inşallah tiroit kanserinin memeye sicradigini daha önce de duymuştum ilişkisi var mı acaba doktorlar ne diyor arkadaşım da yeni ameliyat oldu tiroit kanserinden cevaplarsanız sevinirim

Keşke bebeği aldırıp atom tedavisi görseymiş. Biz kadınlar damızlık değiliz bazı siyasilerin düşündüğü gibi. Hayat amacımız üremek değil, yeni oluşmuş embriyo ile yetişkin kanlı canlı bir insan arasında seçim yapmak gerekiyorsa çevresiyle bağları olan yetişkin kişiyi seçmeliyiz. Burada sırf emziriyor diye kovid tedavisi dahi olmayanı gördüm. Halbuki bir süre emzirmese çocuğa hiçbir şey olmaz ama toplum kadınların kafasına kazımış, eğer anne isen kendin için en kötüsünü yapmalısın. Başka bir kadın da 2 yaşındaki çocuğu için 7 ayakkabı aldığını kendisine hiç almadığını yazmıştı. Halbuki 2 yaşındaki çocuk onu ne kadar giyecek ?

X