Tiroid kanserim akcigere sıçramış

Selam kızlar papiller tiroid kanserim ameliyat oldum tiroidim tamamen alındı.atom tedavisi almam gerektiği sırada hamile oldugumu öğrendim. Neyse yavrumu dünya ya getirdim.simdide atom tedavisi alacağım sırada akciğerlerime sıçramış. Moralim bozuk tek nese kaynağım yavrumun güler yüzü. Atom tedavisi akciğerdeki kanserli dokuları yok eder mi bilgisi olan yazsın lütfen.
Öncelikle rabbim acil şifalar verip sizi biricik yavrunuza bağışlasın... atom yok eder mi bilmiyorum ama asistan baktı yazmışsınız bi kendi doktorunuz görsün belki başka türlü bişey söyleyecek annem akciğer zarı kanseriydi akciğerinde kalbinde diyaframında sol kaburgasında vardı tedavi gördü şuan maşallah 🧿 iyi sizde morali yüksek tutup bi an önce atlatacaksınız ☺️🙏

Selam kızlar papiller tiroid kanserim ameliyat oldum tiroidim tamamen alındı.atom tedavisi almam gerektiği sırada hamile oldugumu öğrendim. Neyse yavrumu dünya ya getirdim.simdide atom tedavisi alacağım sırada akciğerlerime sıçramış. Moralim bozuk tek nese kaynağım yavrumun güler yüzü. Atom tedavisi akciğerdeki kanserli dokuları yok eder mi bilgisi olan yazsın lütfen.
Rabbim sifa versin senin iyilesmen icin fetih suresini okuyacagim

Ben de tiroid kanseri atlattım, atom aldım sonrasında. Şimdi yavruma hamileyim, çok geçmiş olsun demeye geldim. Akciğere de sıçrasa atomla tedavi edilir diye biliyorum, atomun zaten korkulacak hiçbir yanı yok. Sadece bir ilaç içiyorsunuz 1 hafta karantinaya alıyorsunuz kendinizi. Rabbim yavrunuza bağışlasın sizi.

Rabbim sizi evlafiniza bagislasin.en kısa günde şifa bulursunuz insallah

Ben de tiroid kanseri atlattım, atom aldım sonrasında. Şimdi yavruma hamileyim, çok geçmiş olsun demeye geldim. Akciğere de sıçrasa atomla tedavi edilir diye biliyorum, atomun zaten korkulacak hiçbir yanı yok. Sadece bir ilaç içiyorsunuz 1 hafta karantinaya alıyorsunuz kendinizi. Rabbim yavrunuza bağışlasın sizi.
Maşallah canım.

Benimde kardeşim meme kanseri oldu ameliyat kemoterapi radyoterapi şuan herşey çok iyi Allah evladına bağışladı İnşAllah sanada verir Rabbim şifasını evladına bağışlar 🤲🏼

Çok geçmiş olsun allah'ım sizi sevdiklerinize ailenize bağışlasın tedavi hakkında bilgim yok ama inş iyileşip sağlığınıza kavusmanız dileğiyle🤲🙏

Nihayet bugün doktorumuza ulaşabildim."Onda bişi yok ,merak etmeyin ,muayene zamanınız gelince bi bakarız şimdi acil bi durum yok " dedi. Şu an poliklinikler kapalıymış ve hasta muayene etmiolarmış.Annemin kanaması da azaldı baya şükür,hocayla da konuşunca içim çok rahatladı. Hatırladığınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun 🙏🙏
Sizede cok geçmiş olsun

Rabbim sizi evladınıza bağışlasın. Şafi ismiyle şifasını versin inşallah.

X