Tiroid kanserim akcigere sıçramış

demetc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
1.675
2.075
Selam kızlar papiller tiroid kanserim ameliyat oldum tiroidim tamamen alındı.atom tedavisi almam gerektiği sırada hamile oldugumu öğrendim. Neyse yavrumu dünya ya getirdim.simdide atom tedavisi alacağım sırada akciğerlerime sıçramış. Moralim bozuk tek nese kaynağım yavrumun güler yüzü. Atom tedavisi akciğerdeki kanserli dokuları yok eder mi bilgisi olan yazsın lütfen.

Net bi bilgim yok ama tek bildiğim tiroid kanseri atlatılması en kolay kanser türü.Her türlü atlatacaksınız Allahın izniyle.Peki doktorunuz ne dedi? Kemoterapi verecek miymiş yoksa sadece atom mu?
Sadece atom dediler daha doktorda goremedik ki. Asistan dr baktı akcigere sıçramış dedi. Rapor bir hafta sonrasına çıkacak.

Net bi bilgim yok ama tek bildiğim tiroid kanseri atlatılması en kolay kanser türü.Her türlü atlatacaksınız Allahın izniyle.Peki doktorunuz ne dedi? Kemoterapi verecek miymiş yoksa sadece atom mu?
Konu sahıbı hanım, allah senı evladına bagıslasın acil sifalar dilerim♥️

T timesinfinity annen nasıl oldu?

Selam kızlar papiller tiroid kanserim ameliyat oldum tiroidim tamamen alındı.atom tedavisi almam gerektiği sırada hamile oldugumu öğrendim. Neyse yavrumu dünya ya getirdim.simdide atom tedavisi alacağım sırada akciğerlerime sıçramış. Moralim bozuk tek nese kaynağım yavrumun güler yüzü. Atom tedavisi akciğerdeki kanserli dokuları yok eder mi bilgisi olan yazsın lütfen.
Allah sizi yavrunuza bagıslasın demeye geldim amin

Konu sahıbı hanım, allah senı evladına bagıslasın acik sifalar dilerim♥

T timesinfinity annen nasıl oldu?
Nihayet bugün doktorumuza ulaşabildim."Onda bişi yok ,merak etmeyin ,muayene zamanınız gelince bi bakarız şimdi acil bi durum yok " dedi. Şu an poliklinikler kapalıymış ve hasta muayene etmiolarmış.Annemin kanaması da azaldı baya şükür,hocayla da konuşunca içim çok rahatladı. Hatırladığınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun 🙏🙏

Nihayet bugün doktorumuza ulaşabildim."Onda bişi yok ,merak etmeyin ,muayene zamanınız gelince bi bakarız şimdi acil bi durum yok " dedi. Şu an poliklinikler kapalıymış ve hasta muayene etmiolarmış.Annemin kanaması da azaldı baya şükür,hocayla da konuşunca içim çok rahatladı. Hatırladığınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun 🙏🙏
Cok sevındım inşallah guzel haberlerle geleceksiniz sızde.
Konu sahıbı de ınsallah iyileştim dıye konu acacak.
Allah kimseye dermansız dert vermesin ♥️

Sadece atom dediler daha doktorda goremedik ki. Asistan dr baktı akcigere sıçramış dedi. Rapor bir hafta sonrasına çıkacak.
Benim bildiğim tiroid kansrri hücresi tiroid kanseri hücresidir ,başka bi şeye nadiren dönüşür.Sadece atom dedilerse süperrrrr!!!!!!! Asistann dr da farklı bişi olsa anlardı.Sizi Bi odaya kapatcaklar ve su içinde ilaç vercekler içceksiniz.Sadece kısa bi süre ailenizden uzak olacaksınız onlara radyasyon bulasmasın die o kadar.Benim iş yerinden de bi arkadaşım atlattı,bir kızı vardı şimdi ikinciye hamilee.İçinizi ferah tutun,her şey güzel olacak!!

Cok sevındım inşallah guzel haberlerle geleceksiniz sızde.
Konu sahıbı de ınsallah iyileştim dıye konu acacak.
Allah kimseye dermansız dert vermesin ♥
Allah razı olsjnnn,çok sağ olun.Ben de çok sevindim.3.gün snra mide bulantım geçti şükür:)

Aynen konu sahibi de şu an üzüldüğüne üzülecek ilerde.Ben çok rahat atlatacağına eminim.Adı kanser olduğu için ürkütüo insanı ama hepsi gelip geçio şükür🙏🙏

X