- 31 Ağustos 2016
- 116
- 21
- 48
- 37
Sanirim ekimde 6 aylik ilk tarama var o nedenle duygusala bagladim
Bu vucut taramasi oncesidemi iyot diyeti vs gerekiyor ben kucuk bir doz ile tarama yapildigi icin gerek yok saniyordum ama oyle olmadigini duydum bi sarsinti daha yasadim o gunlere tekrar dondum sanki
Yazdiklarinizi okuyunca yanliz olmadugimi anladim evet cevremde bicok insan var ama yasayan bilir tamda bu olsa gerek..benn hala o hastaligin adini bile kabullenemiyorum..hergun farkli seyleri bahane edip aglamaya basliyorm.Dengem de hayatimda alt ust oldu..Her sabah uyandigimda Allahim nolur ruya olsun dyorum..Saglikli gynlerimin kiymetini bilmedigim icin kendimi cezalandirmak istiyorum..Evliligumde kabusa dondu..Tabiki sukrediyorum sinavdi diyorum.Bol bol dua.ediyorum..Ama etkisi cok kisa suruyor.Ruh halimin degisme hizina ben bile yetisemiyorum..buarada hamile olmaniz cok sevindirici.Bi tanidigimi duymus kadar sevindim..Umarim bebeginizi kucaginiza alip,saglikla buyutmekte nasip olur..Bana oyle uzak geliyorki bunlar sanki hic gecmicek gibi..buarada sizin nodulunuz kac cm di? Lenfkere sicramadi degil mi? Ben ekimde 6,ay oldugu icin taramalara gidicem cok korkuyorum
Bnmde sağ Tiroidim ve nodulüm alındı. Malesef pataloji sonucum papiller ca çıktı 8 Kasım da 2. Ameliyatım olacağım. Ama lenflerimle alakali bişe demedi doktor. Sizce atom dan sonra sıçraması gbi bir durum olur mu. Lenflerinizi alirlarken boynunuzda çok kesi oldumu acaba
Merhaba nodülüm 4 cm cicarı idi dışa büyüdüğü için kolay farkedildi.Merhaba,
Cok gecmis olsun oncelikle..
Nodulunuz kac cm di? Daha onceki taramalarda lenflerde sorun yoktu ve iki yil.sonrami oldu? Ayrica lenflerdeki kitleye biyopsi yapildimi umarim olumsuz bir durum yoktur
Merhaba ameliyatınızı oldunuz mu nasıl şimdi durumunuz merak ettim?Bnmde sağ Tiroidim ve nodulüm alındı. Malesef pataloji sonucum papiller ca çıktı 8 Kasım da 2. Ameliyatım olacağım. Ama lenflerimle alakali bişe demedi doktor. Sizce atom dan sonra sıçraması gbi bir durum olur mu. Lenflerinizi alirlarken boynunuzda çok kesi oldumu acaba
Çok sagolun.. evet oldum şükür ilk ameliyatıma göre daha kolay toparladim. Bu pazartesi atom alcam suan iyot diyeti uyguluyorum. En düşük doz olan 50 lik vereceklermis. Umarım Allah herkese sağlığını verir.Merhaba ameliyatınızı oldunuz mu nasıl şimdi durumunuz merak ettim?
Çok gecmis olsun ameliyatınızi n3 zaman oldunuz. Bir de ameliyat ücreti ne kadardiBen Mete Duren e ameliyat ildum mutlaka duymussunuzdur gercekten bana moral anlamainda cok yardimci oldu disciye bike gidemezken ameeliyata okadar rahat girdimki..Ama ben saglik konukarinda artik asiri hassaslastim ve herseyi sorgulamaya basladim..Trois bezimin tamami alindi.Birde doktorlar enaz 7 8 yildir varmis bu yeni gozukmuyor dediler..Sizin kac cm di nodulunuz ve erken mi farkettiniz belki degerleriniz o nedenle gayet dusuuk ilk atomdan sonra..Doktor tabiki her bunyenin cevam verme hizi ayni degil diyor ama uzulmemem icin mi diyor onuda sorguluyorum.Cok tesekkur ederim cevabiniz icn buarada sehirdisindaym evraklar yanimda degil o nedenle tsh paylasamadim henuz en kisa zamanda paylasirim..
Benim de atipi yani belirsiz çıkmıştı. 2. Biyopsi istedi doktorum fakat onda da belirsiz çıktı. Sonra cerrahim bu durumda ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Sağ taraf nodulum ve Tiroidim alındı. Ameliyat sırasında yapılan frozen (hızlı biyopsi) da belirsiz çıkınca ameliyatı bitirmisler. Fakat 1 hafta sonra o alınan parça uzun süreli patoloji de papiller ca çıktıHerkese çok gecmis olsun benim de sol tiroitte bi nodul var doktor biyopsi yaptı kesin tanı koyamadilar o yüzden iki ay sonra tekrar kontrole gidecek benimle aynı durumda olan var mı.
Çok gecmis olsun ben de iki ay sonra ikinci biyopsisi yaptıracak benim bi de bir yaşında bi kızım var en çok onun için üzülüyorum. Çok şükür buna da Rabbim çaresiz dert vermesin ameliyatınızi kim yaptı acaba nerede oldunuzBenim de atipi yani belirsiz çıkmıştı. 2. Biyopsi istedi doktorum fakat onda da belirsiz çıktı. Sonra cerrahim bu durumda ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Sağ taraf nodulum ve Tiroidim alındı. Ameliyat sırasında yapılan frozen (hızlı biyopsi) da belirsiz çıkınca ameliyatı bitirmisler. Fakat 1 hafta sonra o alınan parça uzun süreli patoloji de papiller ca çıktı6 hafta sonra tekrar sol Tiroidim alındı. 1 ay sonra atom tedavisi uygulandı. 1 hap icirdiler(iyot 131) bir gece kaldım hastanede. Bana en düşük dozda uygulandı. 19 aralık 2016 da uygulandı. Şuan tedaviler biteli 1 ay olmadı ama şükür çok iyiyim. Artık hayatım boyunca tiroid ilacı iccem. Herkese çok çok geçmiş olsun
Bakın hiç üzülmeyin. Ben ankara da ameliyat oldum. Siz Nerdesiniz acaba. Kızınızı bi süre boyun ameliyatından dolayi kucaginiza alamicaksiniz ama geçecek. Hiç üzülmeyin. Ben mesela suan çok iyiyimÇok gecmis olsun ben de iki ay sonra ikinci biyopsisi yaptıracak benim bi de bir yaşında bi kızım var en çok onun için üzülüyorum. Çok şükür buna da Rabbim çaresiz dert vermesin ameliyatınızi kim yaptı acaba nerede oldunuz
Ben vanda oturuyorum. Hangi hastanede ameliyat oldunuz memnun kaldınız mı. Bi de sorun olmazsa kaç yaşındasınız ne zaman fark ettiniz nodulu boyutu ne kadardi. Çok soru sordum kusura bakmayinBakın hiç üzülmeyin. Ben ankara da ameliyat oldum. Siz Nerdesiniz acaba. Kızınızı bi süre boyun ameliyatından dolayi kucaginiza alamicaksiniz ama geçecek. Hiç üzülmeyin. Ben mesela suan çok iyiyim
Yok ne kusuru.. ben 26 yaşındayım. Boynumun sağında bi şişlik fark ettim brn. Doktora gittim sağ tarafımda 1.6 cm lik nodül olduğunu söylediler. Aylardan Mayıs ti. Ben ankara da ameliyat oldum. Prof doktor ali şefik hoşal.. kendisi özel çalışıyor. Mükemmel bi insan gerçekten. Ameliyat sonrası hiç bir bozukluk yasamadim. Ses kisilmasi vs. Gbi. Eylül 21 de sağ tarafım. . Kasım 9 da sol tarafım alındı. Zorlu bi surecti ama geçti. Hayatta hrsey geçici. . Asla morelini düşürme canimBen vanda oturuyorum. Hangi hastanede ameliyat oldunuz memnun kaldınız mı. Bi de sorun olmazsa kaç yaşındasınız ne zaman fark ettiniz nodulu boyutu ne kadardi. Çok soru sordum kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?