- 6 Haziran 2019
- 157
- 88
- 18
Herkese ve bize en hayırlı en sağlıklı en güzel evlatlar nasip olsun inşallahİnşallah canım , bizim gibi bekleyem tüm insannlara![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese ve bize en hayırlı en sağlıklı en güzel evlatlar nasip olsun inşallahİnşallah canım , bizim gibi bekleyem tüm insannlara![]()
Geçmiş olsun canımm çok saol cevabın için. Üzülmemek gerçekten elde değilinşallah tedavim öyle uzun sürmez. Hamile kaldın mı sen peki
Elbette duam herkes icinAmin canım inşallah dua beklerim ❤
Bu rahatsızlıktan dolayı mı tüp bebeğe başvurdun canımEvet tup bebek. Bazi seyler vakti gelmeden olmuyor..
Bu rahatsızlıktan dolayı mı tüp bebeğe başvurdun canım
Afedersin. Anladım teşekkürlerHayir tabiki... bu hastalik sadece agiz kurulugu , halsizlik, sinirlilik yapiyor.
Benimde prolaktinim yüksekti ve triodim yüksek çıkmıştı ilaçları doğru şekilde kullanırsan neden olmasın canımMerhaba hanımlar, 14 aylık evliyim ve ilk 6 ay korunduk eşimle ve bebek düşündüğümüz için 8 aydır çalışmalar devam ediyor. Geçen ay doktora gittim ve prolaktin yüksekliği sebebiyle ilaca başladım bu ayda dahiliye doktorum tiroid yavaşlığı sebebiyle ilaca başladı her ay burda alıyorum soluğu ama artık hiç umudum kalmadı sanki hiç olmıcak gibilütfen ben gibi varsa yardımcı olabilir mi?
Ahh inşallah canımm iniallah. Çok teşekkür ederimmBenimde prolaktinim yüksekti ve triodim yüksek çıkmıştı ilaçları doğru şekilde kullanırsan neden olmasın canım![]()
26 yaşındayım canım. İnşallah uzun sürmez bu süreç gerçekten çok zormuş. Çevrem de hep korunduğun için oldu diyor kendimi suçlu hissediyorum
6.42 canımKac cikti tsh in cnm
Eğer Hipotroidi varsa yani troid yavaş çalışıyorsa aksine iyotlu tuz kullanılması gerekmez mi ? Hipertroidi hastaları iyotsuz kullanmalı diye biliyorum .Merhaba, 5 yıldır hashimato hastasıyım. Tiroid yavaşlığı. Bu hastalığa sahip olanlar kolay hamile kalır fakat doğru dozda ilaç kullanıyorsa, Tsh 2 nin altındaysa. Düzenli takip şart. Hamilelik istediğin için her ay serbest T4 ve TSH değerlerine baktır. TSH 2 nin altına düşerse başka bir sağlık problemin yoksa hiç korkma Allah’ın izniyle hemen hamile kalırsın. Çok takip edemiyorum forumu bu yüzden şimdiden yazayım.
Hamile kalırsan;
Öğrendikten 2-3 hafta sonra hemen endokrin doktoruna git. İlacının dozu mutlaka artırılacak. Tsh yükselicek. Bu beklenen normal bir durum.
Her ay ölçümlerin yapılacak, ilaç düzenlenecek.
Tiroid hastalarında ilk 4 ay çok önemli. Düşük riskinden korunmak için iyotsuz tuz kullanmalısın, deniz kenarında 2 saatten fazla oturmamalısın.
Hamile kaldığım ay testere dişli Aslan pençesi içmiştim bu arada sabah akşam. Çok faydasını gördüm.
Eğer Hipotroidi varsa yani troid yavaş çalışıyorsa aksine iyotlu tuz kullanılması gerekmez mi ? Hipertroidi hastaları iyotsuz kullanmalı diye biliyorum .
Merhaba bende de haşimato var. Plansız gebelik oldu. Dediğiniz gibi tsh yükseldi gebelikte . Tabi ilacın dozu da. Her ay düzenli tahlil yaptık herşey güzel gitti. Ta 5. Ayıma kadar. Bebeğimin kalbi durdu. İğne kullanıyordum pıhtılaşma için.Merhaba, 5 yıldır hashimato hastasıyım. Tiroid yavaşlığı. Bu hastalığa sahip olanlar kolay hamile kalır fakat doğru dozda ilaç kullanıyorsa, Tsh 2 nin altındaysa. Düzenli takip şart. Hamilelik istediğin için her ay serbest T4 ve TSH değerlerine baktır. TSH 2 nin altına düşerse başka bir sağlık problemin yoksa hiç korkma Allah’ın izniyle hemen hamile kalırsın. Çok takip edemiyorum forumu bu yüzden şimdiden yazayım.
Hamile kalırsan;
Öğrendikten 2-3 hafta sonra hemen endokrin doktoruna git. İlacının dozu mutlaka artırılacak. Tsh yükselicek. Bu beklenen normal bir durum.
Her ay ölçümlerin yapılacak, ilaç düzenlenecek.
Tiroid hastalarında ilk 4 ay çok önemli. Düşük riskinden korunmak için iyotsuz tuz kullanmalısın, deniz kenarında 2 saatten fazla oturmamalısın.
Hamile kaldığım ay testere dişli Aslan pençesi içmiştim bu arada sabah akşam. Çok faydasını gördüm.
Merhaba bende de haşimato var. Plansız gebelik oldu. Dediğiniz gibi tsh yükseldi gebelikte . Tabi ilacın dozu da. Her ay düzenli tahlil yaptık herşey güzel gitti. Ta 5. Ayıma kadar. Bebeğimin kalbi durdu. İğne kullanıyordum pıhtılaşma için.
Deniz kenarı mesajınız dikkatimi çekti. Yaz ayı olduğu için yazlığa gittim doktorumdan iZin aldım. Deniz kenarında uzandın dinlendim bana gidemezsin demedi. Ne gibi sakıncası varmış deniz kenarında otrmanın?
Kizlar merhaba bende gecen hafta hasimato tiroit olduğumu söyledi doktorum dahiliyeye gittim tsh cok yüksek bu değerle gebe kalmak zor demişti ilaç verdi 100 lük kullanıyorum InsaAllah düşer bian önce bende melegime kavuşurum![]()
Adetten hemen sonra histereskopi olucam insaAllah sonrası bana güzel günler hemen gelirİlaç kullanmaya başladığın için kısa sürede tsh düşer. Birkaç ay doz düzenlemesi olur, hiç korkma. Başka bi problem yoksa hemen hamile kalırsın.