nuyageva öncelikle geçmiş olsun.. atomda korkacak hiçbirşey yok, dinlenmiş olursun, bana çok iyi gelmişti :) ben kendimi tekrar anlatmayayım, buraya yazmıştım zaten aynı sıkıntıları ben de yaşadım, insan herşeye alışıyor.. hatta bir ay önce
estetik ameliyat oldum :)bu hastalığın diğer türlerine bakarsak biz oldukça şanslıyız.. Umarım herkes sağlığına kavuşur. ben 2010 da ilk öğrendiğimde çok fazla dr dolaştım, moralim çok bozuktu, ameliyattan da özellikle ses tellerine zarar verebilir endişesi ile çok korkuyordum, çünkü benim mesleğim sesim zaten.. 2 tane ameliyat oldum ve sanırım 2. ameliyatım başarısız olduğu için bir kere daha olacağım
ya da yüksek dozda atom almam gerekiyor.. çocuğum yok şu an ve 29 yaşında olduğum için çocuk sahibi olmak istiyorum. doktorum da 'o zaman çocuk yap, sonrasında tedaviye başlayalım' dedi..
başlarda Mete Düren'le tanışmıştım, mükemmel birisi ama çok pahalı olur diye ameliyatları Çapa'da oldum, atomu Okmeydanı'nda aldım.. 2. ameliyattan sonraki iz de kötü oldu
senden fiyat hakkında bilgi almak istiyorum, tabi ki yaptığı işleme göre değişiyordur ama aşağı yukarı ne kadar gidiyor? bende özel sigorta yok, devlet çalışanıyım.. bilgi verirsen çok sevinirim, ona göre zamanım da varken para biriktireyim :)