Merhaba,
Çok geçmiş olsun....Siz bayağı dikkat ediyorsunuz kendinize ki, kilo da vermişsiniz, umarım daha da iyi olursunuz....Ben de ultrason da nodül çıktı zehirli olup olmadığı yarından sonra alacağım test sonucuna göre belli olacak....Göz fırlaması olan ahbabınızda bu belirti hastalığının başında mı görüldü yoksa ilerleyen evrelerdemi? Dr' gittiğimde soracağım tabiiki ama ben biraz sabırsızım.
Çok teşekkür ederim.Ben kilo almaya başldığımda bişeylerin ters olduğunu hissettim çünkü montignac diyeti yapıyordum ve istediğim sonuca hemen hemen yaklaşmıştım.Hipoglisemim olduğu için insulin direnci oldu sandım hep yorgun hep halsiz fazlasıyla sinir ciltde kuruluk kaş aralarına varana kadar pul pul dökülme vardı. Doktora gittiğimde test sonucum 100 un üzerindeydi.velhasıl kelam erken teşhis diyelim.ahbabımızın zehirli tiroidi doğum sonrasında emzirirken anlaşılmış ve emzirme bırakılmış.ben tanıştığımda kızı 4 yaşındaydı ve gözleri fırlamıştı.sebebini sorduğumda zehirli tiroid dediler.kendisine hiç sormak istemedim üzülmesin diye eşinden aldığım bilgiler bu kadar.3 sene içerisinde olmuş neredeyse.fakat herkesde göz fırlaması olmuyor.lütfen içinizi ferah tutun.evel Allah sonucunuz iyi çıkar.bizide merakda bırakmayın sonuçlarınızı aldığınızda.