- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.000
Kalp çarpıntısını hipertiroit mi yapıyor.Hipotiroit yapmıyormu.Ben hipotiroidim.Doktor tiroitin ayak tırnağından saç teline heryeri etkilediğini söylemişti.Teşhis konulma evresinde kalp elektrom normal çıkmadı.Yanlışmı diye ertesi gün tekrarlamışlardı.Sonuç neyse yine aynı idi.Bu aralar durduk yere kalp çarpıntım oluyorda onun için sordum.
Ben genel cerrah doktoruna gidiyorum hala.Endokronoloji doktoru pek bir şey söylemedi ilaca ömür boyu devam dedi o kadar.Geçen ay tahlil yaptırdım normaldi.Doktor 2-3 ay sonra yaptır dedi.Sen ne kadar aralıklarla yaptırıyorsun.
canım sen yazmışsın ya zehirli guatr başlangıcı diye yazmışsın ya bende kalp çarpıntısını ondan dolayı hipertiroid olarak yazdım yani hipertiroid(zehirli guatr)dır. ben nükleer tıp'a gitmeni öneririm,ben düzenli bir şekilde durumuma bağlı olarak bazen ayda bir bazen iki ayda bir olarak gidiyorum.benim en çok çektiğim kalp çarpıntısı ve zayıflık idi,kalp çarpıntısını yaşarken sanki kalbim elimde atıyo gibiydi çok kötüydüm şimdi rabbime ne kadar şükretsem azdır kefeni yırttım yani