Benim tiroid sağ lobda 2.5 cm nodül var(imiş). Tamamiyle tesadüfen çok alakasız aniden yapılan bir boyun ultrasonu ile öğrendim.
İğne biyopsisi ile Papiller CA çıktı.
Tiroid hormonlarının hepsi normal şu an.
Perşembe ameliyatım var, doktor arayışım 1 ay sürdü ve Yusuf Beye karar verdim.
Boyun lenf bezlerine sıçramış olabilir dedi Yusuf Bey, ki bu durumda lenf bezlerimide alacak imiş.
Nodül kanserli olduğu için ameliyattan sonra 6 hafta radyoaktif iyot tedavisi için bekleyeceğim.
Yani 6 haftalık süreçte herhangi bir ilaç kullanmayacağım.İyot tedavisi gördükten sonra isimlerini verdiğiniz yani sizin kullandığınız ilaçları kullanacağım artık doktorun...
Yani Tiroidler yok, amaç tiroid yetmezliği oluşturmak zaten, hani birçok yerde kilo alımı saç dökülmesi titreme çok yorgunluk vsvs.. yani o 6 haftalık bekleme süreci çok sıkıntılı olduğu yazılmış.
Şu aşamada beni en çok korkutan bu durum.
İnşallah boyun lenf bezleri saglamdır
İğne biyopsisi ile Papiller CA çıktı.
Tiroid hormonlarının hepsi normal şu an.
Perşembe ameliyatım var, doktor arayışım 1 ay sürdü ve Yusuf Beye karar verdim.
Boyun lenf bezlerine sıçramış olabilir dedi Yusuf Bey, ki bu durumda lenf bezlerimide alacak imiş.
Nodül kanserli olduğu için ameliyattan sonra 6 hafta radyoaktif iyot tedavisi için bekleyeceğim.
Yani 6 haftalık süreçte herhangi bir ilaç kullanmayacağım.İyot tedavisi gördükten sonra isimlerini verdiğiniz yani sizin kullandığınız ilaçları kullanacağım artık doktorun...
Yani Tiroidler yok, amaç tiroid yetmezliği oluşturmak zaten, hani birçok yerde kilo alımı saç dökülmesi titreme çok yorgunluk vsvs.. yani o 6 haftalık bekleme süreci çok sıkıntılı olduğu yazılmış.
Şu aşamada beni en çok korkutan bu durum.
İnşallah boyun lenf bezleri saglamdır