Atomu cerrahpaşada alcam dr ilhami usluya gidiyorum cnm odalar tek kişilik dedi nasıl kalıcam ne yapçam bilmiyorum 3,5 yaşında bir kızın var hiç ayrılmadım ondsn birde dediğin gibi kapalı yerde kalacağımı düşündükçe bunalıyorum dr tek dozls çözüm olacağını sanmıyorum dediğinde şok oldum zaten hastalığın şokundayım bir sürü tahlil var sonuçlarından çok korkuyorum atomda üstüne tuz biber oldu evde bir odada kapalı duramıyorum atomda nasıl durcam bilmem! Cam falan var mı odada yoksa hepten kapalı karanlık bir yer mi sen kaç gün kalmıştın? Çok soru sordum ama o kadar dardayım ki çok üzülüyorum hastalığa, lenfte olmasına, başka bir yerimde olabileceğine drlarda çok net iç açıcı konuşmuyor yarında sintigrafi var hayırlısıyla bir an önce bu günler geçsin yarabbim
canım sen iyice gözünde büyütmüşsün bu negatif düşünceleri kafandan at lütfen, zaten ilk gün bile keşke bu kadar kendimi üzmeseymişim diyeceksin..ben atom alalı 3 yıl oldu, çok net hatırlamıyorum ama sanki dört gün kalmıştım. pencereler var canım, normal bildiğimiz oda, asla karanlıkta kalmıyosun.. hiç canını sıkma dediğim gibi tv, film izle, kitap oku.. kafanı dağıt.. orayı sürekli karantina odası gibi düşünme... bak şu an çok fazla düşüncen var, dinlenmek için kaldığını düşün bu odada, hiç düşündüğün gibi farklı bir oda değil canım, inan kafanı dğıtmak için iyi bile gelecek sana.. sadece kızın konusunda birşey diyemem, ondan da çok fazla uzak kalacağını düşünmüyorum. Allah kimseye başka ayrılıklar vermesin.
canım bu lenf nasıl ortaya çıktı? önce troid vardı da lenfe mi metastaz yapmış? umarım sonuçların güzel, temiz çıkar canım. her zaman pozitif bakmaya çalış, şu an tabiki senin için çok zor ama göreceksin hayatın bir düzene girdiğinde herşey çok güzel olacak, bu kötü günleri arkanda bırakacaksın.. atomu da umarım iyi atlatırsın, sonuçları güzel olur.. gelişmelerden haberdar et canım..