Atomdan sonra bir yıl süreyle çocuk yapmak yasak bir yıl bekleyeceksin atomdan önce 10 gün iyot diyeti yapacaksın yani içerisinde iyot bulunan seyler yemeyeceksiniz mesela süt ve süt ürünleri yemeyeceksin atom için iki gün hastanede yattım Diyarbakır eğitim araştırma hastanesinde evet bulantı ve baş ağrısı oluyor bunun için de zaten ağrı kesici ve bulantı önleyici ilaç veriyorlar korkacak hiç bir şey yok çünkü inşallah sonucunda sağlığına kavuşacaksın hastaneden geldikten sonra da bi on gün ayrı odada kalacaksın sonrasında doktor söylüyor zaten g ünlük yaşantına dön diye
Canım benim beni çok rahatlattın,allah da senin işlerinde yardımcın olsun bütün işlerini sana kolaylaştırsın.benim devlet hastanesi olduğu için arayıp soramıyorumda,ama allah razı olsun sen ve bu sitede bulunan arkadaşlarım sayesinde çok bilgilendim,ameliyatımıda sizler sayesinde bilgili girdim.inşallah. atom tedaviside öyle çabuk olur biter. hastanede kalış 2 günse çok iyi. peki tahlil falan istedilermi atom almadan önce ve sonra.
seni soru yağmuruna tuttun hakkını helal et.bıktıysan tekrar soru sormayım canım. yada bu son olsun artık inşallah.